IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Unia.Keskiviikko 09.03.2011 23:32

Oon nyt kolmessa tai neljässä unessa nähny mutsin, ja se on ollu aina kännissä, ja aina oon ollu häpeissäni ja suuttunu sille.

Viime yönä sama juttu.
Mut viime yönä Reettaki oli siellä, ja se pakkas mun laukkuun kaikkee, siis ihan kaikkee, jopa akvaarion, ku olin lähössä niiltä yökylästä. Mutsi tuli hakeen mut sieltä.
Sit randomeja kohtia mun unesta, en suostunu seuraamaan mutsin reittiä kotiin, koska se kiersi tarpeettoman kaukaa (oltiin pyörillä, mikä oli outoo, koska mutsi ei oo ajanu pyörällä 7 vuoteen) ja käännyin ympäri omaa reittiä kohti. Matkan varrella läikytin sitä akvaarioo vähän. Ja olin napannu Figaronki kyytiin matkan varrelta, oli ilmeisesti karannu.

Sit oltiin muutettu johonki muualle, ja mä menin uuteen kouluun. Ja mun uusien kavereiden kanssa istuskeltiin jollain nurmikolla suoraan koulun ulkopuolella, ja sit yks niistä mun kavereista muuttu kaunaks (en muista sen nimee D:)/siks ringin tytöks ja se käänty mua kohti. Se oli vetäny huulet silleen sisäänpäin ja puri niit yhteen, se oli sinisenkalpee ja sen hiukset oli mustat ja märät. Osaatte kyl varmaan kuvitella.

Sit se ryömi mun luokse, ja luovutin sit pakenemisen suhteen ja jäin oottaan kontilleen. Ensin se hönkäs mun naamaan, ja laitoin silmät kiinni. Sit se otti mua molemmin puolin päätä ja mulla meni kylmät väreet (oikeesti) ja sit se vaan napsautti mun niskat. Oikein tunsin ja kuulin sen rusahduksen, mut se ei sattunu. Jaa mitennii ei voi nähä unta siitä että kuolee?

Ja sit se uni jatku niinku sitä ei olis tapahtunukkaa, ja me oltiin koululla yhden niistä kavereista kanssa ja sit se kaunatyttö, pohtimassa, että pitäiskö meidän 'pitää' se, kun se on noin sekasin.

Sit yhessä vaiheessa kävelin kotiin sellasen poikamaisen tytön kanssa (viihdyin sen kanssa tosi paljon) ja jostain syystä mä kannoin sellasta sateenkaarinojatuolia mukanani. Ja se hidasti mun menoo tosi paljon.

Että joo o.

Ainii, ja sit voitin kouluarpajaisissa lasten muovisen vatkaimen, ku muut palkinnot oli just joku iPad tai telkkari.

Eikä ne koskaan antanu mulle sitä vatkainta >: |

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.