IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Näin se homma eteneeTiistai 18.01.2011 00:21



Syksy oli yhtä säätämistä yrityksen perustamistoimien kanssa ja lokakuusta eteenpäin onkin sitten ollut toiminimi jo olemassa. Hieman odotettua hitaammin hommat on päässy käynnistymään, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa olla tärkeimmät säädöt jo takana ja urakkaa edessä.

OUR Productionin pohjalta perustin toiminimen OUR Visions, jonka päätoimialana on videotuotanto, mutta myöskin valokuvaus kaikkine jälkikäsittelyineen. Tänään lähti käyntikortit tilaukseen, kamerapaketti saapui viikko sitten ja nettisivut alkavat hiljalleen asettua oikeaan muotoonsa. Pieniä suuria viilauksia ja lisäyksiä on vielä tulossa erityisesti tuote-sivuja koskien.

OUR Production jatkaa edelleen toimintaansa independent elokuvien parissa ja seuraavia elokuvia on jo suunniteltu hartaasti. Välivuoden 2010 jälkeen OUR Pro. suunnittelee peräti kahta elokuvaa vuoden ensimmäiselle puoliskolle. Työn määrän puolesta tavoite on aika kova, mutta suurella osalla ryhmää on jo palava halu päästä taas kuvaamaan. Tarkempaa infoa tulevista tuotoksista kirjoittelen sitten kun hommat pääsevät alkuun, mutta paljon muutoksia vanhoihin projekteihin nähden olisi kuitenkin luvassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.