IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

FarewellTiistai 11.09.2012 02:10



Tarkempi blogiteksti on syntymässä, mutta tiivistetään tähän. Tämä on kuva, joka on ollut työn alla jo pitkään. Samoin olivat pari viimeisintäkin ja kaikissa piilee taustalla sama ongelma; motivaatio sekä inspiraatio.

Ala, jolla aina halusin olla ja olenkin, on tässä parin vuoden aikana päässyt tappamaan kaiken hienouden koko "luomisprosessista". Jatkuva stressaaminen, rahanpuute, laskelmointi, laadun määrittely ja kaiken kukkuraksi ne fiilikset, jotka syntyvät kun asiakas tilaa paskaa, jonka päätä seinään hakaten toteutat ja sitten ensimmäisenä kommenttina julkaistulle materiaalille on, että "ihan kiva, mutta olisitte ottaneet ammattilaiset tekemään".

Mielenkiinto ja motivaatio on kuollut pois. Eivät täysin, mutta pelastuksena koko touhulle olen saanut työpaikan nyt muualta. Ehkä tulevien kuukausien aikana nähdään mihin tämä muuttuu, mutta tähän viimeisimpään julkaisuun kiteytyy aika hyvin tämänhetkinen tilanne. Sattumoisin tuli käytettyä Neill Armstrongin kuvaa tässä projektinimeltään "Neighbour" olleessa kuvassa. Kuvan nimi vaihtui ihan viimehetkillä kun väkisin vein projektin loppuun. Taustassa käytin laiskuuttani samaa nebulaa kuin "The Colony"-kuvassa. Alkuperäistä visiota en edes muista, mutta olkoon tämä kuva vaikka edesmenneelle astronautille omistettu...

Toistaiseksi tähän päättyvät meikäläisen osalta myös avaruustaiteilut sun muut.

It's over when it's over.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.