IRC-Galleria

Fucusa

Fucusa

http://pagesperso-orange.fr/jpdesm/pentagoraen/pages-en/dam-inside.html

Selaa blogimerkintöjä

Synteettinen vallankumousTiistai 19.04.2011 10:13Libyan "kapinalliset" ovat Ranskan muukalaislegioonan ja NATOn tukemia palkkasotilaita (Eivätkä ole edes libyalaisia), tehtävänään ryöstää Libyan öljy.


Stubb varoittaa:

http://www.iltalehti.fi/libyankriisi/2011041213536548_lc.shtml
"- Kun luultiin, että asiat etenisivät yhtä nopeasti kun Tunisiassa tai Egyptissä, niin oltiin väärässä. Tämä operaatio nyt selvästi kestää"

http://www.iltalehti.fi/libyankriisi/2011040513496064_lc.shtml
"Ahtisaari harmitteli, että monet kiirehtivät operaation alkuvaiheessa korostamaan, ettei tavoitteena ole Gaddafin syrjäyttäminen.
- Se oli täysin väärin, ei sellaista olisi pitänyt mennä sanomaan, Ahtisaari arvioi."

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Lehtipaljastus%20Yhdysvallat%20tuki%20salaa%20Syyrian%20oppositiota/art-1288383563525.html
"Yhdysvallat tuki salaa Syyrian oppositiota"

Arabian kevät eli nämä "vallankumoukset" olivat sittenkin järjestettyjä operaatioita, joiden tarkoitus on siirtää valta näissä maissa NWO-ystävälliselle taholle.

Näyttää siltä, että EU on hypännyt täysin rinnoin Usan kelkkaan, kaatamaan hallituksia ja vaihtamaan hallitsijoita mieleisekseen.

Maiden sisäisiin asioihin puuttumattomuus on muisto vain, ja perimmäinen tarkoitushan näillä operaatioilla on kolmansien maiden luonnonvarojen riisto, mitä ennen kutsuttiin kolonialismiksi.

Kolonialismi aiheuttaa myös pakolaisuutta, jonka maksumieheksi joutuu valloitukseen osallistuneet maat, mutta eihän toki American Yhdysvallat. Americca korjaa potin, eli öljyt, opiumit ja muut luonnonvarat, sekä markkina-alueet.

http://www.nytimes.com/2011/03/31/world/africa/31intel.html

WASHINGTON — The Central Intelligence Agency has inserted clandestine operatives into Libya to gather intelligence for military airstrikes and to contact and vet the beleaguered rebels battling Col. Muammar el-Qaddafi’s forces, according to American officials.
Multimedia
In order to view this feature, you must download the latest version of flash player here.
Related
While President Obama has insisted that no American military ground troops participate in the Libyan campaign, small groups of C.I.A. operatives have been working in Libya for several weeks as part of a shadow force of Westerners that the Obama administration hopes can help bleed Colonel Qaddafi’s military, the officials said.

http://yle.fi/uutiset/lehti_syyrian_kapinalliset_saavat_yha_tehokkaampia_aseita/6097947

Syyrian kapinalliset ovat alkaneet saada viime viikkoina yhä enemmän ja entistä parempia aseita Persianlahden alueen maista, kertoo The Washington Post -lehti. Kuljetuksia järjestää osin Yhdysvallat, ja aseiden hankintaa rahoittavat lehden mukaan Persianlahden alueen maat.

Monet amerikkalaisviranomaiset pitävät sotilaallisen konfliktin laajentumista vääjäämättömänä.

Materiaalia varastoidaan Damaskukseen, Idlibiin Turkin rajalla, ja Zabadaniin Libanonin vastaisella rajalla.

Opposition aktivistit sanoivat pari kuukautta sitten, että kapinallisilta oli loppumassa ammukset, mutta aseiden virta on lisääntynyt viime päivinä. Saudi-Arabia, Qatar ja muut alueen maat ovat antaneet miljoonia euroja kapinallisten aseistamiseen.

Syyrian muslimiveljeskunta sanoo puolestaan varustavansa kapinallisia yksityisistä lähteistä.

- Suuria kuljetuksia on päässyt läpi. Jotkut alueet ovat täynnä aseita, sanoo eräs opposition edustaja.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4036

2001: Wesley Clark saa tietää juonesta, jolla on tarkoitus tuhota seitsemän maan hallitukset: Irakin, Syyrian, Libanonin, Libyan, Somalian, Sudanin ja Iranin.

Menin alakertaan. Olin lähdössä Pentagonista, kun vanhempi virkailija pyysi minut toimistoonsa ja kertoi: "Haluan sinun tietävän, että hyökkäämme Irakiin." Kysyin, miksi. Hän sanoi: "Emme tiedä." Kysyin, onko Saddam Hussein jotenkin kytköksissä syyskuun iskuihin, mihin hän sanoi "ei". Sitten hän sanoi: "Mutta luulen, että he eivät tiedä, mitä tehdä terrorismin suhteen, joten... he ajattelevat kuitenkin voivansa hyökätä muihin valtioihin ja näyttää vahvalta, joten ehkä he ajattelevat, että jos he pistävät jonkun maan matalaksi, se pelottaisi terroristeja. Tilanne on vähän kuin siinä vanhassa sanonnassa, että jos ainoa työkalusi on vasara, niin kaikkien ongelmien täytyy olla nauloja".

Kävelin ulos melko masentuneena. Sitten hyökkäsimmekin Afganistaniin. Olin melko tyytyväinen siitä, niin pitikin tehdä. Menin takaisin Pentagoniin noin kuusi viikkoa myöhemmin ja näin sen saman virkailijan kuin aiemminkin. Kysyin, miksemme hyökänneet Irakiin ja että vieläkö me olimme hyökkäämässä Irakiin. Hän totesi siihen: "Olen pahoillani, tilanne on paljon pahempi." Hän sanoi paperia pöydältään nostaen: "Sain juuri muistion puolustusministeriltä, ja siinä sanotaan, että hyökkäämme viiden vuoden kuluessa seitsemään maahan ja tuhoamme niiden maiden hallinnot. Aloitamme Irakista, josta siirrymme Syyriaan, Libanoniin, Libyaan, Somaliaan, Sudaniin ja Iraniin." Seitsemän maata viidessä vuodessa.

http://www.presstv.ir/detail/2012/08/06/254692/none-of-insurgents-were-syrian/

None of insurgents were Syrian: UK journalist
Brittiläinen toimittaja todistaa, kukaan Syyrian kapinallisista ei ole syyrialainen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.