IRC-Galleria

Fucusa

Fucusa

http://pagesperso-orange.fr/jpdesm/pentagoraen/pages-en/dam-inside.html

Selaa blogimerkintöjä

Geronimooooooooo!Keskiviikko 04.05.2011 04:36- Puolustusministeri Donald Rumsfeld ja hänen komentajansa, kenraali
Tommy Franks tekivät päätöksen olla käyttämättä amerikkalaisjoukkoja
bin Ladenin jahtiin, selvitys toteaa.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009112910681643_ul.shtml

http://www.youtube.com/watch?v=4PGmnz5Ow-o Bush: Truly not concerned about bin Laden (short version)
Bush tiesi että Osama oli jo kuollut, mutta nauruaan pidellen lähti mukaan toimittajan kysymykseen.
-En tiedä missä Osama on, ja totta puhuakseni en välitäkkään, tämä sota on suurempi kuin yksi mies.

http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html
Usama bin Laden has died a peaceful death due to an untreated lung complication, the Pakistan Observer reported, citing a Taliban leader who allegedly attended the funeral of the Al Qaeda leader.
Published December 26, 2001 FoxNews.com

Usan erikoisjoukot tekivät Pakistanissa iskun loisteliaaseen palatsiin, joka ei oikeasti ollutkaan mikään palatsi, vaan rähjäinen tyttölukio.

Iskussa surmansa sai hampaisiin asti aseistautunut Osama, joka ei oikeasti ollut Osama eikä edes aseistautunut, vaan talon omistaja harmaapartainen vanhus Akhbar Khan (Han).
http://www.therightperspective.org/2011/05/10/thats-not-osama-neighbor/
http://www.youtube.com/watch?v=SUosCoh9oCg "Osama" neighbors talk to BBC (Akhbar Khan)
BBC haastatteli 50 kylän asukasta ja kaikki sanoivat tuntevansa videolla esiintyneen miehen hyvin "Tuo ei ole Osama, hän on naapurini ja hän omistaa talon, hänen nimensä on Akhbar Khan (Han), tunnen hänet hyvin"

Naisten taakse piiloutunutta Osamaa, joka ei sitten kuitenkaan ollut piilossa naisten takana eikä hän ollut edes Osama, ei kuitenkaan oikeasti ampunut Usan erikoisjoukot, vaan hänen henkivartiansa, joka ei kuitenkaan oikeasti ollut mikään henkivartia, vaan koulun vartia, josta Usan erikoisjoukot aikoivat lavastaa syyllisen mokalleen.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/hurja-vaite-oma-henkivartija-tappoi-osaman/art-1288386621904.html

Myös Osaman 29 v. vaimo sai surmansa, vaikka hän ei oikeasti ollutkaan Osaman vaimo, ja oikeasti hänkin loukkaantui vain jalkaan, muita uhreja oli Osaman 12 v. tai 13 v. tytär, joka ei kuitenkaan oikeasti ollut Osaman tytär, sekä Osaman poika, joka ei oikeasti ollut Osaman poika.

Pakistanin poliisin kuulusteleman 12 vuotiaan tytön mukaan kaikki surmansa saaneet, joista kukaan ei ollut Osama, pidätettiin Usan erikoisjoukkojen toimesta ensin elävänä yläkerran makuuhuoneesta ja kuljetettiin sen jälkeen kellariin, jossa nämä sitten ammuttiin teloitustyyliin laukauksella päähän.
Mutta oikeasti verilammikot löytyvätkin vain yläkerran makuuhuoneesta.

Usan erikoisjoukot siis antoivat 12 v. tytön nähdä kaiken tämän, ja vielä ruumiiden raahaamisen helikoptereihin.........epätodennäköistä.

Todennäköisesti uhrit olivat kuitenkin tyttökoulun vartia/aviomies, hänen rehtorivaimonsa ja heidän lapsensa.
http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Ulkomaat/1194677085262/artikkeli/bin+ladenin+surmapaikasta+kuljetettiin+lapsia+ja+naisia+ambulansseilla.html

Kaikki uhrit dumpattiin mereen, jotta kukaan ei oikeasti saisi tietää Usan erikoisjoukkojen hirveää mokaa, mutta oikeasti mereen laskettiinkin vain erikoisjoukkojen stelt-helikopterin maahansyöksyssä kuolleet sotilaat.http://www.china.org.cn/world/2011-08/17/content_23224552.htm
China's Ministry of National Defense on Tuesday refuted media reports that Pakistan gave it access to a radar-evading helicopter that crashed during the U.S. mission to kill Osama bin Laden.

Väärän uhrin aitous varmistettiin DNA-testillä, näyte otettiin 10 vuotta pakastimessa olleelta oikealta Osamalta, oikeasti ei mitään testiä kuitenkaan tehty, sillä meneehän tuo tieto perille lampaille ilmoitusluontoisestikin.

Kuolleesta Osamasta julkaistiin heti valokuva, joka paljastui kuitenkin kehnoksi fotoshoppaukseksi, jossa oikean uhrin naamaan oli shopattu Osaman parta.

Usan erikoisjoukot lupaavat kuitenkin julkaista oikean kuvan oikeasti tapetusta Osamasta, heti kun he löytävät Osaman kokoisen ja näköisen miehen, jonka naama tullaan ampumaan siihen kuntoon, ettei siitä sitten oikeasti Erkkikään ota selvää onko se oikea Osama vai ei.

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?30834750
-Tyttökoulun naapuri Shamraiz Khan oli mennyt erikoisjoukkojen iskun aikaan ulos seuraamaan tulitaistelua ja tullut tämän jäleen takaisin kotiinsa. Aamulla sotilaat hakivat Khanin mukaansa. Abbottabadissa asuva Khanin perhe ei ole vieläkään saanut minkäälaista kontaktia Shamraiziin.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011050313653806_ul.shtml
-Aiemmin väitettiin, että Osaman vaimo kuoli myös ammuskelussa, mutta tuoreiden tietojen perusteella on epäselvää, kuka kuollut nainen oli

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/cnnn-toimittaja-teki-yllattavan-loydon-bin-ladenin-talolla/art-1288386780453.html
-Ympäristöä tutkiva Robertson teki omituisen löydön taloa kiertävästä muurista, muuriin on maalattu naisten korkeakoulun mainos!
http://is13.snstatic.fi/kuvat/nick/img-1288450452217.jpeg

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012030615294014_ul.shtml
-Osama bin Ladenia ei ehkä haudattukaan mereen

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288495411095.html
-Uutuuskirjan mukaan terroristijohtaja ei kuollutkaan kuten aiemmin on kerrottu.

http://edition.cnn.com/2012/12/23/us/seal-death

Osama Bin Ladenin "ampunut" SEAL erikoisjoukkojen komentaja teki itsemurhan Afganistanissa. Loppu ryhmästä murhattiin NaZionistien järjestämässä väijytyksessä.

https://www.history.com/news/the-costliest-day-in-seal-team-six-history
https://www.snopes.com/fact-check/prayer-request-seals-helicopter/

The Americans’ CH-47 Chinook helicopter was shot down in Wardak province in eastern Afghanistan, apparently by a Taliban-fired rocket-propelled grenade. The helicopter had been part of a mission targeting a Taliban leader.

The Taliban claimed responsibility for the attack, and they could hardly have found a more valuable target: American officials said that 22 of the dead were Navy Seal commandos, including members of Seal Team 6. Other commandos from that team conducted the raid in Abbottabad, Pakistan, that killed Bin Laden in May 2011.
NaZionistit salamurhasivat Sealsit, jotteivat pääse todistamaan Pakistanin fiaskoa.

Tri. Paul Joseph Goebbels, Adolf Hitlerin Kolmannen valtakunnan kansanvalistus- ja propagandaministeri.

-Kun kerrot valheen, kerro iso

-Uudelleen ja uudelleen toistetusta valheesta tulee totta.

-Propagandan väitteet on suunniteltava tyhmimmän kadunmiehen käsityskyvyn mukaan.


Repet, NOT report!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.