IRC-Galleria

GHI

GHI

What does your soul look like?
Uskollinen Kyseenalaistaja

Kuutoset ovat luotettavia ja sitoutuneita ihmisiä, jotka suhtautuvat elämään suurella tunnollisuudella ja pienoisella varauksella. Läheiset ihmiset, työtoverit ja ihmissuhteet ovat Kuutoselle tärkeitä ja hän pyrkii olemaan lojaali ja luotettava ystävä ja kumppani. Kuutoselle on tärkeää olla tietoinen siitä, mihin ja kehen hän voi luottaa. Päätösten ja valintojen tekeminen on Kuutosille joskus hankalaa, sillä Kuutonen haluaa mielessään käydä läpi mahdollisimman monta vaihtoehtoa joihin päätökset vaikuttavat. Kuutoset valmistautuvat usein mielessään pahimpaan ja pyrkivät varautumaan jo etukäteen esimerkiksi sateen varalta keskellä kauneinta kesäpäivää.

Ristiriitaisuus on yksi Kuutosten omin ominaisuus. He saattavat olla rohkeita ja pelottoman näköisiä tai pelokkaita ja hyvin epävarmoja. Kuutoset yleensä valitsevat toisen näistä strategioista omaksi suojamekanismikseen. Ristiriitaisen näköinen käytös johtuu Kuutosen sisäisestä uskon ja turvan aktiivisesta etsimisestä, joka on välillä kahden ääripään välillä tasapainoilua. Kuutonen saattaa pelätä kuollakseen korkeita paikkoja, mutta päättää silti mennä laskuvarjohyppykurssille. Hän saattaa inhota matkustamista yli kaiken, mutta lähtee hetken mielijohteessa maailmanympärysmatkalle vain todistaakseen itselleen pystyvänsä siihen.

Kuutoset ovat erittäin hyviä ongelmien ennakoijia ja he tarkkailevat ympäristöään aktiivisesti. Esimerkiksi työpaikoilla Kuutosen kyvystä pohtia mahdollisia sudenkuoppia on todellista hyötyä. Kuutosen strategia on kyseenalaistaa ja epäillä, jotta mikään mahdollisia ongelmia aiheuttava asia ei jäisi huomiotta. Kuutoset eivät aina itsekään tiedosta tätä jatkuvaa valppauttaan ympäristönsä suhteen. Epäluuloisena Kuutonen saattaa olla hyvin äkkipikainen. Hän luo omalla kyseenalaistamisellaan itselleen sisäisen paineen, joka ryöpsähtää välillä myös muiden niskaan. Auktoriteetteihin Kuutoset suhtautuvat ristiriitaisesti. He kaipaavat varmuutta ja toivovat, että saisivat esimerkiksi työpaikalla tukea päätöksenteossa ja epävarmoissa tilanteissa. Samalla Kuutonen kuitenkin haluaa luottaa itseensä ja saattaa kokea ylhäältä tulevat ohjeet ja määräykset liian dominoivina.

Parhaimmillaan Kuutonen on lojaali ja rohkea. Hän uskaltaa luottaa itseensä, muihin ja siihen, että elämä kantaa. Hän on itsenäinen, mutta samalla äärettömän sitoutunut toisiin ihmisiin ja yhteisiin päämääriin. Kuutonen on parhaimmillaan todellinen tiimipelaaja, joka työskentelee sinnikkäästi yhteisten tavoitteiden eteen. Luottamus on Kuutoselle erittäin tärkeä arvo ja hän omistautuu syvästi asioille ja ihmisille, joihin uskoo. Kuutoset ovat yleensä hauskoja ja miellyttäviä ystäviä ja seuralaisia. Kuutosilla on kyky saada ihmiset viihtymään ja tuntemaan olonsa mukavaksi ja rennoksi - ja juuri sellaisia ovat myös Kuutoset itse parhaimmillaan!


Nauran etenkin tolle "Hän saattaa inhota matkustamista yli kaiken, mutta lähtee hetken mielijohteessa maailmanympärysmatkalle vain todistaakseen itselleen pystyvänsä siihen". Oonko ikinä maininnu että pelkään kuollakseni matkustamista? :D

Ja toisena tyyppinä tämä: x

Testi on siis tämä: x
Oon kyllä just tällanen

Kiitos SupernaturalTorstai 25.04.2013 19:55

Oon itkeny n. kaks tuntia putkeen, kirjaimellisesti
Mun silmät on kirkkaanpunaset ja näytän kamalalta
Vihaan tätä sarjaa koska tää sarja on paras

-Torstai 25.04.2013 02:36

tumblr_mlq9laSgvV1s83feco1_500.jpg
Collinssit on parhaat vanhemmat muutenkin, en kestä

50 sydäntä??!?Maanantai 22.04.2013 02:08

OONKO MÄ TAAS ETUSIVULLA
You're sure you've hurt in a way that no one will ever know
But someday the weight of the world will give you strength to go

Hämmentäviä tilanteitaSunnuntai 21.04.2013 21:47

Ovikello soi, ja menin avaamaan. Kaksi awkwardin oloista pukumiestä vastassa.

"Hei. Oletko ikinä kuullut Jeesuksesta?"
"....öh, joo olenhan mä.."
"Ahaa. No entäpä Jumalasta?"
"..........joo kyllä tiedän tyypin."
"Ahaa. Kiinnostaisiko kuulla lisää?"
"Eipä nyt tällä kertaa ehkä tota..... .... ...."
"Okei ei se mitään. Oletko kuullut John Wrightista? Afrikkalainen mies joka asuu täälläpäin."
"............ÖH?"

Totesin sitten että en tiedä ja !??!?!. Toivotin hyvät päivänjatkot ja erosimme hyvissä merkeissä. Harmittaa vaan ettei ton keskustelun aikana ikinä selvinnyt kuka tuo tärkeysjärjestyksessä heti Jeesuksen ja Jumalan jälkeen tuleva mysteerinen John Wright on.

Hiuli hei, huolta nyt eiSunnuntai 21.04.2013 05:31

Ankkuri on kateissa ja elämä tuuliajolla, purressa mukana tyhjiä seiniä ja kaikuja menneisyydestä. Rommikin on loppu. Mutta ainakin meri on avoinna.

HajottaaKeskiviikko 17.04.2013 20:08

"Research into brand personalities of alcoholic drinks showed that most consumers preferred the brand of alcohol that matched their own personality."

Tämän valossa mitähän tää mun yleisin ostokriteeri eli "jotain halpaa punasta missä on mielellään paljon promilleja" kertoo mun persoonallisuudesta