IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Eurovaalit 200000009. (muokattu)Maanantai 08.06.2009 02:32

Äärioikeiston suosio vaa kasvaa!

eniten ärsyttivät Timo Soinion ja Kristillisdemokraattien suosio, sillä no ateistina ei vaan voi hyväksyä KD:tä ja äärioikeisto oli näin suosittu vain talouskriisin takia (+vähemmän EU:ta,parempaa EU:ta- slogani)

Uskontoa ja polittiikkaa ei voi yhdistää. Uskonto ei toimi mitenkään järjellä, joten ei ole sopivaa yhdistää sitä politikkaan.

Timo Soinion suosio siis ei ollut mitenkään yllätys, siis mitä kriittisempi polittiikko on talouskriisin aikana sitä suositumpi hän on. siis näin on ollut kautta historiaa. Isänmaallisuus toimii talouskriisin aikana, sillä talous ja kansallisuus ovat tärkeimpiä asioita maailmassa (sarkasmi mutta monelle kuitenkin on). Rahaa ja mistä on kotoisin, aika pinnallista. mutta isänmaallisuus ruokii egoa ja talous ja isänmaallisuus kävelevät käsi kädessä. talouskriisi (jonka on aiheuttanut jälleen kapitalismi) ja ilmastonmuutos(jonka olemme itse onnistunut aiheuttamaan) ovat jatkuvasti uhkaamassa, joka siis poliittisesti toki tarkoittaa vakavia muutoksia mutta on vain harmi että mikään ei muutu, eikä historiasta opita mitään. 20 vuoden päästä iskee varmaan toinen talouskriisi. Onhan tavallaan Soinion voitto hyvä- EU:han voisi toimia PALJON paremmin mutta sil ei sais olla paljon valtaa. Joten sillä lailla. Eihän PS oo ees konservaatinen äärioikeisto, vaan se on aika vasemmistolainen kansallismielinen puolue loppujen lopuks, sillä tukeehan se hyvinvointivaltiota ja kaikkee sellaista vasemmistolaista paitsi et se toivoo niitä oikeuksia ainoastaan Suomen kansalaisille.

Samalla vasemmiston suosio laskee, jota en oikeasti tajua. en vain ymmärrä, ymmärrän että kommunisteja ei äänestetä (tuli vaa 2000 ääntä :D ) sillä jos eläisimme kommunistisessa maassa kaikki olisivat tasa-arvoisia- eihän kukaan sitä halua, joten kaikki voivat lopettaa tasa-arvosta paskan puhuminen. mutten ymmärrä miks Vasemmistoliitto ei saanut edes yhtäkään paikkaa ja SDP:n suosio laski.Mikäli, konservaatit hallitsevat europpaa (tavallaan hallitsevatkin, ku heillä on niin monta paikkaa), europpaasta tulee joku Orwellin tarkkailuyhteiskunta 100 vuoden päästä. niin siksi mielestäni on vain järkevää ja tervettä että vasemmisto tasapainoittaa oikeistoa. nyt ei oikeasti ole sellainen aika, jonka oikeisto pystyisi hoitamaan, vaikka puhutaankin vaan Eurovaaleista mutta jos EU:lle tulee lisää valtaa niin se vaikuttaa jokaiseen EU- maahan. Toivottavasti tää ei heijasta vuoden 2011 eduskuntavaalien tulokset. Yle ykkösen Eurovaalit 2009 ohjelmakin just loppui, joten mä lähen tästä myös koska ei oikeastaan ole muuta kerrottavaa. Halusin vaan tulla kertomaan ''pettymykseni'' lyhyeesti galleriaan.

tästä tulee vaan mieleen enkunopettajani, joka kysyi multa: ''How many seats do the fascists have here?''
mä vastasin: ''They just have 6 seats in the parliament here.''
ope: ''Are you sick? JUST.''

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.