IRC-Galleria

Grennie

Grennie

Surrounded but alone

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.03.2009 09:11

Ja mitä hittoa.. nyt mun ois tehny miel kattoo leffoja, ni katoin telkku.comista, et Subtv Leffalta tulee täs aamulla ja päivälläki leffoja kokoajan. No meikä innoissani haen kaukosäätimet, isken telkkarin, digiboksin ja kotiteatterivahvistimen päälle, ni saanki ilmotuksen: "Ei ohjelmaa. Subtv Leffa esittää elokuvia kello 20:00 alkaen"

Kyl taas lyödään lyötyä.. mikä ois sen kivempaa, ku kattoo leffoja tai simpsoneita, ku ei juuri muuta pysty edes tekemään, mutku mitää ei näe.. kukakoha kävis mulle makuunissa hakee pari leffaa :D

PS. Jos täältä löytyy ketään vapaaehtoista täysikäistä, joka haluais tulla huomenna päivällä auttamaan mua, niin ilmoittautukaa. Sun tehtäviin kuuluis synateknikon hommat, mut sun ei tarvii ymmärtää syntikoista mitään. Meil on meinaan Osmo's Cosmos Barissa huomenna keikka ja täl hetkel mul on niin uupunu ja kipee olo, etten tiedä kuinka paljon jää roudaamisen ja setin pystyttämisen jälkeen energiaa. Eli sun tartteis auttaa roudaamisessa ja setin pystyttämisessä, niin että neuvoisin kokoajan vieressä, että mitä sitten pitää tehdä. Jos joku haluaa tulla auttamaan, niin tarjoan ilmaisen sisäänpääsyn kyseiselle keikalle :)
Luultavasti roudaus tapahtuu koskikselta autolla baarin taakse ja siitä hissillä lavalle n. klo 12-15. Ilmottelen vielä tarkemmin, kunhan saan tietää nuo ajat paremmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.