IRC-Galleria

Grennie

Grennie

Surrounded but alone

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Imatralla treenaileva melodista meteliä kasarirock-höysteellä soittava Luminosity etsii keikoille miksaajaa/ääniteknikkoa. Ollaan nyt reilun 1,5 vuoden keikkailun aikana soitettu n. 20 keikkaa (nuokkareita, klubeja ja pikkufestareita) ja huomattu, että iso osa bändin potentiaalista katoaa, koska talon miksaaja ei tunne biisejä ja musiikki osaa välillä olla erittäin vaikeasti ennakoitavaa. Nämä lähtökohdat huomioonottaen etsitään iloiseen perheeseemme uutta mielellään pitkäaikaista jäsentä, jolla olisi hommaan oikea asenne ja jaksaisi reissata tälläisten pitkätukkaisten hippien kanssa tarvittaessa pitemmällekkin. Myös keskustelutaito ja kiinnostus musiikkia kohtaan olisi hyvä omata.. välillä tulla kuuntelemaan treenejä ja välillä keskusteleman vaikkapa kupillisen ääressä :)

Olemme musiikin suhteen liikkeellä tosissaan, mutta melkolailla talkootyöllä tällä hetkellä. Keikoista ei jää paljoa käteen ja joskus ei jää sitäkään, mutta silti jaksetaan tehdä töitä, jotta hommassa päästäisiin eteenpäin.

Emme etsi välttämättä valmista ammattilaista, vaan hyvää tyyppiä, jolla olisi halu kehittyä omassaa duunissaan kuten soittajatkin kehittyvät omassaan. Plussaksi katsotaan mahdollisuus saada/lainata/vuokrata erinäistä äänentoistokamaa, jos joskus tarvitaan jotain. Mutta sekin on jo paljon, jos tuut meidän kanssa toimeen ja opit ymmärtämään meidän välillä kieroa huumoria ;D

Jos jotain kiinnostaa bändin yleinen meisinki, niin meidät voi seuraavan kerran nähdä keikalla 16.5. hyväntekeväisyysfestari Hyvärissä ( www.hyvari.com ), jonka jälkeen siirrymme pienelle keikkatauolle työstääksemme kunnolla uutta demoa.

Jos homaan on kiinnostusta, niin ottakaapa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai vaikka täällä galleriassa, niin jutellaan lisää.. kysymyksiä saa kysyä ja mitä vain sanoa.. ollaan avoimia, niin hommat toimii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.