IRC-Galleria

Grennie

Grennie

Surrounded but alone

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mukavia yllätyksiä VauhtiajoissaMaanantai 27.07.2009 01:27

Perjantainen iltapäivä Seinäjoella alkoi suhteellisen mukavasti, kun Marko tulee meitä portille vastaan tuodakseen meidän lippuja. Yllätyksemme hän kertoikin tuovansa meille VIP-passeja, joilla aukeaa pääsy melkeinpä kaikkialle festarialueella.. mukaanlukien backstage- ja VIP-tiloihin. Eipä siinä.. muiden jonottaessa porttien aukeamista, me käveltiin alueelle katsomaan Tarotin soundcheckia ja tutustumaan vähän ympäristöön ja tekniikan jätkiin yms.

Itse keikat olivat loistavia.. Tarot veti hemmetin hyvin ja Nightwish räjäytti kyllä ainankin allekirjoittaneen tajunnan. Klamydia siinä välissäkin meni jotenkin vesisateessa seisten :) NW:n lopetettua sitten suunnattiin vielä bäkkärille tyydyttämään janoa (Vessan vesihana oli alkuun kovassa käytössä). Siinä sitten bongailtiin Tarotin ja Nightwishin porukkaa siitä rakennuksen ulkopuolelta ja liityttiin heidän seuraan. Pullot kiersi ja jutut lenteli vähän ristiin ja rastiin, mutta mukavan hauskaa oli entuudestaan tuntemattomien ihmistenkin kanssa. Erikoista oli päässä noinkin lähelle tuollaisia bändejä, joita itse on kuunnellut ja seurannut kauempaa jo pitkään. Olisikohan olliut neljän maissa, kun lähdettiin lampsimaan sieltä bäkkärialueelta Emmin kanssa kohti autoa ja nukkumapaikkaa.. tietysti piti ottaa reilusti pulloja lämmikkeeksi pitkälle kävelymatkalle vielä muutamien jäädessä jatkamaan iltaa :) Vieläkin on muuten yksi Sol avaamatta.. pitänee kai laittaa hyllyyn muistoksi tai koittaa myydä jollekkin tosi kovalle fanille, koska Hietalan Marco sen bäkkäriltä kantoi sinne ulos.. :DDD

Lauantaina oli sittten oikeen kunnon ajantappopäivä, kun bändit aloiti vasta seitsemältä ja taidettiin heräillä jo aamukasilta. Siinä hengailtiin kaupungilla, syötiin, juotiin, istuttiin Karman karaoketerassilla, jossa seppo veti humppaa oikein kunnolla ja kaikkee muuta kivaa. Illalla oli vihdoin bändejä.. katsottiin Irina, Dingo, Popeda ja Paula Koivuniemi, joista erityisesti viimeksi mainittu oli oikein hyvä.

Mutenkin viikonloppu meni mukavasti.. saatiin vietyä romua Jyväskylään ja Lempäälässä meitä odotti mukavaa aamiainen :) Särkänniemi jätettiin kuitenkin tältä päivältä väliin ja päätettiin koittaa tehdä elokuusa uusi reissu sinne. JA JOTTEI UNOHTUISI.. NIIN OSTIN MYÖS UUDEN SYNTIKAN MÄNTÄSTÄ, JOSSA KÄYTIIN MATKALLA SEINÄJOELLE. Korg-kokoelma laajeni nyt siins Korg Karmalla :)

Erityiskiitokset Emmille, Läskille ja Mark/coille ja muille Tarotin ja Nightwishin tyypeille upeasta ja unohtumattomasta viikonlopusta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.