IRC-Galleria

Grennie

Grennie

Surrounded but alone

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Itselleni ei tänäkään syksynä lakkia tule päähän, joten voisin olla vapaa valokuvaamaan jonkun onnekkaamman (tai varmaan ahkeramman) juhlia (olkoot sitten ylioppilaskuvia, ammattiin valmistujaisia tai jotain muuta). Tälläinen ratkaisu on yleensä kätevä, niin juhlijan ei tarvitse stressailla, että mistä saa kuvia, eikä sukulaisten tarvitse stressailla kuvaamisesta, kun paikalla on juurikin siihen tehtävään hankittu ihminen.

Teen siis dokumentaarista juhlakuvausta kyseisenä juhlapäivänä ja tarvittaessa vaikka aamukuudesta aamuneljään, ihan kuinka vain juhlakalu haluaa. Käsittelen kuvat digitaalisesti ja toimitan täysiresoluutioiset kuvat cd/dvd-levylle poltettuna.

Jos jotakuta kiinnostaa, niin laittakaa mulle tarjousta sähköpostilla, puhelimitse tai vaikka täällä galleriassa. Ilmoittakaa myös, että kuinka pitkän ajan haluaisit minun kuvaavan noin suunnilleen. Koska on iso ero, että kuvaanko koululla tunnin, iltapäivällä 4 tuntia vai oikeesti aamusta seuraavaan (20+ tuntia).

Olen tehnyt tätä hommaa ennenkin, joten tiedän mistä on kyse.. esimerkkikuvia on mulla täällä galleriassa tai niitä voi erikseen kyselläkkin. Tarjouksiin sisältyy valokuvaus, kuvien käsittely ja toimitus, matkakulut, cd/dvd:t ja kaikki muut mulle koituvat kulut.

PS: Voisin myös tehdä tuon päivän ulkopuolella valmistujaiskuvia edullisesti. Varsinaista studiota mulla ei ole, mutta maailma on täynnä kauniita paikkoja, joissa voidaan tehdä juuri sinun näköisiä kuvia.. ottakaa näistäkin yhteyttä, jos kiinnostaa.

nesti@suomi24.fi
040-7716341

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.