IRC-Galleria

Gurin

Gurin

Yuuoumaishin, yuuoumaishin!

Mikä ei rampauta, se tekee GUTAATorstai 24.11.2011 07:54

Oli melko vittumainen olo tossa tiistaina, alilämpöö ja kurkku vähä sahaisena. Mutsi diagnosoi minut hyvinkin nopeasti jonkinlaiseen bakteeritulehduksen uhriksi ja hautasi minut nopeassa tahdissa peittojen ja kuumavesipullojen keskelle. Mutta, kapinallinen teinipaska kun olen, KAIVOIN TIENI SIELTÄ YLÖS YLÖS JA MATKAAN!

Tunsin miten nyrkkini kaivautui kangasmerestä sängylläni. Se tunsi raitista ilmaa. Oli kuin olisin kaivanut itseäni ruumisarkusta kaksi metriä maan alta. Jokaisen peiton j'lkeen tunsin itseni viileämmäksi, hikiset kainaloni vähemmän tulisiksi. Lopulta työnsin viimeisen 337:stä peitosta sivuun ja henkäisin. näin pimeän ja tunkkaisen huoneeni ja hengitin keuhkoni täyteen hietöntä ilmaa. Sitten muistin miten paljon henki hais valkkarille ja raa'alle sipulille. Aloin hengittää nenän kautta.


Sitte menin uskonnon kokeeseen ja kusin sen enempi tai vähempi totaalisesti. Kauluspaidassa ja vaimarissa kävelin sinne swag päällä ja juoksin junaan, kestin pienen ripottelun ja viileän syysilman. Tultuani kotiin lämpö taas tippui 34:ään, mutten välittänyt sillä PORANI ON SE PORA, JOKA LÄVISTÄÄ TAIVAAT!!!

Ja näin, sain kolmekymmentä tuhatta tasoa lisää voimatasooni, koska minussa kulkee fiktiivinen saiyalaisen veri, ja jokaisen luontoa vastaan käydyn taiston jälkeen kasvan vahvemmaksi (joskin myös hieman tyhmemmäksi) ihmiseksi.

row
row
fight da powah

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.