IRC-Galleria

HAPPIEST

HAPPIEST

♫♪♬♩❤ ★ ① ✿ ☆ � ♡ ☂ ☎ ☣ Ⓛove

Näkyy sit ;) Jos näkyy.......Lauantai 12.07.2008 19:48

Puolen tunnin pääst (sal3333333) tulee nissu the nibazu alias mun sisko, rääkyvien kak(k)aroidensa kanssa ja kaappaa mut raijan TALLILLE ;__; sitten me suitaan ja puunataan eräs vähän enemmän tai vähemmän läski poninpullero ja ängetään se shelliltä vuokrattuun kidutuskammioon.(jossa on pyörät). Sitten suunnataan me tuonne mäntyharaaaajulle ja BRUM sinne menee 2 h.
Sitten me iloisna ajetaan HuUhIlOntietä Tealle ja vapautetaan meidän entisestään-matkan-aikana-lihonut-ponimme. Sitten se pääsee jaloittelemaan Oskuravimakkaran kanssa ja me siirrymme takavasemman kautta mökillemme, siihen 4 km päähän.

Sitten Jimi sielä iloisena vetää minua tukasta ja minä lyön häntä mahaan ja Jenna katselee samalla telkkaria 12/7 tyhjä ilme kasvoillaa'' 8| ''. Puppe hakkaa leegoilla seiniin reikiä ja Nissu huutaa tälle täyttä kurkkua. Tero työskentelee keskittyneesti tietokoneella ja kun Hanna soittaa Äidille kotiin että yhyy jimillä on lapio ja se uhkailee, niin Tero passitta minut ja jimin tekemään ihania halkotöitä 6 tunniksi-iloisesti. Sama kaava jatkuu päivästä toiseen. Herätys klo 06.00 ja nukkumaan klo 20.00. Nuijanukutus ilmaiseksi -by jimi. Kerran päivässä Jenna leikataan sohvasta irti ja Jimi lukitaan kellariin, jotta pääsemme joko - 40 tai +40 asteen helteellä iloiseti hankkimaan mustelmia selkään käsiin ja erityisesti jalkoihin, kun yritämme hikisesti pysyä läskin ponimme kiitorodeo-kyydeissä.

LUVASSA _RENTOA_ MÖKKILOMAA 2 VIIKOKSI MÄNTYHARJULLA
Ilmottaudu viimeistään tämän minuutin aikana. EI SIT, jäätte kuulkaa paljosta paitsi<<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.