IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

K-ON GIRLS WANTED!Maanantai 18.03.2013 15:18

Moikka kaikki nätit ihmiset siellä!

Etsitään kaverin kanssa cosplay tyyppejä K-ON cossiryhmään. c: Suunnitteilla ois, että tehtäis sellanen kiva leffaprojekti. Ja tietenkin coneissa käynti ois kivaa. Tai muuten vaan hengailu ja photoshoottailu.

Tää on siis vaan superharkinnassa, ei välttämättä edes toteudu, mut kuitenkin. Suunnitteilla ois tehdä vähän fanitaidetta cosplayn muodossa, ja tehdä ns. K-ON jakso ja ehkä julkaista se youtubessa ym. Tärkein on kuitenkin tehdä sellainen ihan vain omaksi iloksi! <3

Mutta lähdetään vaikka alkuun nyt perus periaatteella, että kasataan ensin cossiryhmä kekoon ja mennään näyttäytymään parissa conissa. :)

Ollaan sen verran perfektionistejä, että halutaan et pituudet menee kohilleen. Ja oikeestaa koko homma. Ja tässä ei oo mitää kiirettä ku ollaan itekki niin laiskoja cossin vääntäjiä, ja vaikka ei osaiskaa ite ommella niin pidetään vaikka tälläsiä cossinvääntämis miittejä silloin tällöin. Tarkoitus ois kuvata tää leffa siis vasta ensvuonna (2014 kesällä). Eli aikaa on. c: Noniin, nyt sitten asiaan.

EDIT/ Suurella mahdollisuudella K-On ryhmä cossi Traconissa 2013!

Hahmot (pituusjärjestyksessä, lyhyimmästä pisimpään):Azu-Nyan 150cm / 46kg
Cossaaja
Nimi: Hewwo (Minä siis. En usko että löytyy lyhyempää tyttöä.)
Pituus: 145cmRitsu 154cm / 48kg
Cossaaja
Nimi: Pentti
Pituus: 158cmYui 156cm / 50kg
Cossaaja
Nimi: Katiska
Pituus: 160cmMugi 157cm / 53kg
Cossaaja
Nimi: @_tiia35_
Pituus: 159cmMio 160cm / 54kg
Cossaaja
Nimi: Rika @Poprika
Pituus: 170cm

ps. KAIKKI vähänki kiinnostuneet laittakaa kommenttia! Kommentointi ei tarkoita sitoutumista. Ja noista pituuksista ollaan sen verran tarkkoja, että pituuserot pitää olla oikein, eli ei 150cm mioa ja 172cm ritsua. :3 Eli jos kiinnostaisi pitää hauskaa K-ON tyttöjen tavoin, laita kommentissa vaikka ihan aluksi sun pituus ja cossitoive! <3

pps. Vaikka hahmopaikatkin ovatkin täytettyjä, otamme mielellään vastaan myös varasijalle kiinnostuneita, jos ensimmäisenä ilmoittautuneet eivät syystä tai toisesta pääsekään mukaan tai peruvat ilmoittautumisensa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.