IRC-Galleria

Ihan muutama ajatus vain.. Torstai 13.08.2009 16:31

..abortista ja adoptiosta. On tosi kurjaa että ihmiset jotka ei halua lapsia niin tulee kuitenkin raskaaks ja joutuu isojen päätösten eteen. Mulla ei ole omakohtaista kokemusta tällasesta joten voi nyt ihan vapaasti tulla kommentoimaan että "SÄ ET VAAN YMMÄRRÄ!!!111++" Niinhän se onkin. Ja miten mä voisinkaan ymmärtää. Voin vaan yrittää ymmärtää ja miettiä asioita. Ennen ku alan rustaamaan mitään niin tiedoksi sitten kaikille etten tuomitse ketään, eikä tää ole kellekkään henkilökohtasesti. Enkä jaksa alkaa riidellä kenenkään kanssa mistään. Toivottavasti kukaan ei loukkaannu tästä. Se ei oo mun tarkotus.

Eli tosta mun yhteisöstäkin saa nyt selville jo että vastustan aborttia. Rehellisesti sanottuna mä en ymmärrä miten kukaan voi edes tehdä sellasta. Tietenkään lapsi ei voi aina sopia elämäntilanteeseen sehän nyt on ihan selvää. Itselle jos tulis tällanen tilanne etten yksinkertaisesti vois pitää lasta niin mä antaisin sen adoptioon ennemmin. Samalla tekisin onnelliseks jonkun pariskunnan joka ei voi saada omia lapsia. Ja keneltäkään ei lähtis henki tässä järjestelyssä. Varmasti vaikea asia sekin, ihmiset jotka olis nähny että maha kasvaa ja sitte ei olekkaan vauvaa niin ihmettelis miks se annettiin pois ja saattais aina itekkin miettiä mitä sille kuuluu ja elää sen tiedon kanssa että on lapsi tuolla jossain. Mutta ainaki tietäis että se on elossa eikä missään vitun roskiksessa. Mut tossa adoptiossahan joutuu kantamaan 9 kuukautta jotain mitä ei kuitenkaan aio pitää. Ja joutuu kärsimään kaikenmaailman raskausoireista ehkäpä. Mut sekään ei muuta mun käsitystä siitä että jokaisella on mun mielestä oikeus elää. Vaikka oliski vasta ihmisen alku ja kykenemätön päättämään omasta elämästään niin silti.

Jos mä ite olisin adoptiolapsi niin haluaisin varmasti tietää keitä on biologiset vanhemmat ja varmasti vanhempana viimeistään alkaisin ottaa siitä selvää ja haluaisin ehdottomasti tietää syyt adoptioon. Mutta samalla kuitenki pitäis olla ilonen siitä että on saanu elää ja varmasti jokainen olis mielummin perheessä jonne on toivottu ku jossain mihin ei oo toivottu.

Ja jos joku tulee ihan teininä raskaaks toivomatta ja on ihan liian nuori äidiksi niin kyllä se silti on musta hienoa että osaa vastuunsa kantaa :)

Tekstin tarkoituksena ei tosiaan ollu haukkua tai tuomita ihmisiä jotka on päätyny aborttiin vaikka se mun mielestä niin helvetin julmaa onkin. En ole tähänkään mennessä ketään tuominnu enkä tule tuomitsemaan jatkossakaan.

Jeps juu onneks ehkäsy on keksitty.

Ja ikävä kyllä se voi pettää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.