IRC-Galleria

Huhhun mikä blogi (linkki postauksessani)Perjantai 15.12.2017 01:54

”Magdaleenan elämä ja teot” on jäänyt hämmentävyydellään mieleeni blogimaailmasta – jäänyt negatiivisella ”HUHHUH mihin tämä maailma on menossa!” -tavalla mieleen. Blogia kirjoittelee perheen äiti, jolla on myös biologisten lapsiensa lisäksi hoteissa ihan vauvana perheeseen tullut sijaislapsi ”Magdaleena” -rinsessa. Magdaleenapa ei olekaan tyttö, vaan ala-asteikäinen poju, jolla on kehodysforia. Tämä niin sanottu Magdaleena kokee olevansa pikkutyttö eikä pikkupoika. Hän pukeutuu oikein rinsessamaisesti, häntä kutsutaan tytön nimellä ja jopa koulutodistukset kirjoitetaan tytön nimellä.

http://istuusepaivankakkaralla.blogspot.fi/2017/05/kaksi-mahdollista-polkua.html

”Jos saisimme translain ja asiallisen käypähoitosuosituksen, Magdaleenalle voisi käydä näin:
Ennen teini-ikää muuttaisimme Magdaleenan juridisen sukupuolen tytöksi ja näin ollen hän voisi kulkea bussilla ylä-asteelle ja hän voisi olla koulussa aivan virallisesti oikealla nimellään, ilman jatkuvaa pelkoa paljastumisesta "ei-kokonaan-tytöksi".

--Tai sitten, jos emme saa translakia Magdaleenalle ajoissa, eikä transukupuolisille tehdäkään hyvää käypähoitosuositusta. Silloin Magdaleenalle voi käydä näin: Magdaleena joutuisi pitämään kouluun mennessään kolikoita taskussaan mukana sitä varten, että joku bussikuski ei hyväksyisikään Magdaleenan pojalle rekisteröityä bussikorttia. 13-vuotiaana hän vihdoin pääsisi transtutkimuksiin.

--Uimaan hän ei enää suostuisi. Parta alkaisi kasvaa. Ääni matalenisi miehekkääksi, eikä hän enää puhuisi kuulematta omaa ääntään. Hän puhuisi vähemmän, eikä höpöttäisi jonninjoutavia enää koskaan. Hänestä ei saisi ottaa valokuvia ja hän ei sanoisi sanaakaan videolle, jossa muut huutaisivat kilpaa mummille: "Hyvää joulua!" Hänelle kasvaisi leveät hartijat ja hänelle tulisi aatamin omena. Hänen itsetuntonsa alenisi ja Magdaleenan tuntien, hän vetäytysi omaan kuoreensa. Kotona äiti olisi ainut, joka häntä ymmärtäisi.”

Siinäpä vähän lukunäytettä transtyttörinsessa Magdaleenan äidin aatoksista. Akka on sitä mieltä että ala-ikäisten – kaiken lisäksi pikkutenavien pitäisi jo päästä transhoitoihin, vaikka tuon ikäiset eivät tiedä juuri mitään mistään. Kuinka pikkupoika voi tietää että on ihan paskaa olla mies? Nykyinen systeemi on hyvä transsukupuolisten kohdalla eli vain täysi-ikäiset pääsevät ”korjaamaan sukupuolensa”, mikäli he saavat transklinikalta diagnoosin. Henkilökohtaisesti en vaan kannata mitään sukupuolenkorjauksia edes aikuisten ihmisten kohdalla, vaikka ihminen kuinka olisi ahdistunut kehodysforiasta. Hormoonihoidot eivät ole riskittömiä ja isot leikkaukset ovat kaukana huviretkistä. Saattaisin vielä ymmärtää että joku nainen olisi halunnut syntyä 1900-luvun alussa ennemmin mieheksi, koska naisella ei ollut silloin muuta virkaa kuin olla äiti, koriste ja kotihengetär. Suomalaiset naiset saivat äänioikeudenkin vasta vuonna 1906. Nykyaikana miehen ja naisen ei tarvitse enää olla lähimainkaan ahtaitten stereotypioidenmukainen länsimaissa ja kautta aikain löytyy harrastuksia, jotka eivät ole vain miesten tai vain naisten. ”Magdaleena” voisi olla neitimäinen tyyliin parturikampaajana työskentelevä mies, joka tykkää pinkistä väristä. Tuollaista miestyyppiä en erityisemmin arvosta muuta kuin kampaamon asiakkaana, mutta ei ole multa poiskaan mikäli joku mies on kuin kana miehen ruumiissa. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.