IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 23.06.2008 00:56

SUIHKUN JÄLKEEN ON MÄRKÄ PÄÄ.


Mutta joo. Ihan mahtava juhannus oli Himoksella. Koko viikonloppuna satoi aika vähän. Niin vähän että ei haitannut menoa. Teltta pysyi kuivana, ruokaa ja juomaa riitti. Tärkeimmät. Telttapaikkakin saatiin kaikkien karvaisten harrikkamiesten naapurista. Ne kuorsas. Ja bändit oli hyviä. Parhaina ehkä Yö, Popeda, Paulaniemen Koivu ja Klamydia. Popeda soitti kaatosateessa, mutta se ei vaikuttanut kenenkään meininkiin ainakaan negatiivisesti. Kaikki vaan hoilasi Pitkää kuumaa kesää vaikka vettä tulee kuin Esterin saavista ja kylmä on kuin missäkin Siperiassa. Voin muuten kertoa että Pate Mustajärvessä on enemmän munaa kuin kenessäkään. Au mikä mies.

Saatiin kyllä paljonpaljon uusia tuttavuuksia! Kiitos siis Tampereen tyttöjen paku + paviljonki ja pohoojosen poikien sohva + grilli. Ja makkaramiehen pillit tietty. Todettiin kyllä että tuolla oli tosi kummallinen sukupuolijakauma. Kauheesti pelkkiä äijäporukoita. Tuntui että siellä ei ollut muijia juuri yhtään. Nyt mä siis en valita, kunhan mainitsin. Ja kaikki puhui jotain ihme murretta. Pieniä kommunikointivaikeuksia ehkä ajoittain, kun ne ei esim. tiennyt mikä on rotvalli. Hei kamoon. Rotvalli. "Ootattako työ tässä?" No myöhän ootattiin.

Tavaraa oli ehkä liikaa mukana. Tai en tiiä. Saman verran kuin johonkin viikon leirille. Puoliakaan vaatteista en käyttänyt. Mitäs paistoi aurinko. Jätettiin teltta, makuupussit, pressu ja makuualustat tyttöjen pakuun, saadaan ne sitten joskus. Ei tarvinnut kantaa jee! Hiustenkuivainkin saattoi teltassa ehkä olla vähän liioittelua. Mutta Himoksessa olleet ihmiset; ootte muuten ensimmäisiä ja viimeisiä jotka näkivät mun hiukset niin, että niille ei tehty pariin päivään MITÄÄN. Makuupussista suoraan lei päähän ja menoksi. Rumaa oli mutta niin kuuluukin. Ensi vuonna uusiksi. Haussa mies kenellä on mökki Himoksella!


Jo syntyessään kuollein iskurepliikki alá Juhannus´08;
- Hei D-kuppi. Lähe meille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.