IRC-Galleria

HeadBangerQueen

HeadBangerQueen

Three things cant be hidden : the sun, the moon and the truth.

Blogi

- Vanhemmat »

tollastsMaanantai 24.05.2010 19:21

Kuski ihan kännissä, tyttö ja poika takapenkillä rakastuneita...Tyttöö pelottaa, mut poika vaa hokee kaikki järjestyy...Tyttö puristaa poikaa kädestä ja rukoilee Jumalaa auttamaan. Poika suutelee tyttöä ja sanoo : Rakastan sua enemmä ku koskaa <!3 ja yhtäkkiä auto ajaa kaiteen yli mereen.....Tyttö herää sairaalasta ja katselee ympärilleen eikä näe poikaystäväänsä. Tyttö kysyy missä hän on ja lääkärit toteaa: Hän kuoli. Tyttö alkoi itkeä... Kun tyttö pääsi kotiin hän rupesi kirjoittaa kirjettä... seuraavana aamuna äiti löytää tytön puukko vatsassa. Äiti lukee kirjeen: Se oli elämäni kamalin päivä kun menetin rakkaimpani, en kestänyt sitä surua...joten päätin lähteä poikaystäväni luokse. Olen iloinen siitä että pääsen hänen luokseen. Rakastin häntä enkä voi elää ilman häntä...Rakastan perhettänikin, mutta en voi elää ilman häntä...HYVÄSTI !
Jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi 30 sekunnissa, sinäkin menetät rakkaimpasi, jota ilman et voi elää. Ja rakkaus elämäsi menee pilalle

<3Torstai 25.03.2010 17:33

yksin on kiva ajatella sinua, istua oman huoneen sohvalla ja ajatella että olisit vieressäni, sulkea silmät ja tuntea kätesi kädessäni, nautin seurastasi siihen asti kun nukahdan ja ennen kuin suljen silmäni ja vaivun uneen katson puhelintani ja siellä olevaa nimeäsi, ajattele että olen yksi niistä joka todella rakastaa sinua.
- Vanhemmat »