IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Omg oon varmaa sekasin.Tiistai 28.09.2010 10:51

Näin iha helvetin friikkii unta. Siin unes olin eka jollai synnytysosastol, ja sit yhtäkkii meninki kattoo uutta laivaa satamaan ja päätin lähtee risteilylle. Se oli joku helvetin iso ja uus Viking Line laiva jonka nimi oli Titanic :D No, se ei ollu päässy ees lähtee sielt satamasta ku katoin jo sielt kannelta et hei merivartiosto lähtee ja lujaa jonnekki et mitähä on tapahtunu. Samas se meijä laiva lähti menee ku joku moottorivene konsanaan. Mut sit siihe meijän laivan eteen tuliki joku satamalaituri missä sen ois kuulunu olla, töksähti siihen ja meni sillee kallelleen you know / tohon asentoon koko laiva. Lähin juoksee tajuttoman lujaa alas et pääsen pois sielt laivast ennenku se uppoo, yhtäkkii olinki siel laivan alla oleval laituril jossa oli sellaset kiskot sille laivalle. Meri oli jäässä, yritin lähtee juoksee pois sen laivan alta ja näin jopa Essinki siel juoksentelemas jäällä :D Sit se laiva rysähti mun päälle ja aattelin et kuolen ja voi vittu ja sit pimeni.
Sit siin oli joku iha helvetin sekava osio, mistä en oikeestaan muista mitään. Seuraavaks heräsin sairaalasta, ja sit siin oli kaikkii tuttui sillei "HEIDI OOTSÄ KUNNOSSA OMG OMG APUA TULKAA ÄKKII TÄNNE" olin sillei moro..?
Mulle selviski siinä et olin ollu koomassa kuulema vitun pitkään sen onnettomuuden jälkeen mut mut oli noukittu sielt laivan alta ja olin selvinny hengissä :D En sit tiiä kui kauan olin ollu koomas mut ainaki kaikki oli muuttunu sillä välin. Ihmiset oli eläny iha ku mua ei ois ollukkaa. Näin Venlan jossai välis unta, sil oli uudet kaverit ja se käyttäyty ku se ei ois tuntenukkaa mua, tosi vieraasti. Se oli iha shokissa et olinki heränny ns. eloon tai jotai. Sit Tumppu ja Töppönen oli kerenny kuolee jo ja sit mun gerbiilit oli kaikki samassa lasilaarissa ja ne tappeli. Sit olinki jo mökillä ja mutsi ja faija oli koko aja sillei et ihme et oon elossa yms. ja mä olin ite iha pihalla ja muistelin koko aja sitä ku se laiva rysähti mun päälle. Kaikkee ihanaa.
Sit saatiinki ihana idis mennä kattoo sitä laivan hylkyy joka oli nostettu meren pohjasta ja tehty museo siitä rauniosta mikä siit oli jälellä. Menin vaa kävelemää sinne, siinä se oli samoilla kiskoilla mis kohtaa kuolin. Se oli hiukka spookya. Sit olinki yhtäkkii cittarissa ja siel käveli vastaan Axl, Slash ja Duff you know sellasina nuorina jätkinä. Olin vaa sillei et joo vittu todellaki on asiat muuttunu sen jälkee ku jäin laivan alle.. :'D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.