IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

TAKSVÄRKKI <333Keskiviikko 17.10.2007 21:51

Oiii tänään oli se syksyn odotetuin päivä <3 Puol 7 herätys ja tunnin päästä tallille :D Ekaks me mentiin ruokkii hevosii, ja mä annoin Matcholle ja Lotalle heinät. Annoin myös Sampalle pellettejä. Sitten ruvettiin vietiin hepat ulos, sain viedä Floran, Saulin ja Milon tarhaan. Sitten mentiin puhdistamaan pikkutalli. Pesin Sampan ruoka- ja juomakupin ja Aaran juomakupin, ja laitoin Tepille vettä. Sitten me lakastiin vähän karsinoita, ja mä lakasin Aaran karsinan, ja myös vähän lattioita.
Sitten isotalli. Pesin Likan, Lotan ja Taikan vesikupit, ja annoin juotavaa Saulille, Likalle, Minalle, Minnille, Sepelle, Labbakselle ja Taikalle. Sitten lakaisin Saulin, Likan ja Taikan karsinat. Sitten oli vielä pesuboxin pesu ja lattioiden lakaisu.
Tämän jälkeen lampsittiin ylätalliin. Siellä Pesin Floran ja Asterixin vesikupit ja täytin ne. Siivoilin Floran ja Lindan karsinoita, ja lakaistiin käytäviä. Sitten oli kauan odotettu ruokatauko.
Ruokailun jälkeen kuvailtiin hieman hevosia pihalla, jonka jälkeen mentiin purkamaan laitumien sähköaitoja. Siinä pyörähtikin sitten vajaa tunti, laidun kun oli kesälaidun ja purimme sen kokonaan :D
Taas kuvailtiin hevosia, ja pian haimmekin hepat tarhoista. Sain hakea Lotan ja Amorin sisälle. Varsinainen työpäivä oli jo ohi, mutta menimme kanalaan odottelemaan harjausta. Päätin harjata "uhkarohkeana" Taikan, joka on kuuluisa uhittelusta oven eteen tuleville. Sain harjata sen, eikä se ollut mitenkään sen kummasempaa. Harjasin myös Jennyn.
Odotimme innolla, ketkä saisimme päivän ratsastustunnille. Sain Likan, ja menimme esteitä. Petra piti tunnin, ja tunti oli maneesissa. Hyppäsimme mm. 55 cm korkean okserin :) Likka hyppäsi hyvin, tosin pienessä vauhdissa hypyt olivat "valtavia" ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.