IRC-Galleria

Homomörkö

Homomörkö

This shit is bananas!

Mie en toivu ikinä....<3Keskiviikko 18.03.2009 17:32

17.3 oli maailman ihanin ja parhain päivä. Lähettiin kotonta 11.47 ja oltiin Helsingissä noin 16.15. Sit Minna haki miut Kampista ja mentii jonoon. Minna kävi kysymässä isolta ja pelottavalta (mut kivalta) järjestysmieheltä mite myö mennää sinne ja se iso ja pelottava järjestysmies sano et mein pitää mennä jonon eteen. Myö mentii. Sit päästii sisälle ja ostettii paidat (on muuten hienot) ja mentii sinne lavan eteen kökkimää 1½ tunniks. Se oli turhauttavaa.
Mut sit tuli h-hetki ja huusin jo siinä itteni kipeeks. Miku tuli meiän eteen keikuttamaan persettään ja lipomaan kieltään... *___* Oltiin taivaassa. Myö koskettiin siihen (sil on pieni käsi ^^). Sit tuli Yuuki ja kätteli meitä. Sit Miku hyppi siinä alhaalla kaks kertaa sen vasaransa kanssa ja päästiin ihan kunnolla koskemaa siihe<3 Lopuks se tuli taas siihe alas ja oli kirjaimellisesti miun päällä ku kurotti sinne meiän takana olevien luo *___* Yuuki kätteli vol. 2. Sit koskettii viel Kanonia ja Takuyaa, mut Teruki<3 (miun mussu!!<3) ei tullu niin lähelle et sitä olis voinu koskea :< Se vaa vilkutti ja hymyili sitä sen addiktoivaa hymyä vaik myö huudettii Minnan kanssa nii kovaa ku meistä lähti... :P Sit keikka valitettavasti loppu, mut myö ei transsiltamme pystytty noin varttii liikkumaan. Sit järkkäri tuli häätämää meiät siitä :( Palloiltii siin aulassa noin puol tuntia ja ihkutettii ja kirjotettii viestejä kavereille ja perheille ^^ Just ku oltii lähössä, ni nähtii siitä ovesta et Teruki oli siel lavalla ja kytättii sitä varmaa puol tuntia<3 Järkkärit varmaa rakastaa meitä<3 mut sit teru huomas meiät ja vilkutti! Oltiin tyytyväisiä ja ja lähettii ulos.
Ulkona viel halit Minnan kanssa ja "viimeset" ihkutukset. Sit nokka kohti Imatraa :`< Koko matka oikeestaan tekstailtii Minnan kaa ja sit vasta Lappeenrannassa tirahti pari kyyneltä, ku tajusin et mie ihan oikeesti olin siellä ja koskin niitä kaikkia...paitsi Terukia. Varmasti meen uudestaakii!<3
Sit kiitokset:
- MINNA<3<3<3 olit ihanaa keikkaseuraa, kenenkään muun kanssa ei olis ollu noin ihanaa<3
- Tavastia ja ne kaikki kivat järkkärit
- An Cafe, erityisesti Miku ja Yuuki<3
- iso kiitos papalle ku se vei miut sinne<3

I`ll never forget that day<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.