IRC-Galleria

Hopeadelfiini

Hopeadelfiini

If you plan on being anything less than you are capable of being, you will propably be unhappy all the days of your life

Selaa blogimerkintöjä

Vähä siisti!! :)Tiistai 01.02.2011 19:38

Toi aikapankki systeemi! :) Siinä vaihdetaan palveluja keskenään, esim joku opetti yrttien tunnistamista ja keräämistä, jonku ponilla sai mennä ratsastaan ja joku anto intialaista päänhierontaa ynm, ja mä puolestani tarjoon jonkun palvelun esim että hoidan jonkun eläintä :)

Ja tossahan ei oo kyse rahasta, vaan jos otan joltaki jonkun palveluksen ni teen vaan sitten jolleki toiselle (tai samalle) puolestani palveluksen!! :) tosi siisti juttu! =) eli ei tarvi maksaa noista rahalla :) sit esim köyhät vanhuksetki saa apua vaikka kaupassa käyntiin :)

Vähä kiva alkaa keksiin kaikkee mitä vois tehä! :) Jotkut esim sanoo et ne voi tulla kahvi-tai elokuvaseuraks (ja joillaki oli eläimiä mukana! <3) Voisin vaikka piirtää joidenki lemmikkejä (kunha saan keskeneräiset tehtyä) tms :)

"Aikapankin tavoitteena on, että sen kautta voi saada apua arjen tarpeisiin omalla asuinalueella. Aikapankissa jaetaan yhteisön taitoja niin, että esimerkiksi ompelusta pitävä henkilö tarjoaa korjausompelua muille jäsenille ja saa itselleen apua esimerkiksi lastenhoidossa tai juhlien järjestämisessä"

Tässä on lisää tietoa, eri paikkakunnilla on aikapankkeja :)

http://stadinaikapankki.wordpress.com/tietoja/

tässä on Suomen aikapankkeja:

http://www.community-exchange.org/exchparams.asp?country=FI

hehe tää kuva sopi tähän :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.