IRC-Galleria

Inkkari

Inkkari

Muokkaa tilaasi
Kuten tiedätte, olen ulkomaalaistaustainen Suomen kansalainen. Olen syntynyt maassa, jossa on ollut kahdeksan vuotta sota, täysin turha sota. Amerikkalaiset ja entiset neuvostoliittolaiset hyötyivät sodasta myymällä mm. vanhoja aseita ja varastamalla Lähi-idän maiden mustaa kultaa eli öljyä ja muita luonnonvaroja.

Olen ollut lapsuudestani lähtien tuntenut vihaa politiikkaa ja poliitikoita kohtaan. Pakenin omasta maastani ja sodasta ja äärimmäisten vaikeuksien jälkeen pääsin Suomeen. Luulin Suomen olevan tasa-arvon maa, jossa vallitsee täysi rehellisyys. Kouluttauduin Suomessa, sain Suomen kansalaisuuden ja otin huomioon, että äänestäminen on jokaisen kansalaisen velvollisuus. Osallistuin kunnallis-, eduskunta- ja presidentinvaalien äänestykseen. Aika kului Suomessa eläessä. Tyttäreni syntyi ja olin ylpeä suomalainen isä. Muutaman vuoden kuluttua, avioeron jälkeen, jätin yksinhuoltajuushakemuksen asianajajani kehotuksesta estääkseni tyttäreni pahoinpitelyn äidin ja tämän sukulaisten puolelta sekä estääkseni tyttäreni kansainvälisen lapsikaappauksen. Vaasan epärehelliset sosiaaliviranomaiset, poliisiviranomaiset ja rattijuoppokäräjätuomari syrjivät minua isänä, peittivät tyttäreni pahoinpitelyt ja auttoivat väkivaltaista äitiä kaappaamaan tyttäreni Suomesta Turkkiin. Luonnollisesti en halunnut menettää lastani enkä halunnut, että lapseni menettää isänsä. Päätin taistella epärehellisiä viranomaisia ja poliitikkoja vastaan. Taisteluni takia menetin yksityisyyteni, joka oli minulle elämässäni tärkeää.

Rehelliset ja pätevät poliitikot ottivat minuun yhteyttä, taistelimme yhdessä ja voitimme epärehellisiä viranomaisia. Sain tyttäreni takaisin ja yksinhuoltajuuden.

Taistelun aikana minut pyydettiin keskustan jäseneksi. Liittymiseen jälkeen aloin täydellä voimalla vaikuttaa siihen, että saisimme nämä epärehelliset viranomaiset pois vallasta. Osallistuin Vaikuta.nyt -koulutukseen ja olen nyt kunnallisvaaleissa ehdokkaana.

Nyky-yhteiskunnassa puolueiden antamat turhat lupaukset jäävät yleensä toteutumatta vaalitöiden ja äänestyksen jälkeen. Kansalaiset kokevat tämän helposti valheeksi, pettyvät politiikkaan ja poliitikoihin. Eli rehellisyys voittaa ja sillä saadaan ratkaistua ongelmat, mikä täyttää nyky-yhteiskunnan haasteet ja toiveet.

Kysyn koko ajan minulle läheisiltä ihmisiltä, miksi he eivät halua vaikuttaa maamme epäkohtien parantamiseksi. Kysyn, miksi he eivät halua osallistua äänestykseen. Vastaus täällä Vaasassa on RG-line:n asiat, Vaasan kaupungin johtaja Markku Lumion ja hänen alaisten lahjuksien ottaminen. Kaupunkimme virastoissa toimii hyvä sisko ja veli -verkosto, mm. jalkapalloilijat pääsevät suhteilla helposti kesätöihin tietokonepelien pariin. Maamme naisilla on miehiä huonompi asema työelämässä. Heitä yleensä ei oteta vakituiseen työsuhteeseen, koska heidän pelätään tulevan raskaaksi, jäävän äitiyslomalle ja aiheuttavan täten kustannuksia työnantajalle. Naisilla on samoissa tehtävissä huonompi palkka kuin miehillä, vaikka he tekevät yhtä paljon töitä kuin miehet.

Oikeusturvaterveisin kaikille
Niko Linsa (EOK:n jäsen) Vaasa
http://www.syrjityt.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.