IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Kolkko tunnelma kun kuulin, mitä Pariisissa on tapahtunut. Mietin myös, mitä tämä tulee jatkossa jälleen kerran tekemään sille ilmapiirille, joka islamin ympärillä pyörii. Yksi asia, joka tulee mieleen on se, että jälleen useammat ihmiset tuntuvat tämän jälkeen jälleen suhtautuvan muslimeihin terroristeina, vaikka valtaosa muslimien terrori-iskuista kohdistuu ennen kaikkea toisiin muslimeihin.
Kopioidakseni kommenttini, jonka postasin toiseen FB-päivitykseen:
Ja jos todella haluaa estää islamististen ääriliikkeiden yleistymistä, olisi _ihan kiva_, jos aloitettaisiin sillä, ettei pommitettaisi lähi-itää (tai rahoitettaisi epäsuorasti lähi-idän pommittamista), vietäisi näiden ihmisten kotia + lahjoitettaisi sitä toiselle ihmisryhmälle koska Raamattu (koska geopoliittista perseilyähän saa oikeuttaa pyhillä teksteillä niin kauan kun ne on niitä OIKEITA pyhiä tekstejä, eli niitä joita valkoiset eurooppalaiset lukee), ettei tuettaisi ääriliikkeitä rahoittavia ökyjä ostamalla bensaa, dieseliä tai öljyä, ettei pahennettaisi poliittista epävakautta ilmastonmuutoksen kautta ja että vaadittaisiin parempaa, tasa-arvoisempaa ja demokraattisempaa hallintoa maihin, joissa ollaan pidetty diktaattoreja jotka voidaan lahjoa myymään oman maansa hyödykkeet tai raaka-aineet länsimaisten jättikorporaatioiden käyttöön.

Mutku ei. Ilmeisesti ennen kaikkea kaikki tämä on sen yhden uskonnon vika. Tai täysin viattomien muslimimaahanmuuttajien, jotka ovat myös pakenemassa islamistisia ääriliikkeitä.

Disclaimerina: Ei sillä, etten siis pitäisi uskontoja haitallisena ilmiönä. Pidän islamia vaarallisena, mutta nimenomaisesti sen takia, että kuten kaikkia uskontoja, sitä voidaan käyttää poliittisesti epävakaissa tilanteissa oikeuttamaan vaikka minkälaista paskaa. Miettikää hetki, minkälainen kuva joissain muslimimaissa on esimerkiksi George W. Bushista, kun hän sanoi saaneensa omalta kristilliseltä jumalaltaan käskyn lähteä Irakiin. Irakin konfliktissa on kuollut arviolta yli SATATUHATTA siviiliä. Se on yli 30-kertainen määrä ihmisiä, joita World Trade Centerin iskuissa kuoli ja yli 800-kertainen määrä, jota Pariisin marraskuun 2015 iskuissa on kuollut. Mutta kukaan ei syytä kristinuskoa näistä sadasta tuhannesta, koska "sieltähän nyt löytyy niin paljon variaatiota ja ei George W. Bush ole tosi kristitty". Ja sehän oli hyvän asian puolesta, koska mikään määrä ihmishenkiä ei ole liian suuri hinta maksettavaksi siitä, että meillä täällä länsimaissa on halpaa bensaa. Epätoivoisia ihmisiä on niin paljon helpompi manipuloida tekemään kammottavia ja hirviöimäisiä tekoja, jos vedotaan siihen, että jumala on omalla puolella taistelukenttää ja että tämä jumala vieläpä mukamas haluaa, että lähdetään sotaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.