IRC-Galleria

Thomas Dolby - AirwavesKeskiviikko 29.07.2009 18:49

http://open.spotify.com/track/0wuEWG06MGgAoQpDmsDepf

Jumankauta miten ihanaa, elokuvamaista synapoppia! Miksei kukaan ole kertonut mulle että näin siististä musiikista?

[Ei aihetta]Torstai 23.07.2009 03:53

KHOL -miitin päivittyvä tiedoteKeskiviikko 08.07.2009 01:47

Tämä päiväkirjamerkintä päivittyy ajan mittaan.

Kaikki huumeet on laillistettava -yhteisön miitti on sovittu lauantaiksi 25.7.

Miittiin tulevien lukumäärä:


Miitti pidetään Hämeenlinnassa, pääosin siitä syystä, että valtaosa yhteisöaktiiveista on Hämeenlinnasta, Hämeenlinnan lähiseudulta tai alueelta, josta Hämeenlinnaan pääsee suhteellisen vaivattomasti. Miitti alkaa iltapäivällä, sijaintina on ainakin aluksi Linnanpuisto, jossa aikaa vietetään piknikin merkeissä.Olen koonnut listan, johon olen kerännyt joitain yhteisöaktiiveja tai muita ihmisiä, joiden uskon olevan enemmän tai vähemmän kiinnostuneita. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan miittiin, ilmoita asiasta minulle tai jollekulle yhteisöaktiiville. Mukaan saa tuoda kavereita mutta kohtuudella ja jos viitsii, asiasta voi ilmoittaa minulle tai aktiiveille. Jätän termin "kohtuullisuus" jokaisen henkilön oman arvostelukyvyn varaan. Ilmoita myös, kumpi päivä sopii paremmin.


Lista mukaan ilmoittautuneista ihmisistä: 19

Minä
tigers
Schattenj%E4ger
Anomy
MastaMind
Imperialist
vertt|
Zug
Guttersniper
MukiTee
Enkelikarkki
rekulaattori
Emie
KAKS
k-osmo-s
Skanja
Brilli-Ant
Päivitys: 8.7. klo 0:44

Näyttää siltä, että useammalle ihmiselle kävisi 25.7. - 26.7. viikonloppu paremmin. Kaikki aikaisemmin ilmoittauneet olkaa hyvä ja kertokaa, sopiiko kyseinen ajankohta paremmin. Jos sopii, siirretään miitti kyseiselle ajankohdalle.


Päivitys: 8.7. klo 11:16

Uusiksi päiviksi on suuremman osallistujamäärän vuoksi valittu viikonloppu 25.7. - 26.7. Ilmoittakaa jaksaessanne, kumpi päivä sopii paremmin.


Päivitys: 16.7. klo 14:08

Paikaksi on sovittu HML:n Linnanpuisto. Juna- tai bussiasemalle saapuneet kyytiä tai saattajaa tarvitsevat ihmiset mainitkaa asiasta KHOL-yhteisösivulle.


Päivitys 20.7. klo 17:22

Hämeenlinnan Linnanpuistossa järjestetään samana päivänä suurehko ilmailutapahtuma, mutta käytämme Linnanpuistoa aluksi kokoontumispaikkana, ja katsomme päiväkohtaisista tekijöistä (säätila, seurueen lopullinen koko ja ikärakenne) riippuen mihin suuntaamme.


Päivitys 20.7. klo 18:00

Tiedän, että olette fiksuja ihmisiä ja saatte vapaasti syyttää minua vainoharhaisuudesta ja älykkyytenne aliarvioinnista, mutta kehotan olemaan ottamatta huumeita mukaan. Tämä tapahtuma on huumepolitiikkaa koskeva miitti, ei mikään henkilökohtainen protesti. Kriittinen suhtautuminen huumausainepolitiikkaan ei tarjoa sen suurempaa tekosyytä kamanvetoon kuin vaikkapa tuo samana päivänä järjestettettävä ilmailutapahtuma, vaikka yleinen ilmapiiri luultavasti olisikin asian suhteen keskimäärin suvaitsevaisempi KHOLin leirissä.

En voi enkä aio estää teitä tekemästä niin kuin haluatte, mutta jos suunnitelmiinne kuuluu laittomien (joko yleisen lainsäädännön tai alaikäisyytenne johdosta) substanssien tuomista paikan päälle, niin veikkaan etten ole ainoa, jonka mielestä se ei ole paras mahdollinen idea. Omalla vastuulla. Jos tuntuu, että kehotukseni on kohtuuton ja/tai huonosti perusteltu, asia on täysin avoinna keskustelulle.


Päivitys 25.7. klo 11:36

Olen päivittänyt listan viimeisen käsitykseni mukaiseen muotoon. Jos joku puuttuu listasta tai on siellä siitä huolimatta, ettei ole tulossa, niin lähettäkää korjauspyyntö.

HUOM! Ihmiset, jotka eivät tunne Hämeenlinnaa riittävän hyvin eivätkä tidä yhdenkään yhteisöaktiivin puhelinnumeroa, nyt olisi hyvä hetki hankkia itselleen yhteystieto. Otan itse koneen mukaan ja katson, voinko esim. läheisen kirjaston WLANin avulla tarkistaa galtsuun ilmaantuneet viime hetken "hei miten sinne päästään?" -avunhuudot.

Itse ilmaannun Linnanpuiston ja Hämeenlinnan Kirjaston lähimaastoon muutaman ystävän kanssa klo 14.

Pieni ranttaus skenehörhöilyn uhreistaMaanantai 06.07.2009 03:10

En haluaisi hyväksyä tätä asiaa, mutta näemmä jälleen kerran olen huomannut yhden ihmisjoukon olevan tavalla tai toisella kasa vähä-älyisiä ryhmäpaineille herkkiä sätkynukkeja.

Skenehörhöily on vakava tauti, sillä se on hyvin monipuolisissa oloissa viihtyvä pikku pöpö - ei ole väliä, suositko jotain tiettyä tyylisuuntaa tai musiikkigenreä tai oletko mahdollisesti etnisen vähemmistön edustaja tai homoseksuaali. Tämä pikku ajatusvirhe tarttuu ihan keneen tahansa.

Mitä on skenehörhöily? Skenehörhöily on omien mieltymysten huumorintajutonta ja liiallisuuksiin menevää palvontaa, jossa koko skenen paskatkin kytkykaupat hyväksytään kyseenalaistamatta.


- Jos olet tullut kaapista ulos lesbona/biseksuaalina, sinun TÄYTYY osoittaa tämä kaikille muille alkamalla ostensiivisesti kuuntelemaan T.A.T.U:a ja tietysti sitä vitun Jenni Vartiaisen kappaletta Ihmisten Edessä. Ja DTM on laitettava yhteisölistaan, vaikkei siellä olisi edes käynyt. Okei okei, on tosi hienoa että olet uskaltanut osoittaa julkisesti, että seksuaaliset mieltymyksesi rikkovat yleistä kaavaa ja olet rehellinen itsellesi ja muuta vastaavaa paskaa - mutta jos minulta kysytään, kaapista tullaan ulos normaalisti, ei niin että huudatetaan paskaa musiikkia ja vaaditaan kaikkia huomaaman kuinka niin helvetin paljon olet onnistunut rikkomaan sitä heteroseksuaalista matriisia. Ja älä hyvä ihminen vedä kaljuksi tai siiliksi, ellet näytä Virginia Heyltä, Sinead O'Connorilta tai Natalie Portmanilta - se hairstyle ei toimi kauhean useilla.

- Jos olet black priden edustaja, sinun TÄYTYY kuunnella rap-musiikkia ja fanittaa ohjelmia kuten Pimp My Ride sekä kuulua yhteisöön, jossa on huonosti kirjoitettua englantia - ehkäpä jopa fanittaa sitä Barack Obamaa. Ai niin, islam on hyvä juttu, Malcolm X:kin oli muslimi! Ja kuten kuka tahansa fanaattinen etnisen vähemmistön edustaja, et ymmärrä mitä kaksinaismoraalit tarkoittavat, joten tyydyt ensin ilmaisemaan kymmenellä yhteisöllä, kuinka väärin rasismi on mutta sitten siirryt rasistisesti solvaamaan muita etnisiä ryhmiä. Ai niin, älä unohda blingiä, vaikka ne timantit tulevat afrikasta, jossa kaivostyöntekijät, öö... oho katso, lentävä Martin Luther King, jolla on kädessään Denzelin signeeraama Glock!

- Jos olet uudelleensyntynyt kristitty galleriaevankelista, sinun TÄYTYY kuulua yhteisöihin kuten Uskovat rumpalit joiden kontekstuaalisuus on samaa luokkaa kuin vaikkapa yhteisö, jonka nimi olisi "Enduroa harrastavat nihilistiset putkimiehet". Ai niin ja tällöin sinun on AIVAN PAKKO varmistaa, että jokainen galleriaprofiiliisi eksyvä ihmispolo (Herra olkoon armollinen hänen sielulleen) tietää, että sinä olet kristitty. Mutta hei, se on ihan ok - eihän vielä 10 yhteisöä, kuten Uskovainen ja ylpeä siitä <3 =) , † ja † uskon Jumalaan † ole vielä riittävä määrä, kyllähän sitä nyt pitää ainakin yli 30 yhteisöllä mainostaa, että sinä olet kristitty. Pieni vinkki: Se ei ole hurmaavaa tai mielenkiintoista vaan ärsyttävää, karmivaa ja antaa sinusta pakkomielteisen kuvan. Ja kuten melko useissa tapauksissa, myös tämä skene kaventaa musiikkitarjontaasi, kun yhtäkkiä onkin uskottavaa kuunnella niin paskoja bändejä kuin Terapia, The Rain, Bass n Helen ja HB - niitä se kasvava seurakuntanuori tarvitsee enemmän kuin Corn Flakeseja!

- Jos olet ehta metallipää, sinun TÄYTYY osoittaa halveksuntasi sähköistä musiikkia ja hip-hopia kohtaan - hyviä laineja joilla tehdä vaikutus itsestään epävarmoihin tyhmiin metallimuusalehmiin on sanoa, että räppäys on vain lahjattomien ihmisten riimittelyä, kun taas sinun Eternal Darkness of Sorrowful Grief on oikeasti taiteellista ja hienoa lyriikkaa. Skenellesi uskottavaa eetosta synnyttää myös surullisenkuuluisa ihkubokseihin copypastettava teksti, jossa jauhetaan että valtaosa gallerian käyttäjistä on siirtynyt kuuntelemaan räppiä (ei muuten pidä paikkaansa, tänään 6.7.2009 kymmenestä suosituimmasta bändi-/artistiyhteisöstä vain yksi on hip-hopia, ja sekin vasta sijalla 8: http://irc-galleria.net/100.php?type=communities ) ja jos itse kuuluu siihen valheellisen pieneen vähemmistöön, joka kuuntelee "oikeaa" musiikkia, niin tuo teksti tulisi laittaa profiiliinsa. Enemmän raskaan rockin alakulttuuripaskasta meille ranttaa emilystarr#blogcomments


Koska näitä skenejä voisi luetella maailman tappiin (japanielitistit, gootit, progettajat, hipit, telaketjufeministit, skinheadit, kommunistit, kokoomuslaiset jne. jne. jne.) eikä minulla ole viitseliäisyyttä haukkua kaikkia helvetin valopäitä tasapuolisesti, päätän tämänhetkisen vitutuksenkanavointini tähän.

TheiaTorstai 02.07.2009 14:26

You and I share a blemish.
Your waning crescent
will boil my blood.

You and I share a ghost.
What you've lost
I've been afflicted with.

You and I share an inside of a trap.
Your gradients
abridge my havens of madness.


You and I share a rift.

Impacts are sentences
collisions are words
craters are memories
orbits are desires.

You and I share hidden sincerity.

I welcome this trespass.
Your victory over me
will last beyond eons.

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 19:24

"The biggest ego trip going is getting rid of your ego."
- Alan Watts

[Ei aihetta]Maanantai 29.06.2009 19:18

http://kannabisuutiset.wordpress.com/2009/06/28/yk-tukee-huumausaineiden-dekriminalisointia-uusimmassa-raportissaan/

Näyttää siltä, että YK:kin on saanut järjensyrjästä kiinni. Kieltolaki ja sen kannattajat ovat jatkuvasti murenevalla maaperällä.

131Perjantai 26.06.2009 04:10

Thou art as tyrannous, so as thou art,
As those whose beauties proudly make them cruel;
For well thou know'st to my dear doting heart
Thou art the fairest and most precious jewel.

Yet, in good faith, some say that thee behold,
Thy face hath not the power to make love groan;
To say they err I dare not be so bold,
Although I swear it to myself alone.

And to be sure that is not false I swear,
A thousand groans, but thinking on thy face,
One on another's neck, do witness bear
Thy black is fairest in my judgment's place.

In nothing art thou black save in thy deeds,
And thence this slander, as I think, proceeds.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.06.2009 21:48

Yhden puheenaiheen mies sanoo: (18.47.51)
tästä se lähtee, Anton - valloitat tanssilattiat ja panet teknoklubin takahuoneessa essopäisiä reivitytsyjä


PS. Suht pian tulossa vähän isompi satsi julkaisuja kera sähkökitaroiden by ^ApLa^

[Ei aihetta]Maanantai 15.06.2009 04:23

Vain koska et ole riippuvainen jostakusta
ei oikeuta satuttamaan häntä.