IRC-Galleria

Traxus - DEAmonPerjantai 18.12.2009 16:57

A.Laihi nyrpeänä esittää:

Käykääpä kuuntelemassa kappale DEAmon ja kertokaa mielipiteitä.
Yleistietoa:

Hyvät naiset ja herrat, on aika pitää uusi Kaikki Huumeet On Laillistettava -yhteisömiitti.

Päivitys 12.2.2010:

Ajankohdaksi on varmistunut sunnuntai 28.2. ja paikaksi Helsingissä sijaitseva Sosiaalikeskus Satama (http://satama.org/). Tila on käytössä klo 12-16 ajan, eli meillä on n. 4 tuntia aikaa käydä joitain avainasioita läpi, joita ovat mm.

- Nettisivujen perustaminen
- Henkilökohtainen yhteydenpito ihmisten kanssa
- Tiedottava aktivismi (tarrat, lentolehtiset jne.)
- Erilaisissa poliittisissa tilaisuuksissa esiintyminen
- Median, esim. paikallislehtien hyödyntäminen
- Mahdolliset KHOL-aiheiset tapahtumat, kuten konsertit
- KHOLin rekisteröiminen yhdistykseksi
- Aktivismin laajetessa toinen nimi KHOLin sijasta

Tapahtumaan tulee kuulumaan tämän lisäksi muutama yleisluontoinen käsiteltävä aihe itse huumausainepolitiikkaan liittyen.


Miittiin osallistuvalla henkilöllä ei tarvitse olla näistä asioista valmista mielipidettä. Tarkoitus on keskustelun ohessa myös edelleen vain sosialisoida, rentoutua ja pitää hauskaa. Aktivismin käytännöllisestä laajentamisesta kiinnostuneet ihmiset (mukaanlukien minä) voivat puhua asiasta niin pitkään kuin mielekkääksi kokevat eikä ketään edellytetä osallistumaan keskusteluun.

Tapaamiseen ilmoittautuminen tapahtuu esimerkiksi tähän päiväkirjamerkintään kommentoimalla, minulle asiasta muuten tiedottamalla tai ottamalla yhteyttä Kaikki huumeet on laillistettava -yhteisön aktiivijäseniin.


HUOM! Jatkoista:

Miitin ei tarvitse loppua klo 16 jälkeen, vaikka meille on sen verran varattu aikaa sosiaalikeskuksesta. Tämän jälkeen voidaan sopia yhdessä, minne päin Helsinkiä halukkaat voivat siirtyä jatkoille, vaikkapa syömään, sosialisoimaan ja/tai juomaan. Miten parhaiten vain katsotaan.


Päivitys 28.2. klo 10:30

Satamaan pääsee metrolla. Ottakaa esim. Kampista tai Rautatieasemalta metro itään päin eli vuosaareen tai mellunmäkeen - ei ole väliä, kumpi - molemmat pysähtyvät joka tapauksessa Kalasataman asemalla.

http://www.hel2.fi/HKL/www/metrokartta.jpg

Kalasataman asemalta lähtekää pohjoiseen päin puoli kilometriä, pitkin Hermannin rantatietä.

http://satama.org/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=53 Jos zoomaatte täältä näkyvää karttaa, voitta huomata Kalasataman metroaseman suoraan sosiaalikeskuksen "alapuolella", pienenä sinisenä M-merkkinä.

Jos tulee ongelmia ja tarvitsette lisäohjeita / saattajaa, niin ei paniikkia, soittakaa vain minulle tai JesusHitlerille.HUOM!, osa 2: Avecit

Jos tuot mukanasi kavereita, ilmoita myös heidän tulostaan, jotta voin listata mahdollisimman tarkasti mukaan tulevien henkilöiden määrän.
Ilmoittautuneet:

Toistaiseksi tapaamiseen on ilmoittautunut 24 ihmistä:

Ovat ilmoittaneet 28. päivän sopivan:

Minä
Guttersniper
Olentolupa
JesusHitler

Imperialist
Whaz
MukiTee
Southbound

MastaMind
tuun
k-osmo-s
VAIKTUTUA

kuku
Gorgonoidi
Artefakti
Zug

Gettostara
Vertt|
Tigers
Todellisuus
Schattenjäger
Aiemmin ilmoittautuneet, jotka eivät ole ehtineet mainita sopiiko 28. päivä:

Dissection
RonssoN
Mape


∞ sanoo: (1.21.36)
Introvertigo

skillroy_travelz@hotmail.com sanoo: (1.22.00)
mjötäh

∞ sanoo: (1.25.29)
no siis, oletko sä koskaan huomannut, että mitä tahansa sä kirjoitatkin niin se sattuu löytymään näiltä bullshit -torrenttisivustoilta :D

∞ sanoo: (1.25.31)
http://freshwap.net/finder/Huono+Torrent+Joka+ei+varmasti+toimi.html

∞ sanoo: (1.25.43)
"Huono Torrent Joka ei varmasti toimi [TRUSTED DOWNLOAD]"

∞ sanoo: (1.25.55)
joo! vihdoin olen löytänyt Huonon Torrentin Joka ei varmasti toimi!

skillroy_travelz@hotmail.com sanoo: (1.25.57)
: DDDDDDDDDDD


PS. Aika jännää, että minkä tahansa tiedoston TRUSTED DOWNLOAD -linkkiä on ladattu 12901 kertaa. Itse olisin olettanut, että Puukko-Allu olisi ollut edes vähän suositumpi kuin HAISTAKAA JO VITTU PASKA tai Huono Torrent Joka ei varmasti toimi, mutta tasoihin menee 12901 latauksella - what a coincidence!
Okei, kaikki suljetun osaston nuoret, muuten vain hullut, häiriintyneet, psykoottiset, neuroottiset, mitä vaan:

Teidän ongelmanne eivät ole mitään vitun supersankarikykyjä. Te ette ole yhtään sen ainutlaatuisempia tai älykkäämpiä vain koska olette kasvaneet astetta rankemmissa oloissa.

Iso osa tietämistäni nuorista ihmisistä, jotka ovat viettäneet aikaa jonkinnäköisessä hourulassa, ovat ihan vitun pihalla. Ja siis huonolla tavalla. He eivät osaa kommunikoida muiden ihmisten kanssa merkityksellisesti ja heidän älyllinen kapasiteettinsa on tasan yhtä rajoittunut kuin keskivertotallaajan. Lakatkaa tekemästä numeroa siitä, että teillä on syömishäiriö, psykoosi tai mitä vain kuin se olisi jotenkin hieno asia, koska se ei ole.

On ymmärrettävää, jos haluaa tuoda ilmi sen, että itsellä on psykologisia ongelmia. Minullakin on niitä. Olen egoistinen, narsistinen ja huonolla itsetunnolla varustettu rajatapaus, jonka elämän pääsisältö koostuu huonoina päivinä siitä, että haluaa osoittaa muille ihmisille kuinka paljon älykkäämpi ja lahjakkaampi on. Minua on koulukiusattu sen verran, että olen itsekin muuttunut kiusaajaksi. Olen pakkomielteinen vastakkaisen sukupuolen huomiosta minua kohtaan. Pelkään monia asioita kuten kipua, kuolemaa ja isoja hyönteisiä aina siihen pisteeseen asti, että näiden asioiden vältteleminen vaikeuttaa toisinaan elämääni. Olen lyönyt tai kaatanut maahan minua fyysisesti heikompia ihmisiä ja saanut heidän itkemään - ja kuvitellut olevani kova jätkä sen johdosta. Olen joutunut vuosikausia kuuntelemaan tulevien amisjätkien älyllisesti rutikuivaa vittuilua, olen joutunut etsimään itseäni, hurahtanut uskovaiseksi kun se tuntui olevan ainoa tapa saada ystäviä. Kun erehdyn alusvaatteisillani peilin eteen, reaktioni vaihtelevat inhosta epätoivoon.

Meillä kaikilla on jumankauta ongelmia. Ei ole olemassa tervettä ihmistä, jos terveellä tarkoitetaan ihmisiä, joilla ei ole psykologisia ominaisuuksia, jotka häiritsevät heidän henkistä eheyttään. Ja minäkin olen pitänyt ongelmaisia ihmisiä kiinnostavina. Ongelmaiset ihmiset ovat kiinnostavia, koska ihmiset ovat kiinnostavia. Ongelmat antavat meille särmää, tekevät meistä inhimillisiä. Todellinen mielenkiintoisuuden alkulähde löytyy kuitenkin meidän persoonamme ongelmattomista osista, kuten siitä, kuinka paljon tiedämme ja taidamme. Tai vaikkapa siitä, kuinka hyviä olemme kertomaan vitsejä. Tai ranttaamaan gallerian blogimerkinnöissä. Ihminen joka on 100 % pelkkää ongelmaa ongelman perään ei ole mielenkiintoinen. Hän ei vain ole. Hän on pelkkä taakka, jota vähemmän sekaisin olevien ihmisten pitää silkasta velvollisuudentunnosta kantaa harteillaan.

Mutta se, että pitää näitä ongelmia jonain "no tämä sentään tekee minusta mielenkiintoisemman" -valttikorttina on vain yksinkertaisesti osoitus siitä, kuinka stereotyyppinen ihminen sitä vain on. Ongelmien esitteleminen ei ole siistiä - siis oikeasti, ketä lukijoista edes kiinnostaa esimerkiksi tuo ylläoleva lista ongelmistani? Eikö se herätäkin teissä vain lähinnä myötähäpeää ja/tai vaivaantuneisuutta?

Se, että on kasvanut laitoksessa, ei myöskään ole automaattinen tae siitä, että on keskivertoa ongelmaisempi kaveri. Sanoisin, että esimerkiksi Auvinen istuu ongelmaisen nuoren määritelmään aika hyvin, with the shooting and all. Oliko hän laitosnuori? Tietääkseni ei, mutta korjauksia otetaan vastaan. Kuten totesin aiemmin, meillä kaikilla on ongelmia. Ero on siinä, kuinka hyvin ne onnistuu peittämään istuakseen paremmin siihen tervejärkisen ihmisen muottiin - vai pitäisikö sanoa myyttiin? Kun kävelet kadulla, näet ihmisiä, jotka ovat tasan yhtä sekaisin kuin mielisairaalan potilaatkin. Ainoa ero on itsekurissa ja sopeutumiskyvyssä.

Mitä jos ylpeiltäisiin sillä, että niistä ongelmista on päässyt YLI? How about that? Onnistuisiko? Olisiko se mitään, että tajuaisi, että omat psyykkiset häiriöt rajoittavat elämää sen sijaan että yrittäisi naamioida niitä jonkinasteiseksi mielenkiintoisuusfaktoriksi?
Kun tunnettu muusikko tekee paukuissa todella hyvän kappaleen tai tiedemies LSD-tripillä keksii Nobelin arvoisen oivalluksen, miksi tyypillisenä vastalauseena kuulee: "No ei sitä ainetta voida tässä ylistää, olisi se muutenkin saanut tuon aikaan!" ?

Mutta kun joku ihminen, joka sattuu olemaan aineen käyttäjä tulee hulluksi / tekee itsemurhan, niin siinä tapauksessa kyseinen huume on automaattisesti pääosallinen koko tragediaan.

Mihin helvettiin tällainen logiikka oikein pohjautuu?

No okei, kyllä minä tiedän vastauksen, se oli retorinen kysymys.

Nyt ihmiset se järki käteen jumalauta. Jos aiotte soveltaa huumeiden pääosallisuutta tai vähätellä niiden vaikutusta, niin tehkää se ainakin sitten johdonmukaisesti.

TeknologiastaTiistai 10.11.2009 15:33

Lähiaikoina minua on alkanut riepomaan se, mitä kutsun ihmiskunnan teknologiseksi kehitysvammaisuudeksi. Muusikko Daniel Gildenlöw totesi kappaleessa Nihil Morari, ettei 99 % ihmiskunnasta kykenisi kasaamaan edes yksinkertaista hehkulamppua, vaikka laittaisimme aseen heidän ohimolleen.

Kuulun itse tähän 99 prosenttiin, joten kaipa tästä aiheesta saarnaaminen tekee minusta tekopyhän, mutta hitot. Lieventävänä asianhaarana täytyy sanoa, että ymmärrän hehkulampun toimintaperiaatteen teoriassa.

Kun pääsemme kehittämään biomekatroniikkaa (ns. kyborgiteknologiaa), genetiikkaa (perinnöllisyystiedettä) ja neuroimplantteja (esim. aivoihin syötettäviä tietokoneen käyttöliittymiä), jostain ilmaantuu kasa ihmisiä, joiden mielestä tällaiset toiminnat ovat luonnottomia.

Onko teknologia luonnotonta? Mitä edes on teknologia? Se on ihmisten saamien tietojen soveltamista käytännössä. Eläimilläkin on omaa teknologiaansa, vaikka se pohjautuukin ehkä osittain enemmän niiden vaistoihin ja geneettiseen muistiin. Tulisivatko ne leimata epäluonnollisina? Päinvastoin - teknologia on toimiva uloke meidän selviytymisemme ja kehityksemme kannalta.


"Ihmisen ei pidä leikkiä jumalaa!", kuuluu uskovaisten ja miksei muidenkin rasittavien moraalituikkujen vastalause transhumanismia ja muita oikeasti siistejä ja mielenkiintoisia juttuja kohtaan. Olen samaa mieltä - leikkien aika on ohi ja nyt meidän on aika siirtyä tositoimiin ja muuttua oman kehityksemme jumaliksi.


Aiheesta lisää:
Transhumanismi
Biomekatroniikka
Tietotekninen neurotiede
Neurologiset implantit
Aivo-tietokone -käyttöliittymät
Perinnöllisyystiede
Kybernetiikka

LUUMUMaanantai 09.11.2009 02:27

ÖljyonnettomuusloitsuMaanantai 02.11.2009 16:43

Monella tapaa olen kuin sähköä ja aaltoliikettä
minulle tulee noudattaa Nyquistin teoreemaa
ja näennäisesti minä riipun tarkkailijasta
onnistumiseni riippuu tunneloitumisesta
minä olen sitä ainetta, josta sielut rakennetaan.

Minä olen hieman keskiarvon alapuolella
minun niveleni pysyvät yhdessä itsesäälin voimalla
ja raivon ja kaunan salatieteet
liikuttavat happea sisään ja hiilidioksidia ulos
minä olen pieni määrä jotain todella arvokasta.

Ja sinä kaikkine versioinesi
olet hämärä ranta, josta painajaisemme puhuvat meille
sen taivaalla asuu enkeleiden sortovalta.

Ja sinä kaikkine permutaatioinesi
olet pysyvästi laskeutuva syksy
noidankehä ja orjantappurakruunu.


Minä haluan toiseen todellisuuteen
koska tämä on liian kaunista
haluan liikkua pois
haluan olla paikoillani
haluan jäätyä
haluan hermostoni pysähtyvän
haluan tuntea olevani kontrollissa
haluan tuntea itseni erilliseksi.


Jos et pane pahaksesi niin
ponkaisen ilmaan.

Te nypitte sulkiani irti
kuin päivänkakkaran terälehtiä
niin kai minäkin esitän muutaman kysymyksen
ollako vai eikö olla
ja rakastaako vai eikö rakastaa.

Vaikka panisitte pahaksenne
niin ponkaisen ilmaan
sinertäen taivaan
minä ponkaisen ilmaan.

Te upotitte siipeni tähän raakaöljyyn
ettekä kysyneet lupaa siihen
joten kun olen vihdoin oppinut
käyttämään sitä polttoaineena
niin en minäkään kysy
palaako vai eikö palaa
takaisin vai tuhkaksi.

Ja jos te tunnette häviävänne jotain
se on tarpeeksi suuri voitto minulle.

.Maanantai 02.11.2009 12:31

Martti Luther oli ihan bullamössötyyppi.