IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 25.05.2010 12:36

Se ryömii esiin kolostaan joka vuosi. Varjo lankeaa maan ylle. Sitä ei voi estää ja se syö mielenterveytemme vauhdilla, jota Suuret ja Muinaisetkin kadehtisivat.

Se saa musiikkia ymmärtämättömät diletantit päätymään television keskustelutilaisuuksiin analysoimaan pitkästyttäviä ja merkityksettömiä ympäripyöreyksiä. Se tuottaa täysin harhaanjohtavan kuvan siitä, mikä on mantereemme parasta saatavilla olevaa musiikkia.

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.05.2010 17:56

I can't come down when you're around
I lose control and hit the ground

[Ei aihetta]Torstai 13.05.2010 02:38

Kuka tämä "minä" oikein kuvittelee olevansa?

[Ei aihetta]Tiistai 04.05.2010 03:22

juupajoo85

tykkään kun IRC-Gallerian kaistanleveyttä käytetään tällaiseen <3

[Ei aihetta]Maanantai 03.05.2010 03:36

http://www.lyricsty.com/lyrics/j/justin_bieber/baby.html

Länsimaisen sanoitusten laaturappeuman uusi virstanpylväs.

[Ei aihetta]Torstai 29.04.2010 16:08

Kuka helvetti tuo kirjastolle hyperaktiivisen ADHD-lapsen, joka haluaa kertoa äidilleen kaikki asiat huutamalla ne innoissaan kovaan ääneen?

Siis tämä on jumankauta kir-jas-to! Viimeksi kun tarkistin, ihmiset tulivat tänne hakemaan jonkinasteista seesteistä ilmapiiriä, jota esim. oppiminen kaltaisillani mukavuudenhaluisilla nillittäjillä edellyttää. He eivät ole varta vasten saapuneet tänne kuuntelemaan, kun joku vitun kakara mölisee ihan koko ajan eikä osaa pitää turpaansa kiinni.

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.04.2010 22:21

http://www.youtube.com/watch?v=XXyPqkPMnjg

on muuten astetta hienompi OST-biisi Casshern -leffasta.

Solubiologia on jännääTorstai 22.04.2010 22:09

Lihassolujen sarkomeerit ovat lomittaisista aktiini- ja myosiiniproteiinisäikeistä koostuvia kokonaisuuksia, joiden supistuminen on lihasten toiminnan perusedellytys. Lihassolut saavat sähköisiä viestejä keskushermostolta, joissa neuronin aktiopotentiaali muuttuu lihasten aktiopotentiaaliksi.

Aktiopotentiaalin saavuttua lihakseen kiinnittyneen motorisen hermosolun päätelevyyn asetyylikoliinia vapautuu päätelevyn ja lihassolun kalvon välitilaan eli synapsirakoon. Asetyylikoliini aktivoi lihassolun pinnalla olevan ionikanavan, joka kuljettaa synapsiraossa esiintyvää natriumia solun sisälle. Tämä synnyttää lihassolussa oman aktiopotentiaalinsa, jonka lopputuloksena lihassolun sytoplasmaan vapautuu kalsiumioneita.

Kalsiumionit vuorostaan sitoutuvat aktiinisäikeiden kanssa lomittain oleviin myosiinisäikeisiin, jolloin aktiinisäikeet kiinnittyvät myosiiniin ja lihassolun ATP:n (adenosiinitrifosfaatin) sidosenergia käytetään liikuttamaan myosiinia ja aktiinia sisemmäksi toistensa kanssa.

Lopputuloksena kunkin hermosignaalilla ärsytetyn lihassolun sarkomeeri supistuu, mikä ilmenee myös lihassoluissa ja siten lihaksissa - ja liike on saatu aikaan.
Ihmiset, tehkää koko maailmalle ja ystävillenne palvelus ja olkaa aktiivisempia ja vähän enemmän spontaaneja. Koettakaa olla edes vähän vähemmän pelkäämättä sitä, että paljastatte kaulanne nöyryytystä varten, älkääkä jättäkö yhteydenpidon vastuuta toisen ihmisen harteille.

Tämä on vaarallista, oikeasti. Harva asia tuhoaa ihmisen itsetuntoa ja yleistä tervejärkisyyttä kuin se, ettei saa odottamattomia ärsykkeitä muilta ihmisiltä. Elämänsä aikana osa ihmisistä on joutunut huomaamaan, että olipa minkälaisessa ihmissuhteessa tahansa, eli kuuluipa henkilön kanssa vuorovaikutukseen sitten platoninen tai eroottinen puoli, joutuu itsenäisesti tekemään valtaosan kaikista vuorovaikutusaloitteista - Hei, tavataanko? Hei, mitä teet viikonloppuna? Hei, rakennetaanko avaruusalus?

Vaikka järjellä pystynkin päättelemään, että olen ihan mukava kaveri ja jotkut minua pitävät jopa viehättävänä, muiden ihmisten passiivisuus minua kohtaan syö tätä vaivalla kerättyä itsetuntoa huolella pois. Sen lisäksi se tuntuu muuttavan todellisuuskäsitystä maailmasta pois ihanasta, kauniin arvaamattomasta kaaoksesta kohti sellaista, jossa kokee olevansa jonkinasteinen jumala ja nyt puhun jumalan käsitteestä niin negatiivisessa valossa kuin vain suinkin voin. Kyseinen todellisuuskuva on kauhea: Kyllähän sitä vuorovaikuttaa maailmaan, mutta yksisuuntaisesti, kuin tekisi iskun biljardipallopelissä: Lopputulostakaan ei aina tiedä, mutta se ei varmastikaan tunnu siltä, että pallot liikkuisivat koska tahtovat vaan koska se on luontainen reaktio, jota on odotettavissa kyseisestä ärsykkeestä.

Olkaa aktiivisempia toisillenne. Tämä ei ole pyyntö minua, vaan kaikkia (mukaanlukien minua) kohtaan. Tämän ei ole tarkoitus saada oloanne syyllisiksi. Te pelastatte toisen ihmisen päivän osoittamalla että hän on teille olemassa. Älkää pelätkö osoittaa toiselle ihmiselle, että hän ei ole läpinäkyvä. Älkää epäröikö kysyä ihmistä kahville tai muuttamaan kanssanne puoleksi vuodeksi Mexicoon, koska vastaus on vain puoli ruokaa. Kysymys on yhtä tärkeä. Se ei kerro siitä, että olisitte jokin heikko, läheisriippuvainen ankanpoikanen. Se on ele, jota arvostetaan.

Olkaa lempeitä.