IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.
1. Penkkiurheilu. Ellei itse sitten ole harrastanut ko. lajia ja haluaa sen takia seurata. Muuten.. jos jalkapallo kiehtoo noin paljon niin mikset sitä sitten harrasta? Oot laiska ja mielummin vaan katsot?

2. Miesten tapa korostaa "heterouttaan" raivokkaasti ja vastaavasti naisten "ehkä mä oon biseksuaali, not sure".

3. Ruuan kanssa nirsoilijat. "Mä en yhtään tykkää maissista/tomaatista/jauhelihakeitosta/kaalilaatikosta, jne.. hyi". Miten jokin syömiskelpoinen, ei homeessa oleva tai erityisen pahalta haisevakaan voi olla jonkin mielestä niin HYI ettei millään mene alas. Kyllä, syön kaikkea mille en satu olemaan allerginen. Epäterveellisyys on asia erikseen.

4. Naisen ejakulaatio. Orgasmi yhdynnässä? I don't get it. Superorgasmi yhdynnässä jonka aikana purskuaa vitusti nestettä? I don't get it x4.

5. Miesten halu esitellä vehjettään. Menee nyt seksin puolelle nää, mut en tajua. Vastaavasti naiset pitää toosansa piilossa. Ehkä sen kuvaaminen on tosin vähän haasteellisempaa- jos ei olis, oisko pi**ukuvia enemmänkin netissä?

6. Miksi kukaan seuraisi BB:tä?

7. Kaikki hyvät piirtäjät ja maalaajat. Sä et voi olla tältä planeetalta. Itse piirrän ehkä tikku-ukon ja siinäkin mietin että "ei tästä hyvä tule".

8. Ihmiset jotka ei koskaan kärsi mistään fyysisistä vaivoista, esim. päänsärystä.. ja samoille tulee flunssa ehkä kerran viidessä vuodessa.

9. Alusvaateintoilijat- kuka niitä näkee? Mitä väliä jos rintsikat ja alushousut ei matchaa? Itsellä saattaa olla vaikka mustat rintaliivit ja harmaat alushousut eikä ahdista.

10. Kaikki rennot, rauhalliset ihmiset. Miks vitussa teitä ei ahdista? Itse voisin tässä tehä HETI väh. 20 asian listan asioista jotka ahdistaa ihan vitusti.

11. Rohkeat extremetemppuilijat. Ettekö te pelkää että lähtee henki? Tai vielä pahempaa, halvaannutte, murtuu luita?

12. Yhden yön jutut. Teille ei tule yhtään lutkahtava olo? Ei yhtään kiusallista ventovieraan kanssa? Ei yhtään pelota mahdolliset taudit, raskaus, mahdollisuus et tyyppi on joku hullu tappaja? Tuntuuko oikeesti niin vitun hyvältä et on kaiken sen arvosta?

13. Provosoitujat ja närkästyjät. Mitään ei kestetä ilman että kajotaan alkuperäisen identiteettiin törkeällä tavalla. Tuleeko siitä hyvä fiilis kun pääsee haukkumaan? Miksi? Koska ajattelette et se ihminen itkee verta rändömien negatiivisista arvailuista ("se on varmaan huora/entinen mies/lesbo/feministi..")?

14. Kun itsestä vaikuttaa siltä et maailma on menossa päin helvettiä ja kaikki elää arkeaan niinkuin mitään ei olis vialla. Keskitytään pikkuasioihin joista tulee helvetin isoja asioita.. ("en ehtinyt vihreistä valoista, arrgghh.. joudun venaa nyt minuutin")

15. Se, miten yksinäiseltä tuntuu ja miten maailmassa on aivan käsittämättömän paljon ihmisiä.

16. Seurustelu. Mistä tietää että on OIKEESTI ihastunut? Mistä erottaa ystävyyden ja romanttisen rakkauden? Voihan tuntea toista kohtaan ystävyyttä ja samalla haluta seksiä sen kanssa. Mitäs silloin, friends with benefits vai seurustelusuhde?

17. Mitä se "friends with benefits" käytännössä on? Sama asia kuin fuck buddyt? No eihän se tietysti ole. Päätä silti särkee.

Kommentoikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.