IRC-Galleria

J-1

J-1

Ãœbermensch - A God walking among men
Sunnuntai 3.8.2008 aamu. Wacken ryvetty ja nenä kohti kotia. Jollain. Ei ollut tuo matkanjohtaja oikein tuota kotiinpaluuta tarkemmin suunnitellut, että koska/mistä/miten, mutta hienostihan se meni!

Siinä lauantaina päivällä kyselin tuolta Mc Mökän porukan suurmestarilta että miten olisi, mahtuuko pari loista kyytiin vaikka Tukholmaan asti niin kyllä me sitten kaikki korvataan. No onnistuttiin neuvottelemaan randompaikat meille siitä mökädösästä. Alkoi se krapulakin siinä bussiin könytessä jo näyttää ensimmäistä kertaa naamaansa koko 7 päivän konttaamisen jälkeen, mutta olosuhteisiin nähden matka edistyi varsin siedettävästi..

Mökän possella oli tarkoitus jäädä Kööpenhaminaan yöksi paikalliseen hostelliin ja siinä sitten arvottiin hetki Jannen kanssa että mitäs nyt: Jäädäänkö tänne vai lähdetäänkö edeltä kotiin? Siitä sitten taksilla Köpiksen päärautatieasemalle ja eihän sieltä suoraa yhteyttä ollut Tukholmaan (josta oli siis tarkoitus siirtyä paatilla joko Helsinkiin tai Turkuun) joten taas hetki pähkäiltiin että mennäänkö Malmöön junalla, josta voisi EHKÄ saada jatkoyhteyden Tukholmaan. No ostettiin junapiljetit sinne Malmöön ja lähdettiin etsimään oikeaa laituria. Löydettiin juna missä luki Malmö C ja paljon kaikkea muuta ja astuttiin junan ovesta sisään ja ovi paukahtaa samantien selän takana kiinni ja juna lähtee liikkeelle, vaikka meidän junan lähtöön piti olla vielä ainakin 10min aikaa! Siinä sitten istutaan alas ja vaan toivotaan että ollaan matkalla oikeaan suuntaan. Ja kas, tämä juna johon viimeisellä mahdollisella sekunnilla hypättiin, oli oikea!

Malmössä kysyn joltain kondyktööriltä että menisköhän vielä junia Tukholmaan ni yksi kuulemma vielä tänä iltana ja se lähtee tuosta viereiseltä laiturilta parin minuutin päästä ja lippuja saa junasta! Juoksujalkaa sinne vaan!

Ensin päästiin penkeille istumaan about tunniksi mutta sitten sinne puski jotain väkeä kenen varatuilla paikoilla kuulemma oltiin. No sinne käytävään sitten vaan notkumaan ja varmaan joku puoltuntia myöhemmin sieltä tulee se kondyktööri jolta saa ostaa liput. Liput saatiin ja kysyin että pääsiskö johonkin istumaan. Setä sanoo että katsotaan hetken päästä. Vähän aikaa myöhemmin setä sanoo et päästään ihan sängyille nukkumaan! No mikä jottei, kuitenkin junamatkaa vielä yli 6 tuntia jäljellä! Olis ollu aika perseestä siinä käytävällä meinaan..

Maanantai aamuna juna on sitten Tukholmassa. Siellä asemalla soitan Viking Linelle ja kyselen et mites lähtee paatteja Suomeen. Täti sanoo et tänään ensimmäinen lähtee Helsinkiin neljän aikaan päivällä ja halvin hytti maksaa 350€! Turkuun lähtee 40min päästä, ja kansipaikat maksaa 17,50€, joten valinta oli aika selkeä! Taksilla VL-terminaaliin ja sieltä check-innin kautta paattiin, eikä siinäkään juuri tarvinnut ylimääräistä odotella että laiva lähti kohti Turkua. Viking Linen Isabella jollassa menikin sitten aika rattoisasti torkkuen, musiikkia kuunnellen ja tarkastamalla parit leffat. Ja toveri Omar tulikin sieltä Turusta noutamaan ajokilla pojat kotiin kartanlukija Maikin kanssa. Kiitos siitä.

Vähän kyllä ihmetyttää toi.. Oli nimittäin AIKA HUHHUH täpärällä että ehdittiin siihen ekaan junaan.. Ei olis Mc Mökän dösän tarvinnu ku olla 3 minuuttia pidempään jossain tauolla tai ruuhkassa, niin olis menny vituiksi kyllä tää meidän paluumatka.. Taisi tuo Lady Random Luck tehdä kyllä aika niskat limassa ylitöitä kun kattoi meidän perään tuolla suuressa maailmassa..

Kuvassa Avenged Sevenfold. Ainut asia mikä vähän kismittää ni ei tullu hirveesti liikaa kameran kans heiluttuu tol reissul. Paluumatkalta ei juuri kuvia ole.

Mitä tästä paluureissusta opimme?

Asioilla on tapana järjestyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.