IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

Heppa parka...Maanantai 12.12.2005 22:14

Viikonloppu meni kuin siivillä, joutu stressaamaan vanhan hepoisen vuoksi. Pelotti jo että se viimeinen päivä on tullut, onneksi viikonlopusta selvittiin ja nyt sinnitellään viikkoa. Täytyy vaan yrittää elää päivä kerrallaan. Tänään tuli itku mussukkaa harjatessa, sitä on oppinut 5 vuoden aikana kiintymään, mitä ihmettä mä sitten teen kun hevosen aika jättää? Tulee kovin tyhjiä viikkoja.

Kunpa vain saisi hevosen olon hyväksi. Annoin toiselle illalla särkylääkettä, tunnin päästä jo huomasi että kivut hellittäneet, raasu oli niin kovin väsynytkin. Taas nautinnollisesti mussu laski päänsä syliini, tuhisi siinä tovin ja piristyi kummasti kun sai hellyyttä ja huomiota. Ja se kuka väittää että hevoset tunteettomia puhuu puuta heinää.

Oli kyllä sunnuntaina aika voimaton olo, 500kg huojui siinä rajamailla että jalat kantoivat. Yksi jalka kipeä ja loput kolme hädin tuskin jaksoi kannatella. Aliravitsemus, uskoisin, kun ei heinääkään pysty pureskelemaan. Nyt tosin jo energisempi kun ruokaa saa niin paljon kuin vain syö. Jos ei muuta niin kuoleepahan ainakin tyytyväisenä, toinen niin rakastaa ruokaa.. Huomenna taas, toivottavasti parempi päivä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.