IRC-Galleria

JannWilde

JannWilde

www.jannwilde.com

Blogi

- Vanhemmat »

STUDIO DIARY (Chaos & Creation)Lauantai 16.01.2010 01:29

Soololevyn äänitykset ovat rullanneet oikein mukavasti! Lähestulkoon kaikki instrumenttiraidat on purkissa ja huomenna alkaa laulujen äänitys! Aluksi pohdin josko julkaisisin albumin vain ilmaisena epäkaupallisena taide-frisbeenä, mutta nyt kun näitä ralleja kuuntelee, tuntuu miltei mahdottomalta ajatukselta heittää näitä pois ilmaisena. Omasta puolesta voin sanoa että tämä levy on parasta jälkeä jota olen tähän asti koskaan tehnyt! Minä ja suuri suuni!

Raitojen tukevat pohjat on soitettu kokoonpanolla Robin (mandoliini), Kaide (harmooni) ja Johannes Laitila (perkussiot ja ohjelmointi). Allekirjoittanut on tallentanut sähköbassoa, augustista kitaraa ja kaiken maailman vempeleitä joista kuuluu kaiken maailman ääniä. Albumilla vierailee myös Antti (Volter), joka soittelee mellotronia (yeah!), sekä Dean Martini joka huhuilee taustalauluja yhdessä Kaiden kanssa.

Biisilista on tällä hetkellä seuraavanlainen (Järjestys todennäköisesti vielä vaihtuu tietty):

Jann Wilde - Don't Play With The Flame On Your Hand

01 LAST SATURDAY IN GAZA
02 JEKYLLENE
03 CARLIGHTS
04 PICTURESQUE BALLERINA
05 CANVAS
06 "KANTRIBIISI"
07 BLUEBIRD
08 DEJA VU
09 WENDY
10 DON'T LET THE RAIN MAKE YOU SORRY
11 TOMORROW

Ensi kerralla juttuja kuinka hommat edistyy! Hej!

Jamboree
xx

SOOLOTYÖSTÖHÖYSTÖÄTiistai 22.12.2009 11:58

Käytyäni läpi vuoden aikana kertyneitä ralleja ja sävelaihioita päätin napata sieltä nipullisen humppia ja työstää niistä ensimmäisen soololevyni. Äänittelen sitä tässä samalla kun The Velvet Beat keskittyy ja pakertaa omaa eepostaan.

Soololevy "Don't Play With The Flame On Your Hand" tulee olemaan enemmän kallellaan elektronisen musiikin suuntaan, mutta sisältää myös akustisia paloja. Olen alustavasti ajatellut että pistäisin lätyn ulos ilmaiseksi, mutta mene ja tiedä. Teen sen ensin valmiiksi ja katsotaan sitten. Ehkä se maksaakin 100€/kg.

Toistaiseksi olen rämpytellyt levylle jo bassot, osan koskettimista ja soittanut soolokitaralla rytmejä. Sen lisäksi yhteistyötä on tarjonnut kosketushäiriöinen rumpukoneeni "Hank". Levyllä vierailee myös yhtyeen jäseniä ja muita tovereitani :)

-Wilde
- Vanhemmat »