IRC-Galleria

OSA 2!!!!Tiistai 30.03.2010 20:25

Bob ja Erkki

Viime osassa kuoppa sai rauhan, mutta vain hetkeksi tai pariksi, mutta tämä tarina kertoo siitä miten kuopan rauha taas järkkyy. Alkoi toinen mahtavammasta rajumpi rajuilma. Jälleen salkkarihahmot putoa valusivat uudelleen kuoppaan. Seksiseppo oli toipunut kohtauksestaan, sillä Jenna Jumala oli elvyttänyt hänet. Seppo oli taas oma seksikäs itsensä. Elsa-mamma oli iskenyt Ismon ja heidät oli vihitty. Tällä kertaa Helena oli myös pudonnut kuoppaan. Ulla kiroili mielessään "Mitä tuo Heluna oikein täällä tekee?"
Helenan ja Ullan katseet kohtasivat. Heilla molemmilla oli tuima ja tulinen katse. Ulla kävi kuumana.................Seppoa kohtaan. Ullalle ja Helenalle syntyi suurenpienenmahtava catfight. MIAU!! Ulla astui tapellessaan Bobin ruumiin päälle ja Seppo sai uuden sydänkohtauksen, mutta toipui siitä lähes heti. Elsa-mamman taskussa uinui Ritva, mutta Elsa ei tiennyt siitä. Elsa halasi Ismoa syvästi ja liian lujaa, jolloin Ritva pelästyi ja hermostui ja pelästyksestä hermostuneen litistyneenä puri Ismoa munille. Ismo kiljui kuin tyttö. "IIIIIIK!!!" Elsa pelästyi ja kaatui Erkin ruumiin päälle. Ulla ja Helena tappelivat yhä. Jenna Jumala suuttui ja taivas mustemmaksi muuttui. Hän ei antanut armoa laisinkaan vaan laittoi porkkanoita satelemaan päälle maan. Siitä se sitten syntyi, porkkanasade. Suurin kaikista ja mahtavin, oli hän porkkana kuningas nimeltään Noora 1. . Hän putosi, putosi, putosi ja putosi hitaan vauhdikkaasti suoraan Ullan päälle, joka meni tajuttomaksi. Helena nauroi paskaistanaurua. Yht'äkkiä, kuin tyhjästä, se olikin tyhjästä, ilmestyi ovi. Ovesta kuului ääni, se tuli oven yläpuolella olevasta kovaäänisestä. Ääni kutsui Seppoa ja Helenaa astumaan ovesta sisään. Seppo ja Helena katsoivat parhaaksi tehdä sen mitä ääni käski. He astuivat käsikädessä kohti tyhjyyttä.....
Jenna Jumalaa kävi Ullaa sääliksi, koska Ulla oli tajuttomana Noora kuninkaan alla. Jenna Jumala päätti tehdä rauhan kuoppaan ja imaisi hahmot taivaaseen, Jenna kuitenkin unohti Sepon ja Helenan oven taakse.
Porkkanat huomasivat elottomat homot. Noora päätti laittaa porkkanat tanssimaan elostumis tanssin ja tavoitteena oli saada homot elostumaan. SE TOIMI!!! Bob ja Erkki virkosivat ja olivat pihalla kaikesta tapahtuneesta. He makasivat maassa ja katselivat kuinka porkkanat tanssivat heidän ympärillään. Bob ja Erkki halasivat toisiaan innostuksesta pyöreinä.
Saman aikaisesti mystisen oven takana Seppo ja Helena kulkivat pitkää pimeää käytävää, jonka päässä sarasti punaista valoa. Kun he saapuivat käytävän päähän, jossa oli ovi, ovessa luki "avaa minut" ja niin pariskunta astui ovesta lemmen huoneeseen. Huoneen perällä oli vaaleanpunainen sydämen muotoinen sänky. He huomasivat sängyn päällä olevan kirjeen. Helena tanssahti hakemaan sen, kirjekuoressa luki "lue minut" ja niin Helena luki: Teillä on vapaat kädet testata sänkyä ja niin Helena ja Seppo testasivat ja pitivät sängyn joustavuudesta. Pitkän ähinän ja puhinan jälkeen he lähtivät takaisin kuoppaan.
Kuopassa he huomasivat että jotakin puuttui. Heidän ystävänsä olivat imaistuna taivaaseen Jenna Jumalan armoille, tilalle oli tullut paljon porkkanoita ja Bob ja Erkki herätetty kuolleista. Silloin se tapahtui... Jenna Jumala suuttui ja taas taivas mustaksi muuttui.Kaikki kuopassa olijat anelivat armoa, mutta sitä ei herunut. He kysyivät miksi Jenna suuttui ja vastaus oli: Koska Seppo ja Helena olivat olleet panoluolassa silloin kun Jenna imaisi kaikki muut taivaaseen. Jenna ei leppynyt millään ja pudotti suuren pommin kuoppaan, ja kaikki räjähti, silloin kuoppaa, eikä muitakaan ollut. Tämä oli tarinan loppu ja he elivät räjähtäneinä elämänsä loppuun asti.
THE END

by: Noora & Jenna

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.