IRC-Galleria

MatkaSunnuntai 15.11.2009 13:10

Helsinki-KYPROS_Larnaka-EGYPTI_Alexandria_Kairo-JORDANIA_Akaba-EGYPTI_Sharm el Sheikh-Helsinki

Tässä pikakelaus lomasta; Punainen meri & Suezin kanava risteily

Matka oli upea kokemus kaikin puolin. Ensin lennettiin helsingistä Kyprokselle larnakaan, jossa ei paljoa keretty näkemään pikkasen kierreltiin kauppoja.
Egypti oli mahtava paikka ja pyramidit eivät jättäneet ketään kylmäks, oli sen verran upeet. Egyptin alexandria sen sijaan oli vähän pettymys, kauheet saasteet ja tyrkkymyyjät ei tehny oloa mukavaks siellä. Kairo oli magee kanssa ja lounaskin päästiin syömään Niilissä.
Jordania oli tosi yllätys, sinne lähdetään joskus varmasti uudestaan! Jo pelkkä auringonlasku aavikolla oli aika upeen näkönen. Eipä me sielläkään kauheesti kuitenkaan keretty näkemään kun tehtiin retki Petra kaupunkiin, jossa sitten menikin koko päivä, mutta on kyllä niin kaunis ja uskomaton paikka, jopa vaikuttavampi kun pyramidit. Sharm el Sheikh olikin sellanen perus turistirysä, jossa oli paljon venäläisiä turisteja ja kaikkea koju krääsää myynnissä joka nurkassa ja olihan siellä viinaakin tyrkyllä toisin kuin alexandriassa, jossa ei myyty kuin birelliä alkoholitonta olutta. Sharmissa käytiin lasipohjavene retkellä ja nähtiin vähän vedenalaista maailmaa näin.
Sää oli hyvä koko matkan ajan 23-27 astetta, joka päivä. Aikaa olis voinut olla vähän enemmän, mutta oli ainakin tapahtumarikas loma! Ainut harmi on se että meijän kamerasta on akku rikki ja ei saatu kuvia. Meijän seurueeseen kuulu kuitenkin 12 henkilöä niin onneks saadaan niiltä kuvia sitten myöhemmin muistoksi. Ja liikuttiin siis laivalla kaupungista toiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.