IRC-Galleria

neuvola ja muutaTorstai 28.01.2010 23:36

Juu, no neukussa meni ihan kivasti, oli siis ihan lääkäri käynti tällä kertaa. Supistukset ei oo onneks tehneet mitään, joten turhaan oon ollu huolissani, ei ne tietenkään kivalta tunnu.
Painoa on nyt tullu sen 6kg lähtöpainoon ja se on varmaan aika normi, tasaseen on noussu. Sykkeet 140-150 oli kyllä kova jyske ja kivan kuulosta pitkästä aikaa. Sf-mitta oli nyt 27, pikkasen yli keskikäyrän, eli hyvältä seki näyttää. Synnytystapa arviosta oli sitä mieltä, et katotaan vielä tarviiko sitä tehdä, sano vaan, että kun yks 4kg saatu ulos ni kyllä sieltä toinenki saadaan, heh, mutta niin en mä sitä ookkaan epäilly, vaan toivonu ettei päästetä ihan minnekkään viikoille 42 tätä, mutta senhän näkee sitten huhtikuussa <3

p.s oon nyt 10 päivää sairaslomalla, toivottavasti saan kerättyä tarpeeksi voimia, ettei tarvii jatkaa sairaslomaa.

Huomenna valmistuu meidän remontti ja äitiyslomaan olis tänään tasan 6 viikkoa.

Olikohan muuta, ei kai...pitäis nyt vaan koittaa vaivoista huolimatta nauttia tästä raskaudesta ihan täysillä, jos tää jääkin vaikka viimeiseksi raskaudeksi mulla :) ja pian on jo helmikuukin!
rv28+2

huomenna neuvolaanTorstai 28.01.2010 00:18

vihdoinkin ja pitkästä aikaa.
rv28+1

7 viikkoaTorstai 21.01.2010 21:55

äitiyslomaan <3
Mielellään vaaleanvihreät, joissa kivoja kuvia? :D
Oli yhdet suosikit, mut niitä ei enään ole. Ja Kiva valkoien kerrossänky olis myös toiveissa.

pyöryttää, särkee ja väsyttääTiistai 15.12.2009 13:38

aah, niin ihanaa on olla raskaana ;)
Onneks pian on joulu ja saa levätä!
Käytiin kattomassa miten putkiremppa edistyy himassa, ni olihan siellä jo kylppärissä kaakelit seinällä. Pimeessä ei oikein kunnolla nää, mutta ihan hyvältä näyttää :)
Ja tässähän on nyt reilu kuukausi, ku tää remonttiki jo valmistuu, vaikka tuntu et 5kk on ihan ikuisuus!
Nyt vaan tehdäänki niin, että me jäädään tähän Nikon faijan kämppään asumaan eli vaihdetaan asuntoja. Mutta eihän me siis tavallaan muuteta minnekkään ku ollaan jo täällä. Kuitenkin ootan sitä, ku päästään laittaa tätä oman näköseks ja sisustaa lasten huonetta ja rakentaa terassia tuohon pihalle keväällä. Muutenki oottelen kauheesti joulua ja sitten, et alkais ihana vuosi 2010, jolloin on luvassa kaikkea kivaa.

Tänään 20+0Tiistai 01.12.2009 14:29

PUOLVÄLI <3

vauva potkii <3Perjantai 20.11.2009 00:20

Nyt satelee ihan kunnon potkusarjoja ja ihan tuntuu kädellekkin. Viikon päästä ultrataan, jospa se sukupuolikin selviää (:
Eikä siis (harmi kyllä) ole oikein mitään tuntemusta kumpi tämä olis, luontevaa tietysti olisi et olis poika.

keuhkoputkentulehdus.Keskiviikko 18.11.2009 18:35

kuumetta, paha olo, yskä, nuha, pyörryttää, itkettää, päänsärky ja sit vielä raskaana.

MatkaSunnuntai 15.11.2009 13:10

Helsinki-KYPROS_Larnaka-EGYPTI_Alexandria_Kairo-JORDANIA_Akaba-EGYPTI_Sharm el Sheikh-Helsinki

Tässä pikakelaus lomasta; Punainen meri & Suezin kanava risteily

Matka oli upea kokemus kaikin puolin. Ensin lennettiin helsingistä Kyprokselle larnakaan, jossa ei paljoa keretty näkemään pikkasen kierreltiin kauppoja.
Egypti oli mahtava paikka ja pyramidit eivät jättäneet ketään kylmäks, oli sen verran upeet. Egyptin alexandria sen sijaan oli vähän pettymys, kauheet saasteet ja tyrkkymyyjät ei tehny oloa mukavaks siellä. Kairo oli magee kanssa ja lounaskin päästiin syömään Niilissä.
Jordania oli tosi yllätys, sinne lähdetään joskus varmasti uudestaan! Jo pelkkä auringonlasku aavikolla oli aika upeen näkönen. Eipä me sielläkään kauheesti kuitenkaan keretty näkemään kun tehtiin retki Petra kaupunkiin, jossa sitten menikin koko päivä, mutta on kyllä niin kaunis ja uskomaton paikka, jopa vaikuttavampi kun pyramidit. Sharm el Sheikh olikin sellanen perus turistirysä, jossa oli paljon venäläisiä turisteja ja kaikkea koju krääsää myynnissä joka nurkassa ja olihan siellä viinaakin tyrkyllä toisin kuin alexandriassa, jossa ei myyty kuin birelliä alkoholitonta olutta. Sharmissa käytiin lasipohjavene retkellä ja nähtiin vähän vedenalaista maailmaa näin.
Sää oli hyvä koko matkan ajan 23-27 astetta, joka päivä. Aikaa olis voinut olla vähän enemmän, mutta oli ainakin tapahtumarikas loma! Ainut harmi on se että meijän kamerasta on akku rikki ja ei saatu kuvia. Meijän seurueeseen kuulu kuitenkin 12 henkilöä niin onneks saadaan niiltä kuvia sitten myöhemmin muistoksi. Ja liikuttiin siis laivalla kaupungista toiseen.