IRC-Galleria

JrockSuomi

JrockSuomi

JrockSuomi Ry:n virallinen profiili.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

JrockSuomi RyTiistai 14.04.2009 02:12

Tämä on JrockSuomi Ry:n virallinen IRC-Galleriaprofiili. IRC-Galleria on jatkuvasti kasvava yhteisö, josta löytyvät myös monet Japanilaisen musiikin ystävät, joten koimme galleriaprofiilin luomisen ajankohtaiseksi.


Gallerian kommenteilla voit esittää meille kysymyksiä helpommin kuin sähköpostin kautta. Jos koet, että et halua asiaa aivan niin julkisesti kysellä, voit esittää kysymyksiä myös yksityisenä, vastaukset tulevat niinikään yksityisinä.

Huomaathan, että tiimimme jäsenet pyrkivät tarkistamaan uudet kommentit mahdollisimman usein, mutta emme voi taata voivamme tähän ympärivuorokautisesti! Laitathan kiireellisissä ja/tai tärkeissä asioissa sähköpostia osoitteeseen jrocksuomi@jrocksuomi.fi.


Uusimmat JrockSuomeen liittyvät uutiset löydät helpoiten kotisivuiltamme osoitteesta http://jrocksuomi.fi/.

Tietoa JrockSuomi Ry:n tiimin jäsenistä sekä tulevaisuudessa kirjoituksia keikkoihin ja keikkajärjestämiseen ym. liittyen löydät blogistamme: http://jrocksuomi.blogspot.com/

JrockSuomella on myös Myspace-tunnus, jonka voit lisätä ystäväksesi. http://myspace.com/jrocksuomi


Voit lisätä tämän galleriaprofiilin kaverilistallesi, sillä tulemme päivittämään uusimpia tietoja niin tuleviin keikkoihin kuin blogiin ja kotisivuihin liittyen myös täällä galleriablogissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.