IRC-Galleria

SCIENCE FICTIONTiistai 14.09.2010 21:25

Viikonloppu Ruotsis. Onnistuimpa jättään rahat kotiin eli oli kivaa persaukisena olla siel. Maya ja pari muuta tuttuu oli samas laivas eli oli mahtavaa. Uniikki reissu ainakin. Yksityiskohdat ei taida kiinnostaa ketään eli jauhetaan niitä joskus mukana olleiden kanssa.

Eilen oli se kauan ootettu Misfitsin keikka. Oli varmaan paras keikka millä oon ollu. Mää taidan sanoo ton joka keikan jälkeen, mut nyt se on oikeesti totta. Menttin Hannan kanssa siihen eteen oottaan kaks tuntii aikasemmi eli joskus viiden maissa. Oltiin ekoina siinä jonossa ja tokat tuli vasta puol tuntii meidän jälkeen. Joku roudari tuli heittään meille pinssit. Sisään päästiin seittemältä. Juostiin suoraan siihen eturiviin. Oltiin ihan keskellä lavaa eli oli tietty parhaat paikat.

Ekana oli joku roudarien oma bändi. Se laulaja oli tylsä, mut ne oli muuten ok. Siitä kitaristista tuli jotenkin mieleen Slashin ja Johnny Ramonesin sekotus. Tokana oli sit Ruotsin Lauri Tähkä ja Elonkerjuu. Ne oli oikeesti perseestä. Kolmas oli japanilainen Hat Trickers. Ne oli hyvii. Ne oli pukeutunu pelkästään valkoseen, niil oli knallit ja nokkanaamarit. Niiden biisit vaan oli vähän samanlaisii koko ajan. Kaikki alko sellasella karjasulla.

Misfits oli mahtava. Ne soitti suurimman osan niiden parhaista biiseistä. Parii jäi kaipaan, mut ei haitannu. Ne omisti sen Science Fictionin mulle! En tiiä miks, mut oli mahtava olo. Jerry tuli viel keikan jälkeen jakaan kaikkii pyyhkeitä, vesipulloja, nimmareita, halauksia yms. Saatiin nimmarit Jerryltä ja Deziltä ja kuvat niiden kanssa. Robo ei tulu bäkkäriltä ollenkaan. Jerry viel piirsi sellasen ykkösen näkösen mun otsaan. Ostin sieltä viel yhen pinssin ja julisteen. Mää kiipeilen vieläkin seinille.

Sain tänään viimeinkin tänään Opon kiinni koulus ja mulla on nyt toivottavasti TET-paikka. Niit oli tosi vähän jäljel ja se Koskilinnan kahvikauppa oli ilmeisesti menny jo. Jäljel oli enää joitain päiväkoteja, ruokakauppoi, kahviloita ja pari autojen rengasliikettä. Arvatkaapa minkä noista valitsin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.