IRC-Galleria

KaappiM0rso

KaappiM0rso

Nuku rauhassa ikuista untasi meidän kaunis enkelimme <3 25.9.1996-22.9.2013

Hey people!Maanantai 07.10.2013 01:14

NYT TARTTEE TEIJÄN APUA! Auttakaa miua tekemään miun ystäväisen unelmasta totta :) Tää tytteli on itseoppinu valokuvaaja ja tekee täydestä sydämmestä tota hommaa.

Pyydän, äänestäkää! Kyseisen kuvan takana on tarina ja hyvä ajatus. Kiitän ja kumarran jos vaivaudutte äänestämään!

http://metrophotochallenge.com/view-photo/3b-3b8d91a7f2f90ad12fed8f2a838fd0e0_l

Teolliseti valmistettuja kiukaankiviäTiistai 11.06.2013 02:54

Makaan selälläni, jalat kohotettuna kohti mökkisaunan kattoa. Kurottelen varpaanpäilläni oksankuvioita suoraan yläpuoleltani. En saa niitä kiinni, eikä se oikeastaan haittaa. Juuri nyt, mikään ei haittaa. Sauna lämpeää koko ajan. Olen maannut siinä jo hetken lämmittelemässä Henrin huppari päälläni.

Hengitän sisään, puhallan ulos. Puut rahisee kiukaassa. Ne elämöi. Kertoo tarinaa minulle. Olen ihan hiljaa ja kuuntelen. Tunnen nenässäni aivan hennon tervan tuoksun. Kurotan kädelläni lyölykiuluun, huljuttelen viileää vettä, naputtelen ylimmäistä laudetta, jolla makaan. Yhdistelen ääniä, luon tarinaa tästä hetkestä mieleeni. Väritän ajatuksiani luonnonväreillä, joita kerään ympäriltäni.

Sitten kuuluu ääni, joka täydentää tarinani. Painavia askelia vanhoissa puisissa ja vuosien kuluttamissa rappusissa. Askeleet lähenee, ne siirtyvät kuistille, sitten pukuhuoneeseen. Polttopuulaatikko löytää paikkansa oven luota ja Henri kipuaa lauteille viereeni. Hymyilen, heiluttelen vielä varpaitani katon rajassa ja asettelen vielä pääni paremmin. Kovalla puisella lauteella on itseasiassa erityisen hyvä olla. Suljen silmäni, tiedän, että Henri katselee minua koko ajan ja hymyilee leveästi. Hennosti hän silittää poskeani, kurottautuu lähemmäs, suutelee pehmeästi. Huulet siirtyvät kaulalle, ote ympärilläni tiukkenee. En voi muuta kun hengittää tyynesti ja pitkään, pienellä väreellä.

Jos rakkauden voisi nähdä ilmassa punaisena, koko tuo pieni huone hohtaisi punaisenaan. Rakkaani nousee takaisin istumaan, nostan jalkani hänen syliinsä. Tunnen onnellisuuden itsessäni ja nään sen huokuvan Henristä. Nousen itsekkin istumaan, kun huomaan Henrin tuijottavan huvittuneena kiuasta.

"Mitä sie mietit?", kysyn
"lähinnä noita teollisestivalmistettuja kiukaankiviä... ja sitä kuinka onnellinen oon, että saan olla just tässä"

Halaan Henriä, painan pääni hänen kaulaansa vasten, unohdan itseni siihen. Hetki on hauras, melkein lasinen, mutta se kestää ikuisuuden muistoissa.

MOTHERFUCKING HIMOS!Torstai 07.02.2013 20:32

Huh, raskas työviikko alkaa olla takana päiten viel huominen päivä töitä ja muutto hommii. Sitte lauantai aamuna aikasee starttaa auto ja keula on kohti Himosta. Kullan kaa ajellaa eka Joutsaa, heitetää turhat kamat veliselleni Fliinulle ja sitte Himos!! Illalla kelkkailuu ja no tietysti pitää muistaa pitää se nestetasapaino kohillaa :33

äölkjhgfdsTiistai 15.01.2013 01:08

tuuli puhaltaa kylmää mun ikkunasta.
mitä? luulin jo sulkeneeni sen.
pureva pakkanen tulee läpi.
hahmotan vielkäkin harmaa eilisen.
kerään merkkejä itsestäni,
kuin palapeliin palasia.
mitä oikeest oon..?
ei vaihtoehtoja voi olla näin monia.

[Ei aihetta]Perjantai 28.12.2012 15:59

Hentoja askelia lumihangella.
Kulkiko siitä oikesti kukaan?
Usko tai älä, ne ovat minun jälkiäni,
minun painamiani.
Yritin olla kevyempi,
sellainen, joka on helpompi kantaa,
sellainen, jota on helpompi rakastaa.
Tyhjensin mieleni turhista ajatuksista.
Sen kaiken alta löysin oman itseni.
Joka oli jälleen kerran meinannut hukkua ikuisuuteen.
Nyt seison keskellä ei mitään.
Paljaana, heikkona olentona.
Valmiina ottamaan vastaan pahat sanat.
Niin luulen.
Todellisuudessa olen jo alkanut hajota.

[Ei aihetta]Torstai 27.12.2012 17:07

Nyt on vaikee hengittää.
Pelottaa, jos meidät kumminkii luotii kulkee eri kengissä.
Jos me ei tän pidemmälle yhes kuljeta.
Ei eletä toisiimme varten, kuitenkaa.
Kumpikaa ei haluu satuttaa.
Tuskin me pystytään elää tätä satua.
Ainakaa onnellisena loppuun asti.
Hetken luulin, et tosisas rakastit.
Et ehkä kuitenkaan.
Pelottaa tehä sama virhe uudestaa.

elämä on.

mut se katoo.

pidät tiukasti kiinni.

kuitenkii vajoot.

juu vittu saatanaMaanantai 24.12.2012 14:31

en haluu eläää tätä päivää. ahistaa. pelottaa.vituttaa. en saa hetkenkää rauhaa. koko ajan joku kimpussa. pitäs olla joulumielellä. ja pirtee. ja muuta mihin en todellakaa pysty nytte. en vaan pysty. ja siitä varmaa pitäs olla jotenkii pahoillani. vitut oon. koska kukaa ei voi pakottaa mua viettää tätä kaupallista paskaa. aatteli, et ehk joskus viel voisin tykkää joulusta ja nauttii siit. joskus niin ku sit ku mul on omii lapsii ja oma pehe. mut tuskin haluun omii lapsiini sitte sotkee tähä shaibaa mukaa. jää monet turhat itkut itkemättä.

kiitos, anteeks ja ne hyvän jouluntoivotukset voi tunkee syvimpää helvettii. samaa paikkaa mihin ne vitun lahjatkii kuuluu.

Lievä negatiivisuusko.

hah

vittu mitä kuraa :D

vitun joulu.Maanantai 24.12.2012 03:18

tosi vaikee olla minkää näkösel joulumielel. no eipä oo joulumieltä kyl parii vuotee ollu. mut nytten ku oma mussukka on 150km päässä ni sekää ei oikee olotilaa helpota. ei sitte yhtään. muutenkii joulu on nykyää kaupallista paskaa, joten ihan vitun sama mulle. se joulun perimmäinen tarkotus ja ajatus on haudattu sinne johkuu materian alle. juu, juu tiiän jokanen viettää jouluu niin ku haluu, mut joulusta tekemäl tehää kaupallinen. haistakaa vittu mie sanon. vituttaa muutenkii ja sitte tulee joku vitun joulu viel tähä. voi ku vois olla viel pieni lapsi ja ihan into pinkeen täst kaikesta jouluhössötysest, mut se ei vaan enää mee sillee.

ja jos ikävään voi kuolla, ni en oo koht enää hengis :c

Lomaa aloteltii.Lauantai 22.12.2012 17:14

Mikä on maailman pahin virhe? rupee juomaa tyhjäl mahalla. Hyi vittu. Hitlerii en pelaa enää ikinä. Enkä juo ellen oo syöny. Olen saanut uuden vihollisen Viru valge green apple. Aamulla naamasta löyty hienot viikset. Voi kuinka omaperästä... Että hyvii joului ny kaikille :DD

ps. darra on perseestä

pelot nurkkaa !Perjantai 21.12.2012 16:35

Tänään mie sen tein. Toimin juontajana satapäiselle yleisölle. Kädet täris, ääni meinas kadota ja oli lähellä, etten pyörtyny siihe lavalle. Ja kaiken lisäks piti olla nättinä ja edustuskunnos. Eli mekko päällä, korkkarit jalassa, hiukset hyvin nätti meikki. Se oli kamalaa. En näyttäny yhtään iteltäni.

Kaikki meni kuitenkii hyvin. Pari sanaa sanottuani olo oli jo rento, vaikka en oo ikinä ees mikkii pidelly tai siihe puhunu. Pelotti, koska vihaan omaa ääntäni. Nyt on voittaja fiilis. Uskalsin jopa hymyillä ja katsoo yleisöö. Ja sain kehuja jopa jälkikätee.

On taas siis aihetta voittajafiilikseen cc: