IRC-Galleria

Kaisukki

Kaisukki

"Hyvin usein voittajia ovat häviäjät, jotka päättivät yrittää vielä kaerran"

talvi '10Sunnuntai 10.01.2010 23:19

aamul ku lähettiin valmennukseen ni mentiin kaheksan aikaa hakee almaa kuiviksest. olin tuomas sitä koppiin ni poni päätti jumittaa jo about 100m ennen koppii ajateltiin jo siin vaihees ei tää mee ikin tonne koppii, mut sit R tuli apuun ja ei alma sillonkaan oikke menny ennen ku R otti kovemmat otteet ja haki hieman kovempaa asetta johan poni pomppas koppiin:D:D:D

mut valmennus oli ihan super hyvä vaiks alma pelkäski verrytelles itteään ku katto niihin peileihin mut sit se pelkäski yhtäkkii kottareit ja itteään ja alko vaa peruttaa. mut huoh pauliina tulee taas poriin ens sunnuntaina > sinne siis (pitää vaa suostutel äiti maksumieheks)
sit ku valm. loppu ni yllätys yllätys alma jumitti TAAS no ei me lastattui onneks kauaa ku otettiin niin vahvempii ''aseita'' käyttöön.

kuivikses laitoin alman pois ja hinät eteen ja hakee muit hevossi isä,äiti ja R:n kans no kaikki muut tuli hyvi sisälle paitsi vellu,ami ja purdy ! saamarin purdy veti aidan rikki ja isä sai vellun kii ku muut juoksi talliin (ami,purdy) sit vellu alko keulii ja puuttu pari senttii ettei se osunu meen isää! vittu mä inhoon sitä kaakkii!! isä päästi sen sit vahingossa mut sä tyhmä poni tuli korvat hörös kauran luo !

ja koton pääsi sit hiihtää, houh! hiihdin kyl vaa 6km ja harmittaa ku hiihdin nii vähä: (

SORI PITKÄ TEKSI

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.