IRC-Galleria

Kaisukki

Kaisukki

"Hyvin usein voittajia ovat häviäjät, jotka päättivät yrittää vielä kaerran"

talvi '10Maanantai 25.01.2010 17:09

eile olin eltsul ja oli hauskaa.

ja sit jotain kivaa löysin!<3

sit tänään hiihtää ja sit pelaa Euveen pesistäää! :p

talvi '10Lauantai 23.01.2010 17:57

eile olin janikan kans raumal vähän jännäilees sit menin eile nukkuu joskus 1 aikaa mut sit heräsin automaattisesti joskus kaheksan aikaa, vittu. sit ajoin tänään ripan mankin tai mikä ihmeen honlei onkaan, se mopo on kyl aika jännä:DD

sit tänään eltsulle yäseksi! :p

talvi '10Keskiviikko 20.01.2010 00:45

eile tallil vedin ipuu pulkas yläja alamäkkii pitki vaiks kuik kaua ja sit ratsastin ronil ja olin melkke tukehtuu kuumuuteen, bööhtis!!

sit illal oli ilveskalliol hiihtääs 12km!! (1,6x5+4) sukset oli hyvä mut jalat ei ollu hyvät-.-


sit tänään en kerinny hiihtäää bööhtis, muit huome hiihdän sit sitäkin enemmän!

sit ipu vaa kuvas millii koko ajan mun kännykällä ja hoki 'vooooi milli paras poni'

ja kät särkee kiitos sirun!!

JA JEJEE PÄÄSEN TAAS PELAA PESIST ♥

talvi '10Sunnuntai 10.01.2010 23:19

aamul ku lähettiin valmennukseen ni mentiin kaheksan aikaa hakee almaa kuiviksest. olin tuomas sitä koppiin ni poni päätti jumittaa jo about 100m ennen koppii ajateltiin jo siin vaihees ei tää mee ikin tonne koppii, mut sit R tuli apuun ja ei alma sillonkaan oikke menny ennen ku R otti kovemmat otteet ja haki hieman kovempaa asetta johan poni pomppas koppiin:D:D:D

mut valmennus oli ihan super hyvä vaiks alma pelkäski verrytelles itteään ku katto niihin peileihin mut sit se pelkäski yhtäkkii kottareit ja itteään ja alko vaa peruttaa. mut huoh pauliina tulee taas poriin ens sunnuntaina > sinne siis (pitää vaa suostutel äiti maksumieheks)
sit ku valm. loppu ni yllätys yllätys alma jumitti TAAS no ei me lastattui onneks kauaa ku otettiin niin vahvempii ''aseita'' käyttöön.

kuivikses laitoin alman pois ja hinät eteen ja hakee muit hevossi isä,äiti ja R:n kans no kaikki muut tuli hyvi sisälle paitsi vellu,ami ja purdy ! saamarin purdy veti aidan rikki ja isä sai vellun kii ku muut juoksi talliin (ami,purdy) sit vellu alko keulii ja puuttu pari senttii ettei se osunu meen isää! vittu mä inhoon sitä kaakkii!! isä päästi sen sit vahingossa mut sä tyhmä poni tuli korvat hörös kauran luo !

ja koton pääsi sit hiihtää, houh! hiihdin kyl vaa 6km ja harmittaa ku hiihdin nii vähä: (

SORI PITKÄ TEKSI

talvi '10Sunnuntai 10.01.2010 01:54

aamusti vietiin kuusi poijes :( siit tuli muuten ihan vitusti niit neulassii!

sit menin talille ja harjasin varsat, huoh minski oli kamala! vilho oli yli söpö ku huuli lörpötti sillee söpösti! mut minski ku siihen koski ni tyyli poni pomppas seinäst läpi mut sit ku olin rapsutellu sitä tyylii vartin ja sitte aloin vast harjaa ni sit sitä oli kiva harjata! ;)

sit ratsastin ronin siit kyl huomas et ei oo liikkunu yhtään joululomal ku oli sen verran virtaa et huhhu! mut nyt seki sit taas liikkuu maanantaista > :D

sit viide aikaa menin hiihtämään ja hiihdin 9km sukset ei oo ikin ennen ollu niin hyvät oli ihan super kiva hiihtää, ja olisin hiihtäny viel kolme kilsaa lisää jos ei olis tullu jo niin pimeetä et olis nähny ladunkin(:

talvi '10Torstai 07.01.2010 19:22

ny voe ny vittu tnä alko koulu ja ei toki ollu ees kylmä tai mtn mut huoh onneks istuin patterin vieres luokissa ja sai olla sisällä välkät:p
mut meen kuviksen opettaja valitti mul heti ekal tunnil kolmesta asiasta et se tykkää mustaa!! ;D
mut nyte tahtooooo hiihtäää!
mä en enää tajuu nykyajan ihmisii!
ja sunnutaina valmennukseen ja 30.1 zilpalle kisoihin:----D

______________________________________________________________________
voi vittu mä haluun nyte uuden koneen heti paikalla nyte kiitos!! mä enään jaksa sitä!kone vaa lagaa ja sit ku yritän tehä videota ja sit se ei suostu tallentaa sitä tai sit se lagaa ja sammuu koko paska, mä heitän sen just pia ikkunasta ulos mulla menee hermot juuri pian ja sit kaikki tekn. laittee on paskoja !

haluisko joku ton mun ihanan koneeni?!?

talvi'10Keskiviikko 06.01.2010 20:14

äää. isä herätti mut jo 12 eikä antanu mun nukkuu viimisenä lomapäivänä -.-

sit ne lupas et tuo mut ennen 11 et voin kuvata ja ratsastaa valosalla ajalla mut sit ne taas alko siivoo ja sit pääsin vasta ratsastaa joskus kahe-kolme aikaa...

ja eläinlääkäri kävi eile ja leikkas sen palasen pois sen huulesta eikä se ees tainnu ol kipee tai mtn ku oli niiin paljo virtaa ku ratsastin silllä ja hyppäsin pari hyppyy ilman satulaa, SIL ON LUINEN SELKÄ ! sit se hyppäs sillee yli korkeelt sellasen minipystyn ja mä lensin aina alastulos sen sään päälle!!

&
huome o koulu
+
kaikkee sitä ihmisetkin keksii

talvi '10Maanantai 04.01.2010 23:44

olin tänään hiihtääs med iskä, hiihdettiin pääl 10km:D

sit oli fysio ja pitää tehä jtn vamma liikketi-.-

sit ratsastaas alma ja ei se haava näyttäny enään ees pahalta, HUOH!

talvi '10Sunnuntai 03.01.2010 21:22

aamusti mentiin hiihtää eukiin ja hiihdettiin isä kans pääl 10km mut piti lähtee sit ku polvi alko särkee , olis kyl voinu toiset saman verra mennä:D

sit alma tuli käymään meil tänään ja ja vierailu ei alkanu mitenkään hyvin. : (
mut alma vaa katto ihmeissää paikkoi ja kulki hänät tötteröllä koko ajan ! :psit mu serkut tuli kattoo siihen pellol ja kysy et kuik kovaa toi poni oikee liikkuu ni ne vaa nauro ku sanoin et alma kiihtyy nollastaa sataan ihan alle hetkessä ja ne vaa nauro haha.

PARAS PONI♥

ja R anto luvan mennä valmennukseen vklp<3

äää huome o fysioterapia !