IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vielä pari vuotta sitten ajattelin että koska elämme länsimaassa nimeltä Suomi, eläinten asiat ovat täällä paremmin kun jossain kiinan perukoilla. Onhan meillä lainsäädäntökin siihen. Eläinaktivistit tekevät kärpäsestä härkästä kun niillä paroilla on liikaa aikaa käsissään. Idiootit.

No sitten yksi päivä kääntyi tiimalasi ympäri.
Kayin

Se olinkin minä joka oli ollut idiootti ja naivii. Luulin että käsite "länsimainen hyvinvointivaltio" yltäisi myös eläimiin. Olin pahasti väärässä. Huolimatta lainsäädännöstä, täällä on edelleen paikkoja jotka eivät eroa sieltä kiinan takapajulasta mitenkään. Tämä ei ollut minulle helppo paikka. Minä rakastan eläimiä, mutta rakastan myös lihaa. Mutta rakkaus eläimiiin on aina vahvempi kun rakkaus ruokaan. Niinpä nyt olen jättänyt naudan- ja sianlihan kokonaan pois, ja pyrin jättämään myös kanan. Ainut liha mitä syön on kala, kananmunat ja poro.
Kayin

Mutta nyt sitten...

http://www.ts.fi/online/kotimaa/112179.html

Nyt minulla kärähti lopullisesti. Tällaista vihanpuuskaa en ole vähään aikaan kokenut. Nyt alkaa nimittäin tässä ihmisessä herätä aktivisti, ja saan tehdä todella työtä että se ekoterroristi sisälläni pysyy vielä unten mailla. Nyt alan etsimään keinoja miten voin vaikuttaa tähän asiaan mahdollisimman tehokkaasti. Ei mikään oikeuta 2000-luvun ihmistä kohtelemaan eläintä noin.

Onneksi tämä viimeisin iski nyt arkaan paikkaan ja turkisteollisuus tajuaa olevansa kusessa. Nyt aletaan sitten pesemään omia käsiä sopasta, ja sysäämään syyllisyyttä sille yhdelle porukasta:
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/02/turkisten_valittajafirma_uhkaa_tarhoja_1460350.html
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/02/turkiselainten_kasvattajat_tuomitsevat_elainsuojelurikokset_1456612.html

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.