IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Future ProofPerjantai 26.09.2014 16:04

Voi tuntua tylsältä, mutta voin sanoa että se on paljon hauskempaa silloin kun on itse mukana :)Pientä infoa joistakin kohdista:

2:47 Yksi valkoinen piste on aurinkokunta. Niitä on noin 7500 tämän pelin galaksissa. Ei ihan heti tule käytyä joka koloa läpi :)

8:25 Ringin uloin kerros suojat, seuraava panssarit ja sisin runko. Vieressä prosentteina.

9:00 Interdictor on ainut alustyyppi joka pystyy tekemään suurimmat emoalukset liikuntakyvyttömiksi ja siten estää niiden poistumisen paikalta. Varsinkin tukalassa tilanteessa jossa joutuu vetäytymään että saa pelastettua edes osan kalustosta, ko. alustyyppi on prioriteettinä tuhottavissa.

9:40 MWD:n (Micro Warp Drive) ylikuormitus. Ko. osa saa aluksen liikkumaan moninkertaista nopeutta. Ylikuormituksessa vielä nopeammin, mutta vaarana on osan ylikuumentuminen ja hajoaminen.

10:00 suojat mennyt, panssarit hajalla ja runko enää puoliksi kasassa.
Toinen pelaaja lähettää vihollisen koordinaatit joihin voi lukittaa omat ohjuksensa vaikka oma tietokone ei ole saanut vihollista lukittua. En tiedä onko tämä oikeasti mahdollista pelissä.EDIT: Miksi laitan näitä EVE Online juttuja säännöllisesti? Tältä varmaan hihhulista tuntuu kun se tuputtaa Raamattua. Olet kokenut jotain niin mahtavaa, että haluat muillekin mahdollisuuden kokea sen :D Tämän sanottuani pitäisi tajuta ettei kaikki automaattisesti pidä tästä vaikka minä pidän ;)

Siispä. Tässä viimeinen spämmi:


https://trial.eveonline.com/

Fly safe o7

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.