IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Crucified Barbara <3Torstai 19.01.2012 20:27Not a happy holiday with AronRa :(Keskiviikko 04.01.2012 14:01My condolences :(

T3RR0R 3RR0R - InsomniaTorstai 22.12.2011 18:15


<3
Kareliasoutu... se jokavuotinen soututapahtuma täällä jota käytän tässä vertauskuvana tämän hetkiseen tilanteeseen euroopassa. Huomautan tässä vaiheessa että en ole mikään ekspertti tässä asiassa ja tarina edustaa omaa näkemystäni tilanteesta ja sen kulusta.

Jakso 1:

Kareliasoutu on lähtenyt liikkeelle ja veneeseen on tullut porukkaa. Osa on tuttuja entuudestaan mutta osa ei. Osa on soudussa ensimmäistä kertaa, ja osa ei ole airoa ennen edes pidellyt. Kaikilla on hirvittävä vauhti päällä kun lähdetään soutamaan. Hirvittävä puheensolina vallitsee veneessä ja uusia jäseniä mietitään otettavaksi mukaan välietapeilla.

Kaikessa tässä kiireessä ja pulinassa on vaan yksi ongelma. Ei ole oikein täysin selvää kuka soutaa missäkin airossa, eikä peräsimenpitäjäkään ole täysin selvillä. Osa onkin sitä mieltä että peräsimen pitäjää vaihdettaisi seuraavalla pysäkillä. Myöskään yhteisistä souturutiineista ei oikein olla selvillä, ja tahdinpitäjän ääni ei tahdo kuulua puheensorinan yli.

Jonkun ajan soudettua on huomattu että osa soutajista on kännissä ja laulaa. Mitä helvettiä? Ei huomattu että osalla soutajista on omat juomat mukana. Yhteinen soututahti alkaa jo pahasti rakoilla, eikä se ollut kovin kohdallaan alun alkaenkaan. Espanja, Italia, Irlanti ja Kreikka (kovina laulajina tunnettuja) ovat jo täydessä vauhdissa tallaamassa jalkaa laulunsa tahdissa, ja poljalaudat alkaa rakoilla.

Sitten se tapahtuu... Kreikka polkaisee pohjaan reiän!! Vettä alkaa tulla veneeseen. Aletaaan pohtia mitä asialle tehdään.

Osa on sitä mieltä että jatketaan soutamista ja annetaan kreikan hoitaa oma sotkunsa. Mutta kaikkihan me ollaan samassa veneessä. Päätetään lopulta että porukka vetää airot sisään ja aletaan porukassa paikkaamaan kreikan reikää. Kreikka ei tunnu hirveän avuliaalta auttamisessa ja jatkaa juomistaan, mutta haluaa silti että muut auttaa reiän paikkaamisessa. Osa äyskäröi ja osa paikkaa. Samalla aletaan tutkia miten on muiden polkijoiden pohjalautojen kunnon laita, ja suunnitelaan paikkaustarpeita. Jostain kiroilun seasta kuuluu kommentti: "Perkele minkä teit, nyt on pojat laulut laulettu".

Osa maista alkaa närkästyä tilanteeseen ja harkitsee siirtymistä omaan veneeseen. Toki se kulkisi eteenpäin paljon hitaammin, mutta kun ei tämä näytä tästä etenevän. EU:n keskusmaat sanovat että homma saadaan kyllä käyntiin ja kohta päästää soutamaan porukalla sellaisella vauhdilla että...

Alkaa kuulua pärinää... Vierestä menee Norja ohi omalla veneellään ja heiluttelee öljykanisteria. Mitä helvettiä?!? Sillähän on PERÄMOOTTORI!

Osa porukasta on siirtynyt jo ajatuksissa eteenpäin ja pohtii uuden jäsenen mukaanottamista. Turkki ja Serbia siellä jo heiluttelee käsiään seuraavalla levähdyspaikalla. Osa soutajista närkästyy ja huomauttaa että turha vielä pohtia uusia soutajia, kun on reikä veneessä. Osa on sitä mieltä, että mitä enemmän reikää on paikaamassa ja käsiä äyskärissä, sitä paremmin tästä selvitään. Osa huomauttaa lisäpainosta veneessä.

Tässä vaiheessa on katseet kääntyneet jo eteenpäin ja alettu suunnitella pysyvää tiimiä kasaan. Saksa pitää puheen jossa hän sanoo että tässä ollaan jo pysyvää tiimiä tekemässä. Hän pohtii jo soutajille paitoja jossa lukee "EU:n liittovaltio". Yhteinen soututiimi mahdollistaisi kunnollisen harjoittelun ja yhteiset säännöt ettei tällaisia reikiä pääsisi syntymään. Ajatukselle aletaan lämmetä. Toki se vaatisi sitoutumista yhteisiin harjoitusaikoihin ja vapaa-aika vähenisi, mutta helvetti... ei tällaisesta kohelluksesta mitään tule. Osa ei halua sitoututa noin tiiviisti soutuporukkaan ja huomauttaa että heillä on omakin elämä. Nämä alkavat pähyillä jo sitä omaa venettä.

Riitely jatkuu, ja tulevaisuus näyttää mitä tästä tulee. Seuraavaa jaksoa odotellessa.

We just want to talk.Sunnuntai 11.12.2011 13:58

383668_275498719164981_100001145640318_806323_1984496206_n.jpg

Miku stuff again...Torstai 08.12.2011 15:52

Renderöinti huomattavasti parantunut:


720p linkki: http://www.youtube.com/watch?v=AwU5-glw-_c&hd=1

Mitä vi***a oikeasti !?! O_oKeskiviikko 07.12.2011 12:41

http://www.stara.fi/2011/12/06/naista-paahan-potkineet-muslimitytot-vapautettiin-jarjeton-syy/

Ymmärsinkö nyt oikein? Neljä naista potki yhden naisen pysyvästi vammautuneeksi, ja he pääsivät tästä pahoinpitelystä (joka tallentui valvontanauhalle!) täysin ilman tuomiota?! Ja syy oli se että he olivat kännissä?!?!

Mitä helvettiä!?!?

Tällä perusteella suomen pahoinpitelytuomiosta voitaisi kumota minun oman heittoarvioini mukaan about 97%!!

Vedänkin tänään kännit ja lähden hakkaamaan ihmisiä kaupungille....
-.-

Spirituality of an atheist.Keskiviikko 30.11.2011 10:17

Couldn't say it better:

Karppaus osa IITiistai 29.11.2011 13:43

Joten...

Mitä muita karppauksen muotoja on olemassa kun hyväkarppaus.

Mm. alakarppaus.
http://karppaus.info/wiki/index.php?title=Alakarppaus

Tässä vältetään hiilihydraatteja kokonaisuudessaan, ja pyritään katsomaan että se vähä mitä syödään ei ole sitä sokeria.
No sehän on ok eikö? No ei...

"Aluksi alakarppaus oli yläkäsite kaikille hiilihydraattitietoisille ruokavalioille, mutta Karppaus.info:n foorumikeskustelussa alakarppaus on vakiintunut tarkoittamaan ketogeenista ruokavaliota, jossa hiilihydraattien määrä rajoitetaan hyvin alhaiseksi ja pyritään pääsemään ketoosiin. Ketogeenista ruokavaliota edustaa mm. Atkinsin dieetti."

Tässä vaiheessa karppaus muuttuu epäterveelliseksi, ja kerron teille miksi.

Mikä on ketoosi. Katsotaan ensin karppaus.info sivustolta:
"Kyseessä on luonnollinen tila, johon elimistö siirtyy myös esimerkiksi paastossa .... Veren insuliinipitoisuuden laskiessa ja glukagonipitoisuuden noustessa elimistö siirtyy ravintoaineiden varastoinnista varastojen purkuun. Elimistön tärkein tavoite on pitää aivot toimintakunnossa, eli taata aivojen ravinnonsaanti. Aivot voivat käyttää ravintonaan sokeria (eli glukoosia) ja ketoaineita, mutteivät rasvoja tai proteiineja, sillä ne eivät verraten suurikokoisina molekyyleinä pääse veri-aivoesteen läpi.
Kun elimistön hiilihydraattivarastot hupenevat, alkaa maksa muodostaa vapaista rasvahapoista ketoaineita. Samaan aikaan elimistö valmistaa glukoosia itse mm. proteiinista, joten aivojen energiansaanti on hyvin turvattu myös ketoosin aikana."

Tässä on kuvattu kaksi eri asiaa. Toinen on glukoneogeneesi, ja toinen ketoosi. Nämä on kaksi eri asiaa. Glukoneogeneesi on sitä kun glykogeeniä ja rasvaa puretaan energiantuotantoon. Ketoosi on sitä kun hiilihydraatit loppuu ja rasvaa joudutaan purkamaan varajärjestelmällä. On olemassa sanonta "rasva palaa hiilihydraattien tulessa". On biokemiallinen fakta että rasva palaa ainoastaan sitruunahappokierron kautta, ja sitruunahappokierron pyörimiseen käytetään hiilihydraatteja. Tämä tarkoittaa sitä että rasvan polttamiseen tarvitaan hiilihydraatteja. Kyllä... voisi sanoa että terveelliseen rasvanpolttoon tarvitaan hiilihydraatteja. Sitten kun ne loppuu, mennään ketoosiin joka on hätäratkaisu. Ja hätäratkaisuilla on aina haittansa...

Aivot ja lihakset tarvitsee glukoosia. Kun sitä ei ole, sitä täytyy valmistaa joistain muualta. Tässä tapauksessa rasvoista ja proteiineista. Proteiineja ei ole varastossa, joten sitä täytyy purkaa lihaksista. Onneksi ihmisen varajärjestelmälläkin on varajärjestelmä, ja tämä johtaa siihen että glukoosia valmistettaessa, proteiinia puretaan vaan sen verran kun tarvitaan ja se on vähemmän kun rasvan osuus. Suurin osa rakennusaineista saadaan rasvasta.
Tämä on kuitenkin hätäratkaisu ja sitä käytetään siten että aivot ja sydän pidetään toimintakunnossa muiden järjestelmien kustannuksella. Rasvaa ja proteiinia puretaan energiaksi vaan sen verran kun aivot ja sydän tarvitsee ja muut saavat kärsiä. Silloin kun ollaan ketoosissa, elimistössä vilkkuu punainen valo ja soi sireenit. Tämä on ns. nääntymistila.

Tämän jälkeen on jäljellä enää yksi hätätila ja se käytetään vasta päivä tai pari ennen kuolemaa. Se tehdään silloin kun rasvakin loppuu ja ainut energianlähde on proteiini. Silloin ihminen syö omia lihaksiaan siinä toivossa että muuta ravintoa löytyy ennen kun lihaksia on purettu niin paljon että henki lähtee.

Ketoosiin perustuvat dieetit on tehokkaita, mutta niiden täytyy olla lyhytaikaisia. Glukoneogeneesi on tehokas ja normaali laihdutusratkaisu. siinä hiilihydraatit toimii katalyyttinä rasvan polttamiselle, verensokeri pysyy tasaisena ja kaikki järjestelmät toiminnassa. Elimistön kiduttaminen on tarpeetonta.

Lopputulos:
Hyväkarppaus +++
alakarppaus -
ketokarppaus ---!!

Linkkejä:
http://karppaus.info/
http://fi.wikipedia.org/wiki/Glukoneogeneesi
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ketoosi_(tila)