IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

AVTechNOLauantai 27.04.2013 23:55

The new awesomness (for me anyway...):

Timo Soini ja avioliittoLauantai 27.04.2013 12:32

Soini kirjoitti blogikirjoituksen: http://timosoini.fi/2013/04/kansalaisaloite-2/

"Minulle avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Piste.
En suostu käyttämään avioliittoa muissa yhteyksissä. Homoseksuaalisuus on yksi asia. Avioliitto on toinen asia. Samaan virkkeeseen ne eivät kuulu. Enkä niitä samassa lauseessa käytä."

Minulle jäi vähän perustelut auki miksi avioliitto on vaan miehen ja naisen välinen liitto. Homoseksuaalisuus on yksi asia ja avioliitto toinen. Niin on myös heteroseksuaalisuus. Sekin on eri juttu kun avioliitto. Joten mitä, täh?

"Avioliiton puolesta puhuu biologia ja terve järki. Ja minä."

Biologia? Ihminen ei ole luonnostaan yksiavioinen. Se on kulttuurin luoma käyttäytymismalli, ei biologian. Biologia haluaa että teemme lapsia useamman yksilön kanssa.
Tämän ajatuksen takana voi olla silti toinenkin juttu. Monet ihmiset tuntuvat ajattelevan että avioliittoon kuuluu lapsi (tai että avioliitto on lapsia varten)=biologia, ja koska homoseksuaalit ei voi saada lapsia, ei niille kuulu avioliittokaan. Tässä yhtälössä on kuitenkin yksi ongelma...

Avioliitto ei velvoita lapseen, eikä lapsi velvoita avioliittoon. Eli niin pitkään kun avioliitto ja lapsi ei kuulu laillisesti yhteen (vaan tämä yhdistelmä on vapaaehtoinen) on aivan turha vedota lapsi=avioliitto kuvioon. Jos aiotte vedota siihen, niin tehkää lakiin merkintä että avioliitossa pitää tehdä lapsia, tai lapsen saadessa pitää mennä naimisiin. Sitä ennen on turha sanoa ettei laillinen avioliitto-oikeus kuulu homoseksuaaleille koska lapsi. Laki ei sano mitään lapsista avioliitossa.

Uskontojen pahuus.Torstai 18.04.2013 18:23

Uskovat, odotan teidän puolustuspuheenvuoroa:


Ja tässä oli vaan vähän päälle kuukauden ajalta.

?!?

Raamatullinen avioliittomalli.Keskiviikko 17.04.2013 22:23

Homoliitothan ei tule kysymykseen. Sen sijaan seuraavat on ok:
yc9tpVf.jpg

s-miehelle kiitos linkistä.

CB - Nickille uusi tatska.Perjantai 12.04.2013 00:41Koko videon katsoin Nickin (perällä ottamassa tatuointia) ilmeitä :D Toivottavasti ei ollut seuraavana päivänä keikkaa. Voi olla rumpujen soittaminen vähän haastavampaa :)
http://workshop.chromeexperiments.com/stars/


Oikealta voi alkaa zoomailemaan kokoamme galaksissa, ja muistakaa... se on vasta yksi galaksi miljoonista. Googlen uusin projekti.
...avioliittolain tulisi olla sukupuolineutraali.

Tämän päivän Hesarin vieraskynä:
http://www.hs.fi/paakirjoitukset/Ihmisen+sukupuoli+on+tulkinnanvarainen+asia/a1364449978317

Kirjoittajina: Johanna Mappes ja Mikko Hurme
Mappes on evoluutioekologian akatemiaprofessori Jyväskylän yliopistossa. Hurme on lääkäri ja immunologian professori Tampereen yliopistossa.

Hyvä saada tieteellistä ääntä tähän, kun monet tuntuu tarvitsevan sen auktoriteetin äänen ennen kun uskoo asian.

Pitkästä aikaa ok raita 69-eyesilta.Perjantai 22.02.2013 14:07

http://yle.fi/uutiset/maapallolle_on_osunut_valtava_gammasadepurkaus_-_mista_se_tuli/6461063

EI SAA SÄIKYTELLÄ NOIN!!!!

Päättelin otsikosta että se on tullut tässä viime päivinä... Joka olisi yhtä kun maailmanloppu. Meinasin pienen hetken oikeasti laskea alleni. Tosin takaraivossa oli kuitenkin järjen ääni joka sanoi että jos se olisi tullut nyt, se olisi etusivulla joka lehdessä ja näkyisi jokaisella tv-kanavalla ja netti olisi täynnä asiasta.