IRC-Galleria

KenZii-

KenZii-

Dulcius Ex Asperis (Vaikeuksien jälkeen tulee onni) ♥

Selaa blogimerkintöjä

Ha!Sunnuntai 23.01.2011 23:39

Ei mee ihan niinku elokuvissa tämä homma.
Huomiseksi pitäis vääntää pilkulleen täydellinen opinnäytetyö raportti, josta olen jo jankannut vähän liikaa myös omaan makuuni. Kun ei sitä inspiraatiota tosiaan ole ollut (eikä ole tälläkään hetkellä) niin nyt pitää viime hetkillä väkisin vääntää se.

Jos meillä olisi ollut eri opettaja niin olisiko se muuttanut asiat paremmaksi? Tai jos meiän ei olisi pitäny käyä myöskään niillä tunneilla niin olisiko ollut helpompaa? En tiiä sanoa, mut yllättävän paljon meiän pitää nussia sitä pilkkua.

Ku kirjottaa jotain "asiallista" tekstiä niin ei välttämättä kirjoita heti virheellisesti, eli niitä virheitähän siinä on. Ei välttämättä pahoja virheitä tai kovinkaan monta, mut aina sillon tällöin törmää kirjotusvirheeseen ja pilkun puuttumiseen yms. Nämä virheet ainakin minä korjaan sitten myöhemmin kun olen kirjoittanut kaikki asiat ylös. Monet on samaa mieltä, mutta nyt me ku ollaan koulussa kirjotettu niin se akka tulee yhtäkkiä selän taakse ja sanoo jtn tyyliin:
"Tohon tulee viiva" tai "sulla puuttuu tuosta pilkku". Muuten ok, mut jos sie oot vittu kirjottamassa just sillon ja se katkasee ajatuksen. Niin sie joudut miettimään aika monta hetkeä ennen ku ees saat yhtä neljäsosaa siitä alkuperäsestä ajatuksesta kiinni. Ja yleensäki se, et kaiken pitää olla vittu just niin tarkasti ohjeitten mukasesti niin ärsyttää seki.

Mie en ole koskaan oikein ollu noitten raporttien päälle ja varmaan tämmösen jälkeen vältän niitten kirjottamista parhaani mukaan. Osaanhan mie jollain tasolla kirjottaa, mut ei ole minun vahvimpia puolia, eikä tule silleen ulos luonnostaan. Varsinkaan _raporteissa_!

Niin, että perkele vaan!

Enkä yritä jakaa mitään "itsehän olen täydellinen" -paskaa, vaan haluan jakaa mielipiteeni, vaikka monella ei ees kiinnosta mitä mie tänne kirjotan. Kunhan avaudun nyt tänne ja sit huomenna luokkakaverilleni, Jennille, joka varmasti on samaa mieltä. Ollaan meinaan juteltu tästä moneen kertaan, mut nyt voiaan vielä viimisiä kertoja haukkua koko systeemi, joka tuntuu olevan jotenkin niin ÄH :D

Säännöt on tehty rikottaviksi! Myös ne raporttien säännöt! <3 ;D


Ajattelin tähän loppukevennykseksi laittaa kivan kuvan...


♥♥♥ ::DD

Kiitos ja näkemiin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.