IRC-Galleria

KenZii-

KenZii-

Dulcius Ex Asperis (Vaikeuksien jälkeen tulee onni) ♥

Selaa blogimerkintöjä

NYT Desucon -kansiossaKeskiviikko 26.06.2013 23:32

on video, jonka saaminen netin uumeniin oli melkoisen haastavaa!

(Tai no onhan toi nyt ollu tuolla jo jonkun aikaa, muttaku otti päähän sillon) :D

Jumankauta! ☆____☆ mie sain juuri äsken hienoja ideoita! Tulee taas vaikka mitä tuolta päästä ♥ (Ai asiasta kukkaruukkuunko)?

Ihihihi :'D lähtee järki jne.

I don't even...

HAAH! EI, mie en nyt muista mitä muuta minun piti täsä kirjottaa? Ärsyti.

Sen kunniaksi youtubesta random (omista kansioista):Joo HEIPPA! Ei tuu kesää meen toteuttaan niitä hienoja ideoita! :D

Ps. Gosick on hieno sarja ♥

DESUMaanantai 17.06.2013 13:29

Con on ohi ja olen juuri saapunut kotiin.

Hieno oli reissu, vaikka pieniä vitutuksen aihettakin löytyi!
Myöhemmin jos jaksan niin kerron toki lisää, mut nyt voisi ladata kuvia ja videoita kamerasta koneele --->

Wii

DESUCON!Keskiviikko 12.06.2013 22:49

On pian. Huomenna mie nytkähtelen hienosti junaan ja matkustan lahteen ja olen sielä kivasti :_D

(Sama selkokielellä[?]: huomenna astelen desuisessa mielentilassa desujunaan ja kukun siellä aamuun! Ja joskus perjantaipäivänä eräs desukansalainen tulee ilmeisesti myös jollain desujunalla ja loppu on jo valmiiksi desuhistoriaa!) ♥

Joo, olen vähän rasittunu kun en taaskaan saanu mitään cossia aikaseksi vaikka jo tammikuussa lupasin itelleni >:D
Ja ah, ei majapaikkaa olemassa niin saa nähä millasessa mielentilassa sitä ollaan sit ku Desucon loppuu!

Mut onneksi tosiaan en ole desussa yksin niinku muina vuosina! ♥♥♥

Ah, huomaa et oon jotenki väsyny ku tulee näin älyttömän sekavaa kikseilyä. Anteeksi vain niille, joka tämän jakso loppuun asti lukea :D

Jos sitä tännekki ilmottais, ettäLauantai 16.03.2013 02:13

DESUCONin lippu tilattu ja maksettu. Onneksi varasin melkeen heti ku myyntiin lippuset tupsahtivat! :'D
(kuva ei liity asiaan mitenkään :D)

Enpä tiiä.Lauantai 05.01.2013 19:23

Pitäiskö minun joskus täsä poistaa itteni galtsusta?


Hämmentävää.Herneetön nenä!Perjantai 04.01.2013 21:41

Mulla väsyttää ihan sikana, mutta on hieno fiilis jotenki. Inspiraatiotakin pukkais taas vaihteeksi. Jos vaikka tällä kertaa sais jotain aikaseksi? :)

Mut joo, uusi vuosi on lähtenyt ihan mukavasti liikkeelle ja ens viikolla lupaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja alan tekemään oikeasti JOTAIN tarpeellista minun tulevaisuuden kannalta. CV-netissäkin pitäisi laittaa taas ilmoitus toimivaksi ja vois väsätä työhakemuksen (alan pikkuhiljaa kelpuuttamaan semmosen keskinkertaisenkin joka ei kuvasta minua tyylillisesti mitenkään), harmi vain ettei täsä rotiskosa toimi word. Köyhyys näkyy siis siinäki.
Mut nou hätä!

Elämä on ujola ihmisellä aina hieman hankalaa ja elämän tarkoitus on 42.

Siis mitä?!

En mie tiiä. Mulla vaan alkaa naurattaa kuinka paljon mie "tarvin" "hoitoa" :D

Voisin lopettaa tämän epämääräisen blogimerkinnän hienoon musiikkivideoon, jossa on... miehiä ja pöllö... ♥WoW! Fantastic baby ; )

HÖH!Keskiviikko 02.01.2013 00:50

Ei tullu valmiiksi taideteos, ei ;_;
Syystä koska--->

Artweaver toimi "normaalisti (=hyvin)" kunnes joku saatanan tunnistamaton virhe jossain koneen syövereissä sano, että ET PIIRRÄ tällä ohjelmalla. Kokeilin muutaman kerran ja hermothan siinä meni, kiitos vain. Ja väitti, että windows etsii ratkaisua, jos semmonen on olemassa.. mulla vaan haluttaa tietää, että missä kohen se muka ees etti?

Sitten kokeilin gimpiä, mutta siinä oli omituisia ongelmia siinäki, mutta onneksi löysin paikan mistä sai vähän muokattua asetuksia ja niin piirtäminen saattoi alkaa. Ihanaa, kunnes se saatana ei suostunut tekemään mitään yhteistyötä (taaskaan) piirtopöydän kanssa ja ainoa, jota sillä olis voinu tehä oli siirtää sitä vitun tasoa. Siitäpä oli paljon apua kun koko työ oli pahasti kesken, joten jouduin sitte tekemään muutaman pienen rasittavan mutta tarpeellisen jutun hiirellä -.-
Eikä siihen toki uhrautunut kaksinkertasesti aikaa ku mitä olis kestäny piirtopöydän kanssa! Ja nyt en enää yksinkertaisesti jaksa tehä sitä loppuun ku monta tuntia meni räpläämisessä ja säätämisessä ja ihan selkeästi sanottuna VITUTTAA >___>

Mutta huomenna kaupunkiin. Karkkia jajaja muita herrrkuja ♥

Huipulla tuulee taas!Torstai 15.11.2012 16:45

:-DDDEi mulla muuta, kiitos ja näkemiin <sydän>

Semmosta :DPerjantai 12.10.2012 19:28

Peukaloinen, Lumikki ja Quasimodo istuivat paikallisessa räkälässä ja pohtivat ongelmiaan. Peukaloisen ongelma oli, ettei hän tiennyt varmasti, oliko hän maailman pienin ihminen. Vastaavasti Lumikki oli epätietoinen, oliko hän maailman kaunein ihminen ja Quasimodon ongelma oli, oliko hän maailman rumin ihminen. Tarjoilija sattui kuulemaan keskustelun ja sanoi: "Tuossa parin korttelin päässä asuu tietäjä, joka tietää kaiken, kysykää häneltä." Kolmikko meni pienessä nousuhumalassa tietäjän luo ja ensimmäiseksi sisään meni Peukaloinen. Puolen tunnin kuluttua ovi aukesi ja Peukaloinen riemuitsi: "Jippii, minä olen maailman pienin ihminen!" Seuraavaksi sisään meni Lumikki. Puolen tunnin kuluttua ovi aukesi ja Lumikki ylpeänä riemuitsi: "Jes, minä olen maailman kaunein ihminen!" Viimeisenä sisään asteli Quasimodo.
Kului puoli tuntia ja tuntikin, kun ovi aukesi ja Quasimodo käveli ulos hieman hämillään oleva ilme kasvoillaan ja kysyi: "Kuka vittu on Johanna Tukiainen?"

Mulla taas naurattaa ihmisten tyhmyys XDMaanantai 02.07.2012 16:06

oon valittanu samasta asiasta ennenki, mut voi hitto!

On olemassa semmosia tyyppejä kuin ---> Remee, Thomas Troelsen ja Lucas Secon. Ne kirjotti semmosen kivan biisin ku "Under My Skin", jonka ne myi KAHDELLE musiikkiyhtiölle!
Ja sitten, kappas vain, Sarah Connor laulo oman versionsa ja TVXQ omansa ("Mirotic"). Sarah sai julkasta vain Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa - TVXQ vain Aasiassa.

Mulle toi nyt ei ole epäselvää, mutta Sarahin videon kommenteissa oli suurin osa TVXQfaneja, jotka itkee sitä, että kuinka paljon ne rakastaa just noitten versioita ja kuinka Sarah on plagioija (miten se kirjotetaan? XD) ja ruma ja ihan paska ja idiootti... KUN NE EI OTA ASIOISTA SELVÄÄ ENNEN KU MENEE PÄTEMÄÄN sosiaaliseen mediaan.

Kellään tullu mieleen, että siitä olis tullu ehkä iso haloo, jos jotain plagiointia olis tapahtunu? Eikä kumpikaan artisti omista ton biisin oikeuksia yms! Että silleen.

Argh :,,DD

Ps. Kumpiki versio on hyvä, mut mie tykkään ehkä hitusen enemmän Sarahin versiosta. Eikä mulla siltikään ole mitään tarvetta mennä TVXQn musiikkivideoon ja haukkua kyseisen bändin jäseniä rumiksi tai mieshuoriksi tai miksikään ku sei liity siihen musiikkiin ja nei luultavasti ole mätiä munia eikä paskoja ♥ :,D

Ja sori hankalasti selitetystä mielipiteestä :D