IRC-Galleria

I'm aliiive!Maanantai 24.05.2010 16:54

Joo tosiaan ollu nyt netti poikki koko viikonlopun ni ei oo ollu mahdollisuutta päivittää mitään tänne... Vähän vammanen olo ku menee netti ja sit on iha toimeton xD Vois tehä asialle jotain... NOT :D:D Mut asiaan:

Ihan sika hieno viikonloppu! Perjantaina olin vaan menossa Kehvelille hengailemaan Juahin, Erkan, Tiinan ja Jukion kaa, ja perille päästyä Kehveli tulee, laittaa vaan siteen mun silmille ja heittää mut auton takakonttiin :D:D:D Sit lähettiin ajamaan pitkin Launosten teitä, kunnes yhtäkkii auto pysähtyy, takakontti aukee ja Kehveli sanoo et "ulos". Sit kömmin sieltä ylös, ne taluttaa mua johonki mestaan josta mulla ei oo hajuakaan missä mä oon, kunnes tajuan että oon jonki mökin sisällä ja rupee kuuluu vaan ympäriltä et "PAAALJON OOONNEEAA VAAAN, PAAALJOON OONNEEAA VAAN, PAAALJOON OONNEEAA KEENJIII! PAALJOON OONNEEAA VAAN!" Sit otin sen siteen veke ja siin on kaikki Visual Gayn tyypit, Reetta, Kowai, Simola, Aku, Juah, Tiina, Erkka ja Johanna! :D Olin suht omgeissa iha hiton pitkään kunnes multa ruvettiin vaatimaan "puhetta" (toisinsanoen ne vaan mölisi siinä kovaa kaikki ja mä sain aina kerrallaan ehkä 2 sanaa sanottua :D:D:D) Sit vaan koko päivää juotiin, syötiin, saunottiin ja tehtiin improharjotuksia, jotka oli kyl todella hyviä ja tulee kyllä käyttöön :D Sit lähin siinä illalla veke koska aamulla oli duunia (ja sain nukuttua ehkä 3 tuntii?)

Tosiaan seuraavana päivänä lähin ihan turboväsyneenä töihin mut olin silti hyvissä fiiliksissä edellisestä päivästä ja siitä et aurinko paisto, koska tänään olis ne itse pääbileet, eli AWESOME-partyt :D Mutta kun työpäivä oli kulunut ja mietin et nyt vaan himaan kuteiden vaihtoon ni ulkona on kaatosade ja ukkosenilma (FAIL). No en antanu sen haitata vaan juoksin metroon, jossa tulee vaan kuulutus että "metroliikenne on myöhässä ukonilman takia, pahoittelemme, olemme homoja blaa blaa blaa" (DOUBLE-FAIL) Joten menin sit himaan, menin suihkuun, vaihoin kuteet ja menin Kaislaan. Siellä oli joitaki ihmisiä, ja pikkuhiljaa sinne rupes kans valumaanki ihmisiä hyvään tahtiin. Ainoo asia mitä mä pelkäsin et siitä tulee Juhiksen Ylioppilasjuhlat osa 2, jossa tuli aivan älyttömästi ihmisiä, tekeminen loppui, ruoka loppui, kakut loppui ja lähes kukaan ei tutustunu uusiin ihmisiin, mut toisaalta täällä ei ruokaa tarjoiltu eikä kakkuja joten niistä ei tarvinnu huolehtia + ja ihmiset ihan oikeesti tutustuki toisiinsa + ????? = PROFIT. Eli todellaki onnistunu ilta sekin :) seuraavana aamuna (jälleen n 3 tuntia nukkuneena, FUCK) heräsin ja piti lähteä FFFight treeneihin Launosiin :D:D Meni koko viikonlopun aikana 100€ jotka sain mutsilta...!! Oooohhoo.... But it was worth it! Kiitos vielä ihmisille! Jaksatte kaikki vain yllättää minua hienoudellanne, olette kaikki parhaimpia! ^^

Juhis/Kenji (kohta 23 v! ;D)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.