IRC-Galleria

Kiosakishi

Kiosakishi

籠の中の鳥は/Kago no naka no tori wa/The bird in the cage
"Tässähän ei toki ole kyse hekilökohtaisesta loukaantumisesta ja epäammattimaisesta käytöksestä?"

OV: "Kyse ei ole mistään henkilökohtaisesta. En tee tätä ilkeyttäni, vaan mun on ajateltava mikä on fightin ja sen yleisön kannalta parasta."

"Aika outoa hylätä ohjelmaidea jota ei ole vielä virallisesti ehdotettu ja käsikirjoituksesta ja säännöostä ei ole vielä tehty edes minkäänlaista tiivistelmää. Yuki-kunin fyysinen olemassaolo lavalla ei ole välttämätön jos käsikirjoituksessa hahmosta puhutaan paljon"

OV: Ei, minusta on parempi hylätä tämä näin aikaisessa vaiheessa kuin vasta siinä kohtaa kun olette kaiken saaneet valmiiksi, tiimi koossa ja puvut tekovaiheessa. Näin tämä ei kirpaise niin paljoa.

"Eli kyse ei ole siitä ettei meidän ohjelma oikeasti olisi toiminut tai että yleisö ei olisi siitä innostunut vaan ennakoluuloista. Kyse ei ole myöskään siitä etteikö ryhmässä olisi ihmisiä jotka eivät tietäisi miten FFFight yleensä toimii tai miten sellainen rakennetaan ja jos tietää mitä on tekemässä kokemus ei varsinaisesti vaikuta. Nimimerkillä jos muistat meidän KH esityksen, se oli eka ryhmäkisa mihin osallistuttiin ja ekalla kerralla success muutamien cossien laadusta huolimatta. Ja eräs viimemetreillä joukkuetta vaihtanut katui asiaa kovasti. Eli osaan väittää että tiedän erittäin hyvin mitä yleisö haluaa ja se on taito joka luultavasti tulee ihan luonnostaan. Onko laadukas ohjelma sellaista minkä pari järjestäjää päättää olevan laadukasta vai mistä yleisö pitää? Yukicon kuitenkin pyrkii jollain tavalla täyttämään alaikäisten conkalenteria Frostin menetyksen jälkeen ja eikö näille ihmisille kannattaisi tarjota ohjelmaa joka heitä kiinnostaa sen sijaan että ollaan niinkuin kaikissa muissakin coneissa ja jätetään tämä porukka luuhaamaan käytäville ja valitetaan sitten että miksi ihmisiä ei ohjelma kiinnosta? FFFight on jo itsessään ohjelmaformaattina peleihin liittyvä oli tarina sitten mikä hyvänsä. Eli jos tähän ei löydy kunnon perusteluja minun näkökulmasta kyse on siitä että ihmiset ovat vetäneet herneen nenään siitä että ovat A) käsketty pitämään keskuttelu on topic B) eivät ole itse tajunnuut jotain/ymmärtäneet jotain väärin ja eivät ole edes tietoisia siitä mikä meidän ohjelmassa edes on ideana. ja hosuneet muutenkin tarpeettomasti ja loukkaantuneet siitä kun heitä on korjattu. Eli kyse on henkilökohtaisista syistä, ei niinkään siitä minkä laatuista ohjelmaa on tulossa. Jos asia perustelematta vaan kuitataan tästä asiasta saa mainita julkisesti koska jos tämä on jotenkin salassa pidettävä asia niin sitten siinä on ilmiselvästi pohjalla jotain millä ei ole mitään tekemistä itse ohjelman kanssa. Korostan vielä: Yukia ei käsikirjoituksesta ole pois jätetty, Yuki vain ei ole lavalla.
Voin myös tavuttaa tuon ja kirjoittaa toisilla sanoilla yksinkertaisemmin sekä vielä englanniksi mutta jos asia ei mene suomeksikaan perille niin englanniksi vielä huonommin."

OV: "KH-esityksemme vuosien takaa ei liity tähän asiaan mitenkään. On aivan eri asia järjestää kokonaista fightia kuin olla yhdessä fightissa mukana. En itse ole fightia ollut järjestämässä, mutta osaan silti sanoa että ne ovat kaksi aivan eri asiaa. Sanot että olen eväämässä conkävijöiltä heitä kiinnostavaa ohjelmaa. Mikä saa sinut sanomaan näin? En ole missään vaiheessa sanonut etteikö Yukiin tulisi fightia. Vakuutan sinulle että Yukiconissa tulee olemaan laadukasta ohjelmaa. Saat tämän kuulostamaan ihan siltä kuin tämä ideasi olisi ollut ainoa ohjelma koko conissa. Voin itse henkilökohtaisesti ohjelmaehdotuksia lukeneena sanoa, että Yukiconissa tulee olemaan ohjelmaa aivan riittämiin, ja lisää tulee jatkuvasti. FFFightin ainoa tällä hetkellä peleihin yhdistävä tekijä on vuoropohjainen taistelutyyli, jota kuitenkin käsittääkseni käytetään myös joissakin larpin muodoissa eikä sitä sen takia voi enää peleihin kokonaan yhdistää. Toinen fightin peleihin yhdistävä tekijä on ohjelman nimi, sekä mahdolliset taustamusiikit. Joten itsellään FFFight ei ole rinnastettavissa peliteemaan, vaan on enemmänkin impropohjaista taistelua. Ja edelleen sanon että tässä ei ole kyse henkilökohtaisista syistä, vaan olen, kuten Sannakin, yrittänyt parhaani mukaan pysyä mukana mitä tässä ollaan oikein suunnittelemassa. Syy miksi olen niin kärkkäästi kysellyt tästä niin paljon on aika. Yukiconiin on todella vähän aikaa jäljellä, ja sen takia kaiken pitää olla mahdollisimman nopeasti valmiina. Se ei tietenkään ole kenenkään vika. Tee tästä toki julkinen asia, jos niin haluat. Sinulla on siihen täydet oikeudet, en ole missään kohtaa sanonut ettetkö saisi tästä kertoa eteenpäin. Mitä tulee Yuki-kunittomuuteen, Yuki on kuitenkin yksi mainosvalteistamme. Yukiconin säteilevä pieni tähti, ja ideasi että Yukicon vallattaisiin vesittyy jos Yuki-kun ei ole itse fightissa mukana muuten kuin mainintoina. Älä vihjaile että olisin tyhmä, siitä ei ainakaan ole sulle etua."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.