IRC-Galleria

Kiosakishi

Kiosakishi

籠の中の鳥は/Kago no naka no tori wa/The bird in the cage
Ja vastaavat nyt kuitenkin ovat ilmaisseet mielipiteensä ja päätöksensä, joten fightin juonta myös pitää muuttaa, tai se ei toteudu. Itse en näe tätä maailmaakaatavana esteenä vaan mahdollisuutena keksiä jotain vielä uniikimpaa. Lisäksi suunnitelma tosiaan hieman lässähti Yukin kieltäytyessä. Näen järkkärien pointin, enkä usko että herneen nenään vetäminen auttaa asiaa millään tavalla, koska kyseessähän ei loppupeleissä ole henkilökohtainen asia, vaan pikemminkin looginen päättely fightin valmistumisen ja toimivuuden suhteen. Ei ole mitään järkeä lähteä hakemaan riitaa näinkin pienestä takapakista. Sen kuin kirjoitetaan asiat uusiksi ja paremmin, niin ettei kenelläkään ole mitään muttia, eikös vaan? Tästä saadaan vielä hieno fighti jos vaan lopetetaan tappelu "


"Sekin että palautteen vastaan ottaminen ja "joo me varmasti muutetaankin tää tälläseksi" ei ole sama asia. "Musta kannattais ehkä vaihtaa ohjelman nimi. Anteeksi, mutta jos tää on Fuyumi ja Tengut VS Yuki-kun (joka ei ole vielä lupautunut) ja Yuki-ukot, niin tätä ei oikeen voi myydä enää FFFightina vaan esityksenä. FFFightin idea on kuitenkin eri ja siinä on tosiaan aina tuttuja hahmoja. Tää ei vaikuta enää yhtään termiin sopivalta. Sori jos loukkaa, ilmaisen yksinkertaisesti mielipiteeni.

Fightina tää menis vielä jos mukana olisi tuttuja hahmoja ja veikkaan että muillakin olis kivempaa jos sais cossata valitsemaansa hahmoa muun luoman tengusotilaan sijaan. Yuki-ukko puku / puvut on taas liian kuumia että toimisi." Yleensä tossa tilanteessa ei ehdoteta ensiksi että "vaihtakaa ohjelman nimi" vaan kysytään että onko koko ohjelma sitä että Fuyumi ja Tengut taistelevat Yukin joukkoja vastaan jolloin vastauksesen olisi saanut. "Mutta en näe miten se liittyy asiaan" on niitä huonoja argumentointi keinoja joka luetaan "en osaa kyllä tuota kumota mutta en keksi järkevää perustelua sille miksi olen oikeassa" En näkisi edelleekään tässä tilanteessa mitään outoa jos idean hylkääminen tapahtuisi vasta kun sitä ideaa on ehdotettu. Mutta tosiaan, en ole teidän opettajanne tai äitinne ja miun tehtävänä ei ois kertoa teille mitään näistä asioista.Mutta joskus jotain asioita on pakko sanoa ääneen mutta toisaalta kuuroille on turha puhua."

" Miun suurin virhe oli se että oletan ihmisten tajuavan asiat samalla tavalla kuin mitä ja että sanoilla on merkitystä mutta ilmeisesti mie tulkitsen yksittäiset sanat paljon tarkemmin ja se että sanoo jollekin "voit kattoa mitä siellä on meneillään" näköjään vaatii täydennyksen: "Kysy asiat miulta ennen kuin kommentoit mitään" Kattominen ja asioihin sekaantuminen ei ole sama asia."

PJ: "Sarri, cosplaydeitti keskustelu ei liity tähän mitenkään, ja senkin aihealueen mainitsi ensiksi toinen henkilö.

Palautteen vastaanottamisesta, ensimmäinen palaute jota annoin liittyi repliikkeihin, väitit vastaan. Toiseksi muistaakseni ehdotin että sen sijaan että tiedotettaisiin yleisölle että "PITI" olla kaksi maskottia, tai että Fuyumin "PITI" olla maskotti, tarina olisi että Yuki valittiin, Fuyumia ei, ja väitit vastaan. Kolmas kommentti oli että vaihdetaan nimi / ohjelman tyyppi fightista esitykseksi ja vastaus oli että en tiedä mitään mistään.

Missään välissä et siis osannut suuntautua rauhallisesti ja kärsivällisesti minuun tai kommentteihini. Vaikka olisin tietämätön, tämä on ohjelma jota tarjoat meille eli sinun velvollisuutesi ON "myydä" se meille, eikä todeta julkisesti että emme tiedä mistään mitään ja olemme loukkaantuneet ja vihaamme sinua.

Sinun ei myöskään tarvitse copy&pastea kommenttejani, tiedän kyllä mitä olen kirjoittanut.

Kommenttisi ovat jatkuvasti ylimielisiä, alentavia ja omalla tavallaan röyhkeitä, mikä ainoastaan vie tätä ohjelmaa kauemmas Yukiconista."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.