IRC-Galleria

Kyllä elämä osaaki olla tylsää. Koko päivä yksin himas kissojen kans, vaik yhtä hyvin vois olla tienaamas päivän palkkaa, mut ei oikein uskalla lähtee angiinas tartuttaa joillekki vitun hesen asiakkaille angiinaa.. Ihmiset kertokaa miks on keksitty semmonen erottaja paikka ku intti...? (no siis tiedän et siel ollaa vaa miehistymäs ja oppimassa keinoja joilla pelastaa meidän rakas isänmaamme Suomi KUN sota syttyy) Mulla on vaan niin hirvee ikävä mun kultapojuani kun se on sielä. Ja pääsee vasta hiukkasen yli viikon päästä lomille.

Tää tuleva teksti on niille jotka autto mua ku mulla meni päin persettä, elikkä Annalle, Millalle ja Antille ja tietenki mun rakkaalle äidilleni, joka tuskin voi lukea tätä mut sille sanon tän kasvotusten.. Ainii Sami meinas jo unohtua, jos en ois löytäny sitä, ni varmasti nyyhkyttäisin vieläki mun yksinäisyyttäni ja läheisyyden kaipuutani.
Kiitos rakkaat ystävät ku lohdutitte ja tuitte mua. Ilman teitä olisin varmasti lähteny psykiatrin luo ja alkanu vetää nappeja. Se ei todellakaan olis ollu mun juttuni. Teijän tuki on mulle kultaakin kalliimpaa. Osasitte sanoa just oikeat sanat mulle, saitte mut monta kertaa hymyilemään pelkällä yhdellä sanalla. Anna sä olet mun parhain ystäväni etkä tule koskaan menettämään sitä paikkaa mun sydämestäni jonka joskus ansaitsit, sä osaat tukea, lohduttaa, antaa voimaa ja osaat valita juuri oikeat sanat jolla saat mut hymyilemään ja osaat haukkuaki parhaimmalla tavalla :), sä vaan saat mut aina nauramaa jopa pelkällä hymyllä ja tyhmillä jutuillas ;)

Okei enempää en jaksa kirjottaa, sormet nääs kylmenee.. Mutta hyvät ihmiset joilla ei oo ystäviä, tää on suuri neuvo, lähtekää ulos ja etsikää ystäviä, yksinäisiä on maailma pullollaan, vähentäkää niitä!
Mulla on ystäviä ja siksi saan kiittää maailmaa! Te jotka ootte/haluaisitte olla mun ystäviä, kirjotelkaa mulle!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.