IRC-Galleria

Kompassi-info

Kompassi-info

Nuorisotiedotuskeskus Kompassi

Selaa blogimerkintöjä

Avoimet opiskelupaikat
Peruutuspaikkoja voi kysyä suoraan oppilaitoksista.

Tulevaisuustiski
Lasipalatsissa on Tulevaisuustiski-neuvontapiste, josta saa vastauksia opiskelupaikan hakuun liittyviin kysymyksiin. Tiskin löydät osoitteesta Mannerheimintie 22—24, 2 krs, ajalla 3.—28.8.2009, klo 13—17. Pisteeseen voi myös soittaa numeroon arkisin, puh. 050 402 5525.
Jos täydennyshakukaan ei tuota tulosta, kannattaa tutustua eri kymppiluokkiin, oppisopimuskoulutukseen, nuorten työpajoihin, aikuiskoulutukseen, kursseihin tai esimerkiksi maahanmuuttajille tarkoitettuun koulutukseen. Kaikista vaihtoehdoista saa lisätietoja Tulevaisuustiskiltä sekä Nuorisotiedotuskeskus Kompassista.

Kurssit
Helsingin kaupungin suomenkielisen työväenopiston syksyn 2009 katalogin voi nyt noutaa Kompassista ja kirjastoista! Kurssitiedot löydät myös internetistä http://www.hel.fi/tyovaenopisto.
Voit ilmoittautua ma 17.8. alkaen (aineittain porrastetusti). Opintoneuvojat auttavat kurssin valinnassa. Yhteystiedot ja lisätiedot mm. kurssimaksuista internetistä.
Lukuvuoden 2009 - 2010 aikana alle 25-vuotiaat kurssin suorittaneet saavat maksutta vastaavan hintaisen toisen kurssin!

Avoin yliopisto
Avoimen yliopiston opinto-oppaan voi noutaa Nuorisotiedotuskeskus Kompassista, avoimen yliopiston toimipisteistä ja kirjastoista. Helsingin toimipisteen lähiopetuksen infotilaisuudet to 11.8. ja to 13.8. klo 17 alkaen, paikkana Porthania, sali PI, Yliopistonkatu 3. http://www.helsinki.fi/avoin

Lisävinkkejä opiskeluun Kompassin kotisivuilta osoitteesta http://www.kompassi.info > Opiskelu. Seuraa myös Ilmoitustaulut-palstalta ajankohtaisia tiedotteita.


Syksyn Homma-rahan haku on meneillään juuri nyt ja päättyy 31. elokuuta. Vielä siis ehtii!

Nuorten ryhmät voivat hakea 100-200 euron Homma-rahaa ja toteuttaa oman juttunsa - ehkä se on kauan haaveiltu melontaretki, bändin demo tai koulun teemapäivä, tai ihan mitä tahansa. Jos ette ehdi mukaan tähän hakuun, ei hätää, seuraava hakuaika päättyy 30.11.2009.

Nuorten Akatemian Homma-ohjelma tukee 13-19-vuotiaiden nuorten omia projekteja vapaa-ajalla ja koulussa. Jokaisessa projektissa on oltava mukana tukiaikuinen. Parhaat projektit palkitaan keväällä 800-3000 eurolla huikeassa Homma-gaalassa.

"Varo mistä unelmoit, se voi toteutua." (Homman suojelija, hiphop-artisti Elastinen) Lisätietoja, hakulomake ja muiden projektien blogit: http://www.homma.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.